Reklama

Reklama

Během jediného dne je město Silverton zpustošeno nebývalým náporem tornád. Celé město je vydáno na milost a nemilost nevypočitatelným smrtonosným větrným smrštím a podle předpovědí má to nejhorší ještě přijít. Většina lidí hledá bezpečný úkryt, zatímco jiní utíkají k větrnému víru a sledují, jak blízko k tornádu se dostane lovec tornád, aby pořídil snímek, který se podaří jen jednou za život. Příběh je natočen očima a objektivy profesionálních lovců tornád, amatérů hledajících vzrušení a odvážných obyvatel města. Film V oku tornáda vás vrhne přímo do oka větrné smršti a prožijete ty nejextrémnější podmínky, jaké nám matka Příroda dokáže připravit. (Warner Bros. CZ)

(více)

Recenze (457)

Mrliš odpad!

všechny recenze uživatele

Rozklepaných kamer tu už bylo více než dost. Pro mě jasný odpad. Toto je ukázka home videa, které svou blbostí ničí celkem slušné efekty. Škoda - kdyby to tvůrci natáčeli "normálně", tak se z toho mohl vyklubat celkem povedený film. ()

Aresko123 odpad!

všechny recenze uživatele

Beckovy film s efektami na urovni strednej skoly....... A dej je asi takyto : Banda lovcov tornad sa uz rok bezvysledku snazi natocit tornado. Ale ked sa im konecne po roku podari jedno tornado natocit ... tak co myslite ze sa stane? Tak citajte : vsetci su sokovany, jeden po druhom s tym chcu prestat lebo je to NEBEZPECNE..... Co si asi ty lovcovia tornad mysleli? Ze ked najdu tornado tak to bude ako v ruzovej zahrade s ruzovymi priasiatkami na pikniku??? OTRAS a ODPAD. ()

pekos 

všechny recenze uživatele

Film pôsobí dejovo veľmi jednoducho, no vďaka súčasnej filmovej technike, ako aj snahe tvorcov pripraviť priamočiary príbeh s kvalitnými, ale neopozeranými hercami, prináša tento film celkom dobrý filmový zážitok. Vďaka super kvalitnému zvuku z DVD sa aj doma, pred TV, dokážete vcítiť do hrôzy a desu tornáda. Jednotlivé scény nasledujú v rýchlom slede a vôbec neprekáža, že niektoré scény sú filmované klasickou kamerou a ďalšie s využitím "hand" kamery. Je to ohlušujúce a prekvapujúco dobré. ()

Lukinsons- odpad!

všechny recenze uživatele

Klasický neoriginální béčko s hodně de**lním střihem. Už mi tam chyběla jenom těhotná ženská, která by porodila v nejvíc vypjatou situaci. Samozřejmě nechybí ani dojemné proslovy u konce, LOL! ()

hesoyam123 

všechny recenze uživatele

Na začiatku dosť dobré ale potom vo filme boli veci ktoré sú znázornené ako otázky vo filme ale otázky počas filmu neboli zodpovedané. ()

Vlaidmar 

všechny recenze uživatele

Kedy uz konecne niekto natoci katastroficky film podla mojho gusta? Jasne, boli aj dobre sceny, tie kde boli vyzualne efekty, inak by som to vypol po polhodine a uz za tymto filmom sa ani neobzriem... zaverecne tornado malo pecky. ()

juanpera 

všechny recenze uživatele

Velmi dobre popisny film o lovcich tornad, ktery neni z.......y hlubokym milostnym pribehem a ani zaverecnym potleskem ve stylu holywoodskych produkci. Sice nevidime zadnou sladarnu, ale ani zadny drastak, nebo mrtvolku. Takovy film o tornadu a jejich lovcich s ekonomickym podtextem trzniho hospodarstvi. Ale co se zatim tornad a katastrofickych filmu a filmecku tyce asi to nejlepsi. Takze LIBI 75. ()

