Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack Flagg (Bryan Russell) se rozhodne obnovit čest své rodiny v Bostonu a vyráží tajně na lodi do Kalifornie. Přidává se tak k hledačům zlata v éře Zlaté horečky. Jeho sestra Arabella (Suzanne Pleshette) a sluha Griffin (Roddy McDowall) se vydávají ho hledat. Zažívají velká dobrodružství, napětí i lásku, která vede k záchraně cti rodiny. (Terva)

(více)

Recenze (10)

Aky 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to trochu připomíná Limonádového Joa, člověk se na to musí chvilku zvykat. Postupem doby mne poetika filmařů docela vtáhla. Závěrečný pěstní souboj je vrcholné číslo. Na Roddy McDowalla je radost koukat. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Naivní příběh z doby Divokého západu natočený v kulisách a v nevěrohodných kostýmech je určený spíš pro děti, jak tomu odpovídá i styl humoru, který zosobňují převážně legrační rány, pády a ilustrované vsuvky. Někdy je jich tolik, až je to otravné. Hlavní hrdinka ale příjemně překvapí lehce sexuálně zabarveným pěveckým číslem v saloonu. /23. 4. 13./ ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Tak trochu sklamanie, pretože som čakal, že sa k ryžovaniu zlata a dobrodružstvu skutočne dostaneme, ale nakoniec to bol iba zlomok filmu. Vďaka postave dlhoprstého "sudcu" a krásnej Arabele sa na film dá pozerať, ale silený humor nefungoval takmer vôbec. 60%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen na motivy románu "By the Great Horn Spoon" od Sida Fleischmana. (Terva)

Reklama

Reklama