Reklama

Reklama

Kámoši až na dno lahve

Trailer

VOD (1)

Kate (Olivia Wilde) a Luke (Jake Johnson) spolu pracují v pivovaru. Panuje mezi nimi jedno z těch přátelství, které by mohlo přerůst v něco víc. Kate je ale s Chrisem (Ron Livingston), Luke s Jill (Anna Kendrick) a Jill by ráda věděla, jestli je Luke připravený mluvit o manželství. Jasné odpovědi na tuhle otázku se dočká poté, co spolu Luke a Kate nečekaně stráví víkend. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (215)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Svěží nezávislárna, kde se neděje nic extra světoborného. Hrají tam sympatičtí, hezcí lidé, co mají fajn práci v pivovaru. Po šichtě si vždy minimálně na jedno skočí a mezi hlavními protagonisty, kámoši opačného pohlaví to poněkud jiskří. Fakt nečekejte nějaké extra drámo, spíše se těšte na opravdu přirozenou Olivii Wilde. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $343,341Tržby Celosvetovo $401,000▐ povrchná suchá zlátanina, taká tlápačka ktorá ani sama nevie na čo sa chce hrať /20%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dvě přiměřeně krásné slečny a dva celkem zajímaví sympaťáci - to je slušný základ pro vztahové hrátky. Jenže nadstavbu tvoří tolik "nezávisle" nudných keců a psychických výlevů, že se mi z toho udělala vyrážka na konečníku, kvůli které nebudu moci nejméně dva týdny jezdit na tříkolce. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Na hrdinech je bizarní, že se zdá, že během svého života nedělají nic, co by bylo jen náznakem zajímavé, zábavné nebo smysluplné. Až po zhlédnutí jsem se dozvěděl, že film je z většiny dílem improvizace herců, což mnohé vysvětluje. Rozhodně tu autentickou bezcílnost. Svým způsobem je to velmi zajímavé. Swanberga jsem měl doposud spojeného s horory, ale tahle poloha mu jde také. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Komerčáci a mainstreamáci ruky preč! Choďte do kina na ďalšiu sandlerovku, ktorej dáte plné hodnotenie už po úvodných titulkoch. Toto je poctivá nezávislá dramédia, ktorú bohužiaľ bežný konzument neocení. Pohodoví herci v nenásilnom príbehu zo života, ktorých sa nenatočí veľa, a tak som rád, že raz-dvakrát do roka na taký natrafím. 80%. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Pekná pohádka ... bo v reálném světě, pracovní kolegové (kamarád, nekamarád) rádi hledají zadní vrátka do kalhotek svých zadaných kolegyň, které jim potom milerády na chatkách vykouří péra ! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pracují spolu v pivovaru, popíjejí, kecají, flirtují, zvou se na večeře, flámují. Každý má přesto doma někoho jiného, zatímco v jednom vztahu se i po několika měsících spíš poznávají, překvapují i oťukávají, v tom druhém se už objevují slova jako budoucnost nebo svatba. U nás prakticky neznámý režisér a scénárista Joe Swanberg prozkoumává tenkou hranici mezi intimním vztahem a kamarádstvím, nějaké zásadní emoce nezanechává, přesto na půl druhou hodinku slušně zabaví. Na dialozích založené romantické drama s typicky nezávisláckým vizuálem není nikterak originální a rozhodně ani komplikované, prostě jen představuje úryvek ze života několika třicátníků, kteří se nesnaží být přespříliš chytří, nechtějí rozesmát diváky za každou cenu ani netlačí na emoce víc, než je v danou chvíli potřeba. A to se, myslím, docela počítá!! Herci jsou do jednoho výborní, Anna Kendrick lehce upozaděná, Jake M. Johnson ve vážnějších polohách mile překvapil, Olivia Wilde spolehlivě baví už poněkolikáté. Lehce nadhodnocené čtyři hvězdy!! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příjemná, ale na druhou stranu ničím výjimečná indie vztahovka. Ale za tu věčně chlastající Olivii Wilde a její malou topless scénu to stálo. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje SPOILER: Dva páry si vyjedou na chatu, tam si vymění partnery a na konci filmu se vrátí zase k sobě. Noo, to teda byla zábava... ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Podle mě velmi dobre film, kterýmu trochu podráží nohy konec. Fousáče chci za nejlepšího kamaráda. Bylo to nakonec trochu o něčem jiným, než sem si myslel. Mnohem víc to hraje na pohodovou notu, ve který je plno piva a na nezávisláky velmi málo řvání, breku a vypjatých epizod hlavní hrdinky. Už sem říkal, že chci fousáče za nejlepšího kamaráda? :D Varování: Sledujte s velkým množstvím piva. Jedna Plzeň to nespraví ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Víceméně typická laskavá nezávislárna plná krásných bezdětných lidí, řešících vesměs bezvýznamné vztahové trable, a podkreslená vlezlým písničkovým soundtrackem. Nic objevného...až na to, že zpocená, pivem nasáklá a celkově umolousaná Olivia Wilde je boží jako nikdy. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Udělal bych lépe, kdybych na 90 minut šel do hospody a dal tři chytré, bohužel jsem to neudělal a ztratil několik minut života. Nudná a nevtipná komedie, kterou už radši víckrát ne .. 2/10 = 22% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je nejzajímavější to, že se tam vůbec nic neděje. Očekávala jsem happy end, jak to u podobných tipů filmů bývá, takže jsem byla poměrně překvapená průběhem filmu. Ovšem ani dobré obsazení nedokáže tenhle film pozdvihnout o něco výše. Kdybych měla tenhle film popsat jedním slovem, bylo by to - divné. Znovu už ne-e. 3* ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Film zo života, s reálnymi dialógmi a postavami, ktoré si obľúbite. Spolu so Save the Date, žánrový vrchol indie tvorby posledných rokov. 85%, len moc nechápem, čo tam kurva zas robil Ti West :) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Příběh ze života, nebo spíš jen úryvek ze života. Není to předem čitelná romantická slátanina, jak se ze začátku může zdát. Na jednu stranu mám radši komerčnější filmy, na druhou jsem rád, že nejede v zaběhnutých kolejích a může přinášet jisté poučení, ale současně může spoustě lidí připadat o ničem. Ale Olivia to jistí. # [viděno: TV, 5.1, EN sub] # příběh 6 | hudba 0 | humor 1 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 4 ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Určitě zajímavé, ale zase na druhou stranu žádný, naprůměrný zázrak. Slušní herci, kde ač sám nevím proč, mně byl Jake hrozně nesympatický a druhá polovina filmu jen stěží uvěřitelná. Jo a ten hlavní důvod, ten bych málem zapomněl, nemám rád pivo! ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Život je niekedy tak trochu nuda, ale film ho dokáže krásne prikrášliť. Toto bola improvizačka, nič nebolo prikrášlené a bolo to naozaj cítiť. Pre mňa celkom slušné, mňa to nenudilo. Herci svoje postavy zvládli naozaj super, predovšetkým Olívia .. ()

