Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přímý přenos benefičního koncertu simultánně vysílaného z Prahy, Brna a Ostravy za využití nových médií a technologií. Účinkují: The Tap Tap a hosté Support Lesbiens, Illustratosphere, Chinaski, Mňága a Žďorp, Charlie Straight, Xindl X, Buty, Mandrage, Čechomor, Tatabojs a Eliščin Band. Uvádějí L. Angelovič v Praze, T. Hanák v Brně a M. Kavalčík alias Ruda z Ostravy v Ostravě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

freddy odpad!

všechny recenze uživatele

Pražský koncert byl pro mě vyloženě utrpením, jen jsem záviděl lidem, kteří měli možnost sledovat v televizi brněnský nebo ostravský koncert, protože tam to podle chvilkových záběrů, které jsem měl možnost vidět na webovkách ČT, prostě musela být jízda. A cítím se i tak trochu českou televizí podveden, protože se jí povedlo mě nalákat díky upoutávkám na interprety jako jsou Mandrage, Charlie Straight nebo Buty, abych nakonec zjistil, že žádného z těchto interpretů neuvidím, protože ČT za mě rozhodla, že mi pustí pražskou část koncertu, kde jsem musel přetrpět mé neoblíbené interprety, kterými jsou Dan Bárta i Support Lesbiens. A vrchol všeho byl, že pražský koncert moderoval člověk, z jehož projevu mě už po pár minutách začala bolet hlava. Chápu, že kapela The Tap Tap je složena z postižených lidí a proti této hudební kapele nic nemám, ale to proboha tuhle kapelu nemohli nechat jen odzpívat pár písniček? Moderovat to měl někdo s kultivovaným projevem, jako je např. pan Hanák, který moderoval v Brně, ale ne někdo, kdo mi po pár minutách leze na nervy. Abych to shrnul, tak jediné stravitelné na tomto koncertu (resp. jeho pražské části) bylo vystoupení kapely Chinaski a má oblíbená seriálová píseň od Jiřího Suchého, vše ostatní bylo jen utrpením, a za to, že ČT mezi koncerty nepřepojovala a nechala mě nechat pouze na pražský koncert uděluji odpad, který ale prosím berte jen jako hodnocení pražského koncertu, věřím, že kdybych hodnotil Brno nebo Ostravu, tak budu hodnotit nadprůměrně. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Zajímavá benefiční akce, jež byla vysílána najednou ze tří měst (TV sice dávala pouze pražský koncert, ale na internetu si to člověk mohl mixovat). Hudba, kterou jsem nejvíc ocenil: Chinaski a Tata Bojs. Z moderátorů se mi hlavně líbil T. Hanák. Celkově bych tento projekt hodnotil za 4 hvězdy znamenající "konec světa". ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nejsem nakloněn těmto typům koncertů, které jsou nakonec více o nových technologiích než o hudbě samotné. ()

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

Nemám bohužel srovnání s pražským ani brněnským přenosem, ani nevím, jak to bylo celkově zvládnuto jako přenos, ale ostravský koncert přímo v Gongu byl příjemným překvapením a fajn zážitkem. Myslím, že s Rudou (ač na něj mám taky svůj názor) jsme to v Ostravě fakt vyhráli. Stejně tak výběr účinkujících byl dobrý a atmosféra příjemná. Z toho, co jsem viděla, když se spojila Ostrava s Brnem a Prahou, to měly ostatní koncerty trochu sušší. ()

Reklama

Reklama