Reklama

Reklama

Věž smrti

Trailer 2

V hypermoderním komplexu Tower Sky právě probíhá vánoční večírek, na kterém se sešla vybraná smetánka z celé metropole. Dae-ho, manažer budovy a ovdovělý otec malé Hany, musel rodinnou sváteční oslavu narychlo odložit, aby se mohl starat o VIP hosty. Zato šéf hasičů Young-ki si konečně může užívat volna a trávit Vánoce se svojí ženou. Slavnost je v plném proudu a idylickou vánoční atmosféru dokresluje nádherný výhled na osvětlené velkoměsto a na helikoptéry, které kolem mrakodrapu pro vytvoření dokonalé iluze rozprašují umělý sníh. Když ale nečekaně dojde ke katastrofě, musejí Dae-ho a Young-ki sebrat veškerou odvahu, aby zachránili životy svých blízkých a tisíců ostatních zoufalých návštěvníků, které nemilosrdně svírá ohnivá náruč smrti. (North Video)

(více)

Recenze (105)

brasek 

všechny recenze uživatele

Smiešny katastrofický film. Zameraný pre ľudí, ktorí nevedia ako funguje bezpečnosť vo výškových budovách a naivne budú veriť koninám čo uvidia na obrazovke. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Technicky výborně natočený katastrofický snímek o záchraně lidí z hořícího mrakodrapu a parádní hudba k tomu. Nějak mi ale nesedí ten korejský (asijský) humor, patos, afektované vystupování a v tomto filmu i notná dávka kýče a prvoplánové snahy o komerčně dokonalou podívanou. 60%. ()

Quasimodo 

všechny recenze uživatele

je mi lito, ale asiati umi udelat tak akorat horory. Tohle bylo hloupejsi nez nove sklenene peklo. Pitvoreni, jeceni, chaoticke pobihani melo asi navodit nejakou drsnou atmo, ale vysledek 0. Jedna hvezda za nektere efekty. ()

frenkie 

všechny recenze uživatele

V tomto korejském příspěvku do katastrofického žánru jsem viděl jasnou vykrádačku několika filmů, např, The Towering Inferno, Backdraft, Daylight. Vše jede v osvědčeném schématu představení několika charakterů, které nás budou filmem provázet, pak dojde na prvotní situaci, která spustí velkou smršť speciálních efektů(dlužno poznamenat, že velice zdařilých), strádání jak obětí, tak záchranářů, krkolomné a nevěrohodné způsoby zachraňování se(plošina, výtah), aby vše následně vyústilo ve velké šťastné shledávání plné patosu a zpomalených záběrů. Film je samozřejmě prudce neoriginální, ale jako jednohubka na víkendový večer se to určitě dá. 3* P.S. Ta korejština je hroznej jazyk. ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprostá pecka. Filmy kde se mísí neuvěřitelné action s lehkým, skoro až dětským humorem, propletencem lidských příběhů umí snad jenom asijci. Tedy v tomto případě Korejci (jižní samozřejmě). Přiznám se, že pro asijské filmy mám lehce slabost jelikož hollywoodské masáže bylo již dost, ale toto je prostě pro mě naprostá špička akčního katastrofického žánru. Pro mě tak na deset hvězdiček. ()

Koreangirl 

všechny recenze uživatele

Tak jo po veškerých korejských seriálech, který jsem nepřinutila svého otce shlédnout, jsme se spolu podívali na tohle a on u toho i brečel! Tak jako obvykle jsem slzy polykala... Po dnešku mi otec schválil dívání se na korejské věci a to jen díky tomu, že je v tom hoooodně moc citů. Na konci mi bylo velice líto té manželky kapitána. Ale je hezké, že je to věnované všem zesnulým hasičům na celém světě. Když si pomyslím, že by někteří moji přátelé měli skončit takovouhle smrtí, tak jsem ráda, že tu moc věžových domů není... ()

