Reklama

Reklama

A zase ti Mupeti!

  • USA Muppets Most Wanted (více)
Trailer 4
Loutkový / Muzikál / Dobrodružný / Krimi / Komedie / Rodinný
USA, 2014, 107 min (Special Edition: 119 min)

Režie:

James Bobin

Kamera:

Don Burgess

Hrají:

Ricky Gervais, Ty Burrell, Tina Fey, Tom Hiddleston, Christoph Waltz, Debby Ryan, Danny Trejo, Ray Liotta, Usher, Frank Langella, Til Schweiger, Dexter Fletcher (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Kermita si spletou se zločincem, a tak se ocitne ve vzdáleném vězení. Zatímco skutečný kriminálník, Kermitův dvojník Constatnine, vyráží s Muppety na turné, při kterém chystá loupež šperků, ale Muppeti začnou být podezřívaví... Muppeti ve druhém filmovém pokračování vyrážejí na světové turné se zastávkami v Berlíně, Madridu, Dublinu nebo Londýně. V zámoří však čelí velkému zmatku a nechtěně se zapletou do mezinárodního zločinu. Největší světový kriminálník Constantine se vydává za Kermita. Muppeti musí všemu přijít na kloub. (HBO Europe)

(více)

Videa (43)

Trailer 4

Recenze (46)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V slovenských televíznych vodách nie sú Mupeti moc známi. Kým zaoceánski kritici nešetria chválou a vsádzajú najvyššie hodnotenie jedno za druhým, Slováci sú triezvejší. Čím to? Bohužiaľ nie je film ani veľmi kvalitný, ako skôr vzbudzuje nostalgické pocity v tých, ktorí na show vyrástli. Mupeti vznikli v 50. rokoch pod rukami Jima Hensona. Deti vtedy túžili aj po niečom inom, než sú animáky a lá Dumbo a tak vznikla TV show s maňáskami. Muppets boli a aj teraz sú skôr infantilná záležitosť, ktorá však môže byť v určitom veku presne to, čo divák potrebuje. Či už ide o príbeh alebo o vtipy, cieľová skupina je jasná. Banda detí, ktorá potrebuje farbičky, príbeh losera a nejaké to ponaučenie navrch. Lenže tu zábava pre starších končí, v samotnom fakte, že deti vezmú príbeh za reálny, ale vy budete tušiť, že je to z časti paródia. Vtipy, ktoré sľubovali podarené plagáty, sa nekonajú. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

První část měla nadhled, z každého okénka na vás koukala nostalgie a láska k Muppetům. Film úspěšně balancoval na hraně mezi filmově sociální parodií pro dospělé a pohádkovým dětským filmem. Druhá část se zprvu tváří stejně. Prolog navnadí, aby postupem času upadl stereotypu z kterého si tolik utahoval. Nicméně, camea potěšila stejnou mírou, jako v předešlé části (Hiddleston!), ovšem s hlavním obsazením je menší problém. Ač mám Rickyho rád, tentokrát svůj šarm zahodil kamsi v dáli, ještě že to vytahovala překrásná a talentovaná Tina Fey, která by si pro sebe ukradla i němý film. ()

Reklama

venalce 

všechny recenze uživatele

Kupodivu to nebylo tak špatné, jak jsem se obávala. První díl jsem ani nedokoukala, ale tady jsem se aspoň bavila čekáním na to, jaké hvězdné cameo na mě jukne příště. A některé vtípky se opravdu povedly, ovšem z hlavních postav byla vtipná akorát Tina Fey a i o většinu dalších (těch dobrých) vtípků se postaralo osazenstvo gulagu. Celkově to bylo dost nevyrovnané a takové "americké", ale na tři hvězdičky to stačilo. ()

vteco 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Charakter loutek stejně jako v prvním díle opět nevyužit a co víc, druhý díl na podobný způsob prostě úspěch mít nemůže. Tady se ani milovník Muppetů nemohl zasmát a být spokojen. Příběh je naprosto prázdný, až stupidní a zábava, která se zde objevuje může zaujmout leda tak děti, které ještě nejsou schopny chápat celý film. Jedno z mála plusů jsou skvělá camea, kterých je zde opravdu hodně. /45%/ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to už takové jako film z roku 2011, není to taková zábava, ale pořád jsou zde momenty, které jsou výborné. Mohou za to hlavně skvělí herci, kteří se zde sice pitvoří, ale nějak to do toho patří. Přece jen, hlavní postavy jsou loutky. Příběh je správně ujetý a napínavý, podíváme se pořádně do světa. Ale jo, nakonec spokojenost. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (10)

  • Ty Burrell se jako Jean Pierre Napoleon ve filmu poprvé objeví ve 26. minutě. Tina Fey (Nadya) se ve filmu poprvé objeví ve 31. minutě. Salma Hayek se ve filmu poprvé objeví ve 41. minutě. (noelcoward73)
  • Natáčení probíhalo v Anglii na místech The Historic Dockyard Chatham v Kentu (ve filmu jako Berlín), RAF Upper Heyford v hrabství Oxfordshire (ve filmu jako gulag), Horsted Keynes Railway Station, Bluebell Railway v Sussexu, Wilton's Music Hall, Grace's Alley na Ensign Street ve Whitechapelu (ve filmu jako berlínské divadlo), Old Royal Naval College v Greenwich, Sheffield Park Railway Station, Bluebell Railway v Sussexu (ve filmu jako vlakové nádraží v Dublinu) a v Pinewood Studios v hrabství Buckinghamshire. Natáčení začalo v lednu 2013. (noelcoward73)

Reklama

Reklama