Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Zemi přistane inteligentní telepatická kočka z jiné planety a potřebuje opravit svou porouchanou kosmickou loď. (Hans.)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Disneyho štúdio nebolo v 70. rokov práve na výslní, tak ako kedysi, občas sa im ale podarilo natočiť umelecky kvalitný snímok. MAČKA Z VESMÍRU ponúka vtipný a akčný príbeh, ktorý zaujme hlavne mladších divákov ( aj keď pravdu povediac, mladý divák má dnes trochu iné divácke nároky, ako pred 30-40 rokmi ). ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Sci-fi pro nejmenší, ovšem vytvořené Disneym v době největší slávy, čili poctivě. Dá se říct, že je to předvoj všech těch rodinných sci-fi z 80. let, neboť tu nechybí roztomilý mimozemšťan, spád, romantika, dobrodružství a spoustu vtipných situací (celá linie se sázením a kulečníkem). Navíc fanda MASHe zde má svátek, neboť se tu setkávají představitelelé plukovníků Blakea a Pottera a oba herci hrají v podstatě podobné role a film perfektně táhnou. Ano kočička z vesmíru je hovadina pro děti, ale skvěle jsem se bavil :-) ()

Reklama

Fingon 

všechny recenze uživatele

Jé, to byla kravinka - kočičí mimozemšťan havaruje na Zemi. Aby se mohl dostat zpátky do vesmíru, potřebuje cihlu zlata... Spojí se proto s hlavním protagonistou, který sází na nejrůznější sporty (aby vydělali peníze na tu zlatou cihlu) a kocour přes obrazovku mění v přímém přenosu jejich výsledky... ()

Jelly 

všechny recenze uživatele

mluvící kocour z kosmu, paráda! kdyby byl pozemský, určitě by si za svůj výkon vysloužil alespoň Oscara. v podstatě ani nemusel mluvit a bylo jasné, kdo má navrch. navíc názorně předvedl svému nástupci (E.T.), co má udělat, když někam jede a potřebuje se dostat přes překážku... inu, já jsem se pobavil. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem si říkal kdo mohl do filmu s takovým názvem vůbec vrazit peníze, naštěstí jsem nemusel na odpověď čekat nijak dlouho, hned jakmile se v úvodních titulcích objevil název Disney vše se vyjasnilo. No aspoň jsem se tak trochu mohl připravit na to co přijde a musím říct, že jsem se místy i celkem pobavil. Není to sice žádná pecka, dobrovolně bych to nesledoval, ale definitivně zabavila. "holy mackerel!" ()

Reklama

Reklama