Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní film z roku 1997 vypráví příběh, který v základních rysech nevytvořila fantazie autora, ale skutečnost. Mladý podnikatel Vašek Drobný (Lukáš Vaculík) proplouvá bezstarostně životem, dokáže být velkorysý, ale i lehkovážný, kromě ženy a dvou malých dětí má i milenku, a finanční starosti o firmu přenechává svému společníkovi, který toho dokáže patřičně využít. Jednou večer, když odchází z restaurace a naloží svou milenku do taxíku, někdo ho přepadne. Loupežné přepadení bohužel končí smrtí. A tak se jeho žena rázem musí vyrovnat nejen se smrtí nejbližšího člověka, ale zároveň i se zprávou, že měl milenku, a s finanční nouzí, do které se s dětmi dostane... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Nalimator 

všechny recenze uživatele

Dávám alespoň slabé 2*, protože je tam cítit překvapení z nové doby (po skončení socialismu) - i když by to mělo být o pár let dříve než 1997. Tento Tv film ukazuje těm pomalejším, že stát se v kapitalizmu již kompletně nepostará o každého v těžké situaci a tudíž by měl na to každý tak trochu myslet i sám. ()

zeďa odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad odpadů. Nekomentuju tak často, ale tahle neuvěřitelná slátanina s nulovými hereckými výkony mi nedá. Absolutně prkenně a černobíle vykreslené postavy, bezduchý příběh, "WTF" situace na každém rohu a úplně a zcela pesimistický (navíc v mnohém lživý) závěr. To je tenhle skvost, který jsem dokoukal až do konce pouze proto, abych se při psaní těchto řádků necítil tak blbě... ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Dramatický příběh ze života, kdy manželka po smrti svého druha, nemá ani korunu na obživu sebe a svých ratolestí. 25% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu si společně zahráli otec a syn Lukáš Hlavica a Miloš Hlavica. (sator)

Reklama

Reklama