MiiRA 

všechny recenze uživatele

Trochu nudnější a bez nějaké výraznější pointy. Takový typický film ze života. Naštěstí to vynahrazuje Olivka, na kterou se dá dívat pořád a dávám hvězdičku navíc. 3* ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Standardní americký nezávislák, který si celou dobu jede své vlažné tempo a pro diváky servíruje řadu zajímavých (více či méně) dialogů a vypráví a dlouholetých kamarádech, kteří se (asi) milují, ale nedokážou si to říct. Velice dobří herci, ale příliš, příliš pomalé. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Nezáživné dumání nad partnerskými postoji, klesající až k samému dnu nezávislosti... Vysoce otravná záležitost v mizerné společností, kterou ještě přiotrávila protivná, zubatá, ošklivá Douchová, pardon, Kendricková, se svým hrdelním krákoráním, prokládaným maximálně vytáčejícím "um" a kde víc, než jinde, vadily úděsné dialogy s přidruženými prázdnými frázemi i těžce vstřebatelná aktivita hlavní hrdinky - snaha o nezkreslenou realitu vykrystalizovala v totální nudu, na které zůstal zajímavý snad jen název a nepřetržité usrkávání břečky, kterou tam pomýleně nazývají pivem. Jo a žádné Drinking Buddies, slečna vysílala jasné signály, takže tady vzal za své i základní kámen, proto dnešní blahosklonné nadhodnocení může děkovat jen a jen mojí dobré náladě. ()

Související novinky

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Reklama

Reklama