Reklama

Reklama

Věž smrti

Trailer 1

V hypermoderním komplexu Tower Sky právě probíhá vánoční večírek, na kterém se sešla vybraná smetánka z celé metropole. Dae-ho, manažer budovy a ovdovělý otec malé Hany, musel rodinnou sváteční oslavu narychlo odložit, aby se mohl starat o VIP hosty. Zato šéf hasičů Young-ki si konečně může užívat volna a trávit Vánoce se svojí ženou. Slavnost je v plném proudu a idylickou vánoční atmosféru dokresluje nádherný výhled na osvětlené velkoměsto a na helikoptéry, které kolem mrakodrapu pro vytvoření dokonalé iluze rozprašují umělý sníh. Když ale nečekaně dojde ke katastrofě, musejí Dae-ho a Young-ki sebrat veškerou odvahu, aby zachránili životy svých blízkých a tisíců ostatních zoufalých návštěvníků, které nemilosrdně svírá ohnivá náruč smrti. (North Video)

(více)

Recenze (105)

SG-1 

všechny recenze uživatele

"Proč máš tak velkou prdel? Vždyť si tvrdila, že máš XS. O tom si venku ještě promluvíme." -kuchař In-geon- ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

I na Jihokorejce nestravitelný počet dementních postaviček, troškovského humoru a požárníků sprinterů...Diváka neočistí ani digitální plameny... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý film. Profi úroveň aj po technickej stránke a aj po hereckej to bolo lepšie, ako býva zvykom. Nájdu sa stále nejaké momenty, ktoré človek v bežnej tvorbe mimo "šikmoočiek" nenájde, ale je ich minimum. Dráma do poslednej minúty. Fakt veľmi vysoká úroveň. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Docela slušný katastrofický film. Samotný děj je vesměs jasný už od začátku, např. jak dopadne hasič, který si šel objednat dort. Samozřejmě nesmí chybět i vtípky a že jich tam pár bylo. Efekty docela ušli. Ty dvě hodinky jsem se bavil i když to není žádná pecka. 65% ()

ZdenoLo 

všechny recenze uživatele

Neznášam ten japonsko-korejsko-čínsky humor či už v akčných filmoch alebo hororoch. No tu si to samozrejme zasa nedokázali odpustiť. Celkovo mi to prišlo ako "vykrádačka" titanicu a armageddonu. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Takřka úplně kopie Skleněného pekla, což je celkem na škodu, protože přesně víme, co se bude dít... Na druhou stranu prvních 40 minut je to celkem komedie a sranda, potom to začíná být ohnivé peklo a smysluplný scénář se trošku vypařil. No ale i tak to není vůbec hrozné, kdyby to byl původní film, dal bych za čtyři - takhle jsou to silné tři...60% ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

film aj pri svojej stopazi nenudil, mal dobre efekty, a celkovo bavil. kludne by som dal 4 hviezdy no bohuzial nemozem prekusnut tych korejskych nehercov s preafektovanym nepresvedčivym (ne)hraním. toto ma stve vo vela sikmookych filmoch. oni proste nie su herci, len komparz z ulice. (cest par vynimkam) ()

Janko_Vlyrd 

všechny recenze uživatele

J. Kórea neexistuje na tejto planéte. Ledva 10 miliónový rozpočet... tam som skončil. Na to aby niekto z Hollywoodu natočil niečo takéto by potreboval minimálne 100 miliónov, fakt nepreháňam. Podobný katastrofický film som nevidel hádam desať rokov. Odporúčam všetkými desiatimi. ()

