Reklama

Reklama

Khiladi 786

  • Indie खिलाड़ी 786 (více)
Trailer

VOD (1)

Recenze (4)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

V tomto filme hľadajte len zábavu, je to komédia, láska, hudba, farbičky, bitky. Nič nad čím treba premýšľať, ako oddychovka dokonalé, už som to potrebovala, v poslednej dobe zabŕdam do podivných filmov :-) Poznámka k názvu, Khiladi bol v titulkoch do AJ preložený ako hráč, čo mi trochu nesedelo ale nechala som to. Khiladi sa z hindštiny prekladá ako hráč, športovec, ale tu by som to dala do iného možného významu a to "múdry človek" ktorý niektoré zdroje uvádzajú, nakoľko Bahattar bol napriek tomu, že mal len 12. tried, múdry a dobrý zo svojej podstaty. Číslo 786 (napísané v hindštine a v zrkadlovom odraze vyzerá ako Óm) nejedná sa tu o číslo 786, ktoré je významné v Islame, tu sa chápe vo význame Najvyššia mantra Óm, čiže spolu "múdry osvietený človek" ... ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Rodina podvodníčků, která se vydává za policisty, marně shání pro jednu ze svých ratolestí (Akshay Kumar) vhodnou manželku. Totéž trápí i „velkého šéfa" a hlavu místního podsvětí (Mithun Chakraborty), který se snaží provdat svou sestru (Asin Thottumkal) do slušné rodiny. Ta má však již milého (Rahul Singh) vyhlédnutého a jiné nápadníky odhání skrze svoji svéráznou a nespoutanou povahu. Pak je tu ještě rodina třetí, která se živí pořádáním svateb. Otec (Manoj Joshi) je v této práci úspěšný, ale jeho syn (Himesh Reshammiya) zkazí vše co může, a tak ho otec vyhodí z domu. Díky shodě náhod se dostane až před „velkého šéfa" a slíbí mu, že pro jeho sestru najde spořádaného manžela, neboť si ihned vzpomněl na neohroženého synka z rodiny „policistů", kterého mohl sledovat přímo při zneškodňování partičky zlosynů. Poté se vydá s návrhem i za druhou stranou. Netuší však, že ve skutečnosti policisté nejsou a pro usnadnění svazku jim napovídá, že i rodina nevěsty jsou policisté. Když se „velký šéf" dozví, že nápadník je od policie, tak se nejdříve rozčílí, ale poté se rozhodne udělat pro sestřinu svatbu cokoliv a nakáže svým lidem, aby se stejně jako on vydávali za policisty. Rodina jeho nastávajícího zetě i s doprovodem přijíždí k němu domů a je jasné, že o zajímavé situace nebude nouze... Škoda, že je film tolik rozporuplný. Začátek se mi moc líbil a říkal jsem si, že to bude pěkná a vtipná jízda. Při mnoha scénkách jsem se od srdce zasmál, byly vskutku hodně potrhlé a bláznivé. Třeba ty neustálé odchody milého hlavní hrdinky z vězení mě hodně pobavily. Bohužel čím se příběh více a více přibližoval ke konci, tak přibývalo už zbytečných trapností, které to celé degradovaly. Důkazem o pádu bylo i vyřešení samotného konce. Tam jsem si již říkal, jestli si tvůrci z diváků náhodou nedělají blázny. Jako by to už nikoho nebavilo, a tak to prostě rychle a dost tragicky splácali a šli domů. A. Kumar jako vždy parádní, ale jeho ženský protějšek A. T. mi byla až protivná a nesympatická. Písně bezvadné, roztančené a barevné. Po této stránce velmi povedená, naprosto jasná a neotřesitelná první exceletně geniální hudební liga! Můj osobní hit je schován až na samém konci a je veden v západním duchu. Tuto hitovku jsem znal již roky před shlédnutím filmu a je výborná. Ovšem k celkovému vyznění se vůbec nehodí. Zdá se mi, jako kdyby byla natočena k úplně jinému filmu. Od začátku jsem měl připravené čtyři hvězdy, ale ty bledly až zhasly úplně. Rozsvítily se tedy tři hvězdy. Nic se nemá přehánět a všeho s mírou. Zde se jim to ale vymknulo z rukou. ()

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Další masallovitá komedia jižního typu.... prvních čtyřicet minut jsem se bavila skvěle, pak to ale šlo tak nějak do háje a byla nuda.... O tom, jak dvě zlodějské rodiny chtěly uspořádat svatbu dětem, ale lhaly si navzájem, že jsou u policie. Akshay Kumar musí těchhle filmů nechat, za poslední rok vychrlil hned tři, a ve všech tak nějak hraje/nehraje..... Asin má možná slušnou kariéru jinde, ale v Bollywoodu ji mám zaškatulkovanou jako "křoví". ()

atiratha 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je i na masalu moc jednoduché. Jednoduchá dějová linka by asi příliš nevadila, pokud by zde byl lepší rytmus mezi milostnými a akčními scénami. Několik dějových momentů vyzní úplně do ztracena, akční scény jsou provedené i na indické poměry hodně přehnaně, a už nejsou ani směšné. Písničky taky nejsou kdovíjak zapamatovatelné. Jak mám rád Akshayovy filmy, tenhle je vysloveně nepovedený. Pusťte si radši podobný, ale o poznání lépe provedený Rowdy Rathore. Tak edit - dvě nebo tři písničky si teď pouštím dokola. ()

Reklama

Reklama