Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina filmu - Kyštof má doma mladou manželku Lucii a malého syna Kryštůfka. Přesto se mu ale zdá, že něco chybí. I Lucie to na něm pozoruje a mrzí ji, že jejich společný život jej nenaplňuje. Cítí, že i ona čekala víc. Kryštofovou velkou radostí bylo odjakživa psaní básniček, kterými uměl citlivě i vtipně popisovat lidi, události a hlavně krásu okolo něj. Už však dlouhou dobu nedokázal napsat ani slovo. Jeho život se změnil, není to ten, který dříve oslavoval ve svých básních. A změnil se i on sám. Aby uživil rodinu, musí chodit do práce, kterou nemá rád. Bydlí na nepříliš pěkné periferii. Šéf v práci po něm chce, aby mu pro jeho zálety vymýšlel přisprostlé básničky, ale Kryštof dokáže pouze parafrázovat to, co už napsal dříve (pro svoji ženu) a tak si sám shazuje to, co pro něj bylo nejkrásnější. Do Kryštofova života však zasáhne cizí žena.. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Majki.1 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z mála studentských filmů, které jsem viděl v kině. Bylo to na nějakém festivalu ve Zlíně. Film hodně táhne svým hereckým výkonem Matouš Ruml. Bez něho by to upadlo směrem k průměru. Zajímavá hudba Markéty Huskové (provdané Brothánkové). ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Na tohle je možná divák ochotný koukat jenom díky obsazení. Kdyby to hrál kdokoliv neznámý, tak to asi moc lidí nedokouká. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se Matouš Ruml a Sarah Haváčová setkávají společně jako jeden pár už potřetí. (Jeffic)
  • Film byl inspirován povídkou „Bílé noc“i od Fjodora Michaljoviče Dostojevského. (Jeffic)

Reklama

Reklama