dawe787 

všechny recenze uživatele

Až na ty přiblblé vtípky a nepochopitelné výstupy některých korejců to docela ušlo. Ovšem, ikdyby tam toto nebylo, těžko by to dosáhlo takové úrovně jako Skleněné peklo. Kdo má rád katastrofické filmy, není problém. ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco mnohem horšího, než co se ke mě vlastně dostalo. Opravdu to není až taková katastrofa. Pro milovníky katastrofických, klastrofobických a ve výšce se odehrávajících snímků naprostá povinnost. Efekty nebyly vůbec špatné. Co mě ovšem opravdu hodně štvalo, byly extrémně špatné herecké výkony VŠECH!! Ta malá kráva celý film nedělala nic jiného než že jenom řvala!!!! I konec jsem teda čekal trošku jinak, ale to už je detail. Výsledné 4 hvězdy především za obrovské překavapení, dobré efekty a za to, že jsem se vlastně vůbec nenudil. __70%__ ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Trapné střídání humoru a drsné akce. Zpackané pokusy diváka rozesmát či dojmout vystříhat, nechat jen oheň, výbuchy, dramatické úseky, když se někdo snaží zachránit a je to koukatelné a ne debilní. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Nadherna podivana na toto korejske dielko. Azijski miniludkovia to proste umi. Nepoznam vela filmov, ktore by stali za nic z tejto krajiny. Vo vsetkych ohladoch tento film vynika nadpriemerom. Nevidel som nic, co by ma vo filme nezaujalo. Krasne scenerie rozpadajuceho sa mrakodrapu, ako aj hroza v ociach ludi, ktorym smrt dycha na kazdom kroku. Jednoznacne film vynika skvele odvedenou pracou, co len oko divaka velmi potesi. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Veľmi rozporuplné hodnotenia tohto filmu. Niet divu. Na jednej strane skvele vizuálne aj maskérsky odvedená práca, presný a hutný zvukový podmaz, milónové triky. Na druhej rozvláčny úvod, priblblé humorné vsuvky, afektované výkriky, klišé s obetavosťou. Škoda, keby to bola len dráma tak určite bude v červených číslach.. ()

Hubis_ 

všechny recenze uživatele

Novodobé rádoby skleněné peklo,jen s výjimkou,že kvalitou úplně někde jinde.Občas mi přišlo,že sleduji spíše komedii,než katastrofický film.Z hasičů udělali polobohy,protože co oni předváděli bylo opravdu velice vtipné.Korejci a jejich herecké projevy vypadají jako by už týden nemohli na záchod.Otřesné a já už se nemohl dočkat až bude konec.Pokud se hodně nudíte a už vážně nevíte co,tak se na to podívejte,ale nedoporučuji. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Katastrofických požárních filmů není nikdy dost a zvlášť poukazujících na těžkou a hlavně hrdinskou práci hasičů. Tentokrát se na dané téma podívali tvůrci z Jižní Koree a opravdu si dali záležet. Byť jde o asijskou produkci, celé je to v typickém Hollywoodském kabátě, takže veškeré filmové postupy nám jsou velmi dobře známé a tím také pro nás dostatečně srozumitelné. Po počátečním postupném seznámení všech dějově důležitých postav se rozpoutá ohnivé a díky moderní architektuře i skleněné peklo. Jedna dramatická pasáž střída druhou, citové záležitosti, všudypřítomné plameny a sklo, lidé bojující o život a hasiči snažící se udělat vše možné i nemožné. Ohnivé peklo, jaké tu dlouho nebylo. Přínosem jsou speciální efekty, kterých je tu vskutku nemalé množství a viditelně si jejich tvůrci dali záležet. Chválihodné je především také celé vyprávění držící si své plynulé tempo, které se jedinkrát neubere do ponuré zběsilosti. Každé scéně, každému dialogu, každému vizuálnímu efektu jest dopřáno svého patřičného času, což je velice ku prospěchu. Po velice dlouhé době se tedy objevil snímek ukazující požár honosného mrakodrapu v té nejbrutálnější podobě počátku 21.století. ()

Taškář 

všechny recenze uživatele

Kdyby se herci nechovali jako trubky, tak bych dal i 4 hvězdy, ale to jejich křečovité napodobování opravdových herců bylo k zblití ... ()

jauzdu 

všechny recenze uživatele

Při čtení komentářů některých uživatelů nabývám dojmu, že jsme asi neviděli stejný film. The Tower je perfektně zpracovaný katastrofický film, který se drží klasických schémat, což vůbec není na škodu. Nápadité záchranné akce střídané vtipnými scénkami dělá ze snímku nadprůměrný biják a v rámci žánru jeden z top. ()

Kenty 

všechny recenze uživatele

Upoutávka opět trochu předčila film. Film s opravdu velkými efekty, které chvílema malinko váznou, ale jinak příjemná demoliční podívaná ve stylu Skleněné peklo. Ukázkou je chování různých vrstev lidí a jejich myšlení. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý katastrofický film, sice schématický od začátku do konce, ale jinak super triky, na krejce slušní herci a ve finále i nadprůměrný příběh. Dobrý odpočinek... ()

Reklama

Reklama