Raziel811 

všechny recenze uživatele

Novodobé Skleněné peklo. Bohužel nic víc, ale ani míň. Chyběla mi hloubka postav - takto tu defakto umírají jen obyčejní "paňáci". Což je s podivem, jelikož mnoho Asijských a hlavně Korejských filmů umí pracovat s postavami a jejich hloubkou. Tady mi bylo jedno, kdo umře a jak. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem mnoho filmů od jihokorejské filmové společnosti,ale to,co jsem zatím viděl,mě ani jednou nezklamalo a měl bych zájem vidět další jihokorejské filmy,což například Bílé maso,Lukostřelci,Pouta války,Věž smrti jsou přímo super,a to jak dějově tak i příběhově.A tento snímek pod názvem Věž smrti mě také zabavil,takže nemám,co řešit.Akorát mě od jižní koreje zklamal film Tsunami,kde přes hodinu se nic neděje a pak katastrofa trvá jen 45 minut,ale i když katastrofického děje v Tsunami je v kratší časové době,je to hezky udělané a člověk se zadívá,ale škoda,že tam katastrofického děje v Tsunami není víc jako v této Věži smrti. ()

zekon odpad!

všechny recenze uživatele

Po 17 minutách tajtrlíkovaní šikmookých šašků jsem to vzdal. Proč se všichni chovali demetně jako v ujeté komedii z Hong Kongu 80 let z Jackie Chanem???? Akční drama??? No to snad ne!!!!!! ()

Faldicek 

všechny recenze uživatele

Amíci mají WTC a Skleněné peklo a tak si jednoho krásného dne korejci řekli, že chtějí taky takový film a vzniklo tohle. Šílený doják na kterým se hezky po asijsku digitálně vyřádili. Jelikož chtěli alespoň špetku originality, tak místo letadel nasadili vrtulníky a nechali spadnout jen jednu věž. Koukat se na to dá, ale občas to natahování a dramatizování fakt lezlo krkem. Takový slabší průměr... ()

gael83 

všechny recenze uživatele

Bože, taková agitka! Víc už nešlo amíkům vlézt do zadku, fakt ne! Triky na úrovni 80s, herecké výkony a patos hodnotit nebudu protože tady je jasné o co jde a komu se chceme zavděčit, včetně hysterické scény japonské holčičky, jak Jí chybí papá! Skleněné peklo je a bude vyjimečné a nepřekonané nejen díky nadčasovým trikům bez použití CGI, ale také kvůli herecké elitě a celkové atmosféře. ()

Vladimus 

všechny recenze uživatele

Chcelo by to mierne prestrihať a lepšie spracovať - zakryť, pozmeniť, pomôcť nejako tým nelogickým až retardovaným rozhodnutiam a nastaveniam situácií, aby vyzneli o niečo prijateľnejšie, ba dokonca realistickejšie ( to už chcem veľa ja viem). Je mi jasnééé, že sa niekto chcel zabávať s ohníkom a heroickými figúrkami, ktoré sa doň bezbreho hádžu z podrepov , ale odtiaľ potiaľ. Mohol to byť inak fajný katastrofčák, triky v pohode. ()

Margay 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si chtěla pustit něco katastrofického. Po filmech poslední doby, které jsou založené jen na ničení všeho okolo plus jedna rodina, která je doslova nesmrtelná, to bylo výborné překvapení. Nevyhne se srovnání se Skleněným peklem, které je holt nepřekonatelné, ale Věži smrti hraje k dobru už jen to, že se jej nepokouší překonat a zas tak moc vážně se nebere. Tragické scény jsou sprívně smutné, dokonce se najde i pár kritizujících, kterým americké filmy nesahají ani po kotníčky (nejvyšší velitel hasičů pošle zachránit dva VIP obyvatele a napospas nechá asi 10 jiných, kteří ale nemají prachy ani postavení). Zároveň tam je několik vyloženě vtipných, které sice vůbec nekorespondují s označením filmu katastrofický/thriller, ty mě ale k filmu přikovaly snad nejsilněji. Za mě super. ()

vanile 

všechny recenze uživatele

korejská verze Skleněného pekla a na "originál" to nemá ani ze 2%. Nuda, předvídatelnost, docela dobrý efekty ale to je tak všechno. Kupodivu hezcí Korejci. ()

DejvCZ 

všechny recenze uživatele

Prvních pár minut před vypuknutím požáru se na to dá koukat. Pak už to je jen pohádka pro malé děti. Tolik nelogických výbuchu v železobetonovém mrakodrapu se jen tak nevidí. Tam měli asi sklad TNT na každém patře :D Myslím že každý kdo trochu rozumí fyzice tak se tomu musel jen smát. Skleněnému peklu tento film nesahá ani po kotníky. ()

limalama 

všechny recenze uživatele

Klasický katastroficky film, nic nového, nic prekvapiveho. Byla to vlastně celkem nuda jen neustále rvani málo napínavé malém sem ani nedokoukal, ale na to jedno podívání budiž 45% ()

Reklama

Reklama