Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Plukovník Sowell je přesvědčen, že někdo usiluje o jeho život. Doma neustále trénuje se svým sluhou fingovaná přepadení a odmítá dům opustit pokud už ho k tomu okolnosti donutí, vychází jen v perfektním převleku a cestuje na podlaze auta. Dcera Michelle vozí otce k psychiatrovi, protože plukovník trpí paranoiou a je v raném stadiu Alzheimerovy choroby. Je však přesvědčen o tom, že žádnou péči nepotřebuje a není ochoten komunikovat ani s psycholožkou Endie Treversovou, kterou dcera s manželem najala, aby se o otce starala, natož se řídit jejími radami. Postupem času se však mezi plukovníkem a psycholožkou vytvoří určitá sympatie. Endie mu chce udělat radost, a tak společně se sluhou Stewartem zinscenují další přepadení. Poprvé se však plukovník neubrání, protože z domu zmizela spousta připravených zbraní, a je z toho psychicky vyřízený. Svěří se Endie, že má kompromitující materiály na prezidentského kandidáta Thomase Michelmorea, kterého zná z dob, kdy spolu pracovali jako agenti rozvědky, a je přesvědčen, že právě o ně má kdosi velký zájem. Nabízí Endie, aby spolu uprchli ze země, kde už není v bezpečí. Netuší však, že Endie je agentkou Pentagonu (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Je to samozřejmě srágora, ale na druhou stranu mě jeden večer tento film nesmírně pobavil, celá řada dějových zvratů a žánrový guláš - komedie, drama, thriller, romantika atd. - mezi nimiž tvůrci neustále přepínají. ()

Reklama

Denny 

všechny recenze uživatele

Mace Sowell je zabarikádován ve svém domě a bojí se. Nejdříve nevíme čeho ,ale podvědomě cítíme, že se něco musí stát. A opravdu- a samozřejmě že je v tom zase ženská a docela hezká.Je to trochu rozvleklé a dlouho se nic neděje. ()

Ethano 

všechny recenze uživatele

Naprosto nechápu, proč se tenhle film musí táhnout přes dvě hodiny, když se přinejmenším v polovině filmu vůbec nic neděje. Kdyby byl aspoň o půl hodiny kratší, mohlo by být hodnocení i o stupínek vyšší. ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama