Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vánoční setkání Jiřího Suchého a jeho hostů – J. Molavcové, E. Pilarové, N. Urbánkové, D. Kubové, O. Vlkové, P. Bobka, M. Drobného a V. Kopty. Spoluúčinkuje C&K Vocal. Hraje Swing Band F. Havlíka. V pořadu zazní převážně písně Jiřího Šlitra – "Rybí polévka", "Jehličí", "Jazzová koleda", ale též "Vánoce, Vánoce" Jaromíra Vomáčky a "Merry Christmas" Anthony Andersona. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

mupimup

všechny recenze uživatele

Vánoce a Vánoce, Vánoce...... byl snad kdo mocen vánočním nocem cenu větší ocenit než Živný výživným koncertem? Netrápila se snad Jitka Molavcová noce co noce co by Vánoce, Vánoce učinilo z Vánoc nocí nejšťastnější? Mohl kdo dát program Vánocím, Vánocím šťavnatější než Suchý? Je toho moc co by měl divák Vánocemi, Vánocemi pocelován ocenit! Snad právě Vánoce. Vždyť jen díky Vánocím, Vánocím a Vánocím, Vánocím podobným pořadům, byly mé Vánoce teprve Vánocemi. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Poměrně neškodný vánoční koncert s doprovodným slovem Jiřího Suchého s jeho hosty je bohužel nudně prodloužen dlouhou, rozsáhlou, ale zcela nezáživnou a nezajímavou povídkou o Hurvínkovi. K hostům patřili Jitka Molavcová, Eva Pilarová, Naďa Urbánková, Olga Vlková, Denisa Kubová, Pavel Bobek, Milan Drobný, Václav Kopta, C&K vocal. Hrál Orchestr Ferdinanda Havlíka. Hudební režie: František Živný ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama