Reklama

Reklama

Věž smrti

Trailer 1

V hypermoderním komplexu Tower Sky právě probíhá vánoční večírek, na kterém se sešla vybraná smetánka z celé metropole. Dae-ho, manažer budovy a ovdovělý otec malé Hany, musel rodinnou sváteční oslavu narychlo odložit, aby se mohl starat o VIP hosty. Zato šéf hasičů Young-ki si konečně může užívat volna a trávit Vánoce se svojí ženou. Slavnost je v plném proudu a idylickou vánoční atmosféru dokresluje nádherný výhled na osvětlené velkoměsto a na helikoptéry, které kolem mrakodrapu pro vytvoření dokonalé iluze rozprašují umělý sníh. Když ale nečekaně dojde ke katastrofě, musejí Dae-ho a Young-ki sebrat veškerou odvahu, aby zachránili životy svých blízkých a tisíců ostatních zoufalých návštěvníků, které nemilosrdně svírá ohnivá náruč smrti. (North Video)

(více)

Diskuze

pavol.g

pavol.g (hodnocení, recenze)

nebylo vysvětleno, proč se kapitán požárníků nechal odstřelit, jaký k tomu měl důvod?

na příspěvěk reagoval Leopard105

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Sieg

Měl jsem trochu podezdření... že ve finále když to padá použily závěry z 11 září.... ale asi se mi to jen zdálo.

:)

Sieg

Sieg (hodnocení, recenze)

tento film se musel natacet v Koreji, v Americe by jim totiz mrakodrap do 15 minut spadl az k zemi

na příspěvěk reagoval Prometheus69

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Jak rika velika nasi doby Sasa Krusty - Ting Ťong Já moc mrzet :DDD Tyhle korejsky prepaleny dojaky jsou fakt pruser, z tohohle  jsem videl asi 1/3 a dal to proste neslo, tos e radsi budu divat do zachodove misy na svuj cerstvy vytvor.

Se slzou v oku vzpominam na nadherny korejsky epos 77 INTO THE FIRE, u kterehoz jsem se valel po zemi smichy :DDD Asi by to tam ty film meli prestt tocit 10 lete deti.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel Kritiq smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama