Reklama

Reklama

Během jediného dne je město Silverton zpustošeno nebývalým náporem tornád. Celé město je vydáno na milost a nemilost nevypočitatelným smrtonosným větrným smrštím a podle předpovědí má to nejhorší ještě přijít. Většina lidí hledá bezpečný úkryt, zatímco jiní utíkají k větrnému víru a sledují, jak blízko k tornádu se dostane lovec tornád, aby pořídil snímek, který se podaří jen jednou za život. Příběh je natočen očima a objektivy profesionálních lovců tornád, amatérů hledajících vzrušení a odvážných obyvatel města. Film V oku tornáda vás vrhne přímo do oka větrné smršti a prožijete ty nejextrémnější podmínky, jaké nám matka Příroda dokáže připravit. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Teda ten scénář bylo fakt čistý zlo. Jediný scény co za něco stály bylo ničení tornád, jinak nic.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Boha jeho to byla blbost. Ty postavy byly tak dobře zahrane, že kdyby tam všichni umřeli bylo by mi to jedno. A i po reálné strance to byla blbost. Co jsem videl na discovery tak zadneho z lovcu tornad by nenapadlo projizdet v dodávce 30m od tornada.

Keys1

Keys1 (hodnocení, recenze)

Ako milovnik tornád, som sa konečne po Twister (1996) dočkal 'nie-bečkoveho' filmu o tornádach. Aj keď to neni uplna TOPka je to super zážitok 

na příspěvěk reagoval Martin741

Příspěvek byl smazán administrátorem.

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

Bože to byla blbost. Tornáda na Oskara - ovšem ten zbytek...............děs a hrůza. Prostě - koukat na tornáda, jakmile tornádo zmizí, vypnout zrak i sluch a vyčkat příchodu dalšího tornáda. 

na příspěvěk reagoval Apolskis

-Dawe-

-Dawe- (hodnocení, recenze)

Po Prison Break jsem jí měl rád a po Walking Dead nenáviděl :D

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

je škoda že Sarah Wayne Callies dala přednost takové sračce namísto Walking dead :/.

na příspěvěk reagoval Pod

 (hodnocení, recenze)

To má šedesátsedm jo, takže to asi nebude až taková sračka.....jak se povídalo.

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

Johny_tech

je to blbý, ale musí to tam být. každý, kdo má rodinu, a jakože jich je mraky :) bude více otřesen, protože ví, co je to, bát se o rodinu. samozřejmě, kdo svou rodinu ještě nemá, bude tím spíš otráven. jasně, že jo. mám ale dojem, že v takových katastrofických filmech nechají umřít tak nějak průřez celou populací. zařvou nerdi, kozatky, děti, starci, pár černochů, vojáci, socky, huliči, ajťáci, manažeři, dělníci... v jednom nechali zařvat i tibetské mnichy :)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Související novinky

Gerard Butler poletí do vesmíru

Gerard Butler poletí do vesmíru

15.04.2014

U Warner. Bros teď frčí obří destrukce. Po květnovém setkání s novou Godzillou se na začátku srpna ocitneme V oku tornáda, nejspíš to ale bude jen předkrm k dalšímu katastrofickému velkofilmu, který… (více)

Reklama

Reklama