Elles 

všechny recenze uživatele

Akční film na jedničku. Myslim, že 58% je hodně podhodnocený, proto dávam 5 hvězd. napnutej sem byl jak kšandy. Učebnicovej příklad zdejší většinový snobský komunity, kde když nehraje Bridget Johnes a nebo hlavní hrdinka nemá 40 s krizí středních let, tak je film předem odpískanej. ()

pa3k16 

všechny recenze uživatele

Pre oko "pěkná podívaná", , ale tvorcovia filmu boli takí nápadití, že vás najskôr unudia takmer k smrti a potom príde nádielka trestov matky zeme...súhrn...zbytočná hodina ešte zbytočnejších dialógov pred "doslova" veľkou búrkou... ()

Herrydos 

všechny recenze uživatele

Předem říkám že příznivec katastrofických filmů nejsem ale tenhle film se mi dostal do ruky tak sem si říkal když už ho mám tak na něj juknu. Posuď není tornádo na scéně nebo si dává pauzičku hrozně sem se nudil a i párkrát to chtěl vypnout ale jakmile se vrátilo na scénu hned byl film o něčem jiným. Takže si to teď shrňme: Zpracování skvělé. Herci nemá moc co hrát protože scénář je zde na druhé koleji a chování jejich postav je mnohdy řekněme bez pudu sebe záchovy (viz scéna pokusu zachránit kameru před hořícím tornádem to sem prostě nechápal v té situaci bych nějakou podělanou kameru neřešil a rači koukal na to jak bych si zachránil život) Vzato kolem a kolem film který vám zdvihne lehce adrenalin není třeba u něho nějako moc přemýšlet a jen se kochat tou katastrofou (pokud se to tak dá říci) za mě slušné 3* ()

snyder89 odpad!

všechny recenze uživatele

Veľakrát som povedal, že za niektoré "filmy" by som celý štáb najradšej zatvoril do lapáku. Ale tento počin prekonal aj to. Rovno k múru. ()

sobol1 

všechny recenze uživatele

přišlo mě to jako béčková slátanina o tornádu obřích rozměrů a ti 2 ožralí blbci to jsem absolutně nepochopil to byl nějaký úlet nebo co?? ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Po vizuální stránce bez dokonalé.Co se týče ostatního,bohužel žádná sláva.Začátek sice plynul jakž takž,ikdyž pomalu,ale když nastalo peklo,začaly se postavy chovat debilně.No co chtít,šlo o to co nejvíc nechat vyniknout přírodu. ()

JaninaM 

všechny recenze uživatele

Prvních 26 minut bylo příšerných. Klasický americký začátek, představování hlavních hrdinů. Ustaraný nesympatický táta , který se bojí o své dva syny (ten jeho strach jsem mu opravdu neuvěřila a jeden ze synů Nathan Kress, vypadal jako malý tlustý Justin Bieber). Roztřesená filmařina mě hodně znervózňovala a neustálá gestikulace rukama a hlavama při nějakých nesmyslných vyprávěních jakbysmet. Po půlhodince se pomalu začalo něco dít. Opancéřovaný vůz Titus vypadal jako papírový 3D model z časopisu ABC. Tornáda ale vypadaly realisticky a některé triky byly opravdu moc hezké. Třeba jako tornádo, které nabralo do sebe hořící benzín. Bohužel absurdní byly postavy lidí, kteří stáli těsně u tornáda, kolem hlavy jim prolétaly kusy domů a auta, ale nikdo si toho nevšímal, statečně stáli a natáčeli beze strachu. Chvíle mezi bouřkami byly nudné a hlavní postavy nijak nezaujaly...nemastné neslané. Scéna v zatopené továrně mě pak už dostala. Určitě každý člověk těsně před smrtí si chce natočit poslední vzkaz pro rodinu, místo urputného snažení o záchranu holého života. Konec přišel jako mávnutím kouzelného proutku, všude svítí slunce a všichni frajerští teenageři jsou poučení a připravení vyjít vstříc své další světlé budoucnosti. ()

Související novinky

Gerard Butler poletí do vesmíru

Gerard Butler poletí do vesmíru

15.04.2014

U Warner. Bros teď frčí obří destrukce. Po květnovém setkání s novou Godzillou se na začátku srpna ocitneme V oku tornáda, nejspíš to ale bude jen předkrm k dalšímu katastrofickému velkofilmu, který… (více)

Reklama

Reklama