Reklama

Reklama

The Far Cry Experience

(seriál)

Obsahy(1)

Herní vývojář a vydavatel Ubisoft na podporu svého titulu "Far Cry 3" najal herce Christophera Mintz-Plasse, aby v epizodickém dokumentu divákům předvedl, jak přežít na tropickém ostrově. Odborník na slovo vzatý se s faunou a flórou víceméně vypořádá, v mrzuté situaci se ale ocitne ve chvíli, kdy narazí na tamní piráty a padne do rukou jejich psychopatického vůdce Vaase Monteneggra. (Raziel_cz)

(více)

Recenze (24)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again expecting... shit to change... That. Is. Crazy. The first time somebody told me that, I dunno, I thought they were bullshitting me, so, I shot him. The thing is... He was right. And then I started seeing, everywhere I looked, everywhere I looked all these fucking pricks, everywhere I looked, doing the exact same fucking thing... over and over and over and over again thinking 'this time is gonna be different'... no, no, no please... this time is gonna be different. I'm sorry, I don't like... the way... you are looking at me... Do you have a fucking problem in your head, do you think I am bullshitting you, do you think I am lying? Fuck you! Okay? Fuck you! It's okay, man... I'm gonna chill, hermano. I'm gonna chill... The thing is... Alright, the thing is I killed you once already... and it's not like I am fucking crazy. It's okay... It's like water under the bridge. Did I ever tell you the definition of insanity?" ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní seriál. "Did I ever tell you, what the definition of insanity is?" Známá a velmi úspěšná počítačová hra Far Cry (3) v reálně natočeném provedení, které se velmi podařilo a udělalo na mě velký dojem. Jen škoda, že je "seriál" krátkometrážní. Myslím si, že natočení nějakého pěkného akčňáku, dle předlohy tohoto "seriálu", či rovnou inspirací počítačové hry Far Cry (3) by nemuselo být špatné. Mohlo by se jednat o dosti zajímavý akční film. Vím, že už se jistý film inspirován hrou Far Cry natočil (v roce 2008), ale to raději ani nestojí za řeč. O tom můžeme jen spekulovat, ale tento "seriál" se hrou inspiroval taktéž a dopadlo to na výbornou, ale je škoda, že je to jen krátkometrážní podívaná. | Průměr všech 5. epizod: 80% (4*) | ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Originální, vtipné, přesné a trefné promo k třetímu dílu Far Cry. Už jen při těchto krátkých epizodách je vidět, kolik potenciálu na celovečerák třetí a potažmo i čtvrtý díl této herní série nabízí. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Držím se při zemi. Jako upoutávka na příchod hry Far Cry 3 obstojné, líbily se mi i dodatečné epizody, kde lidé mohli hlasovat o "osudu" Mintze-Plasse. Jinak samostatně je to takové ... no, dobré Michael Mando se v této roli opravdu našel a jeho postava Vaase je opravdu zajímavá, ten zbytek už za tolik nestojí. ()

GILLWANDER

všechny recenze uživatele

Chcelo by to plnohodnotný film so skutočnými hercami, už len kvôli tomu, že herné vydavateľstvo Ubisoft má skvelé nápady. Len ich treba tou správnou cestou zapracovať. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Násilná ukázka toho, co vás potká ve Far Cry 3. Herecky dobře zahraná postava vyšinutého magora. Pokud bych hodnotil náplň, pak je to defakto jen o zabíjení a mučení... ()

Rambo159 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarené, Vaas je proste geniálny, ako v hre tak aj tu, a myslím, že tieto mini-epizódky sa hodia skvelo popri hraní Far Cry 3. Škoda ale veľmi krátkej stopáže, čo chápem, no mohli by spraviť v podstate samostatný celovečerný seriál. Lepšieho chlapa na zahratie Vaasa už aj tak nenájdu, tak nevidím, v čom je problém. Len do toho! ()

StropS 

všechny recenze uživatele

Začátek trochu slabší, ale jak se rozjel Vaas, jako kdybych byl zpátky ve hře... ty jeho hlášky a herecký výkon nemají chybu..."He is so sentimental... like a pussy you know" ()

AngelG 

všechny recenze uživatele

Michael Mando.. to je talent, který se kurva jen tak nevidí..! Opravdu jsem už dlouho nebyla z nikoho tak unešená.. když jsem slyšela jeho dabování Vaase ve hře, tak jsem si málem pokaždý ucvrnkla.. ale když jsem pak zjistila, že ta celá postava je podle Michaela a pak si pustila tohle tak jsem byla naprosto ztracená v jeho geniálním herectví.. a Christopher Mintz-Plasse je prostě můj miláček, o něm jsem nikdy nepochybovala, že by někde neexceloval.. :D ()

Alpachino 

všechny recenze uživatele

Tohle je definice šílenství. Postava Vaase (Michael Mando) je naprosto jedinečná. V krátkém filmu Far Cry Experience uvídíte mladíka který je chycen místním bláznem, který ho mučí. Je až neskutečné, jak reálné mi to přišlo. Jelikož jsem hrál Far Cry 3, kde se postava Vaase mimochodem také objevuje, musím říct, že jsem byl naprosto ohromen výkonem Manda. Stupeň šílenosti v tomto snímku se nedá ani slovy popsat. Všem doporučuji shlédnout, je to dokonalost. 100% ()

Barbeeh 

všechny recenze uživatele

Nechápem ako niekto tak odporný a zlý môže mať tak nekonečnú charizmu. Máme toho toľko spoločného, viem si nás predstaviť ako kamarátov na život a na smrť. Musím sa priznať, že naposledy som hrala pred 20 rokmi čiernobieleho červíka (či hada? niečo dlhé proste), čo papal číselká a potom si ako retard nabúral do chvosta a z toho umrel. Potom som trošku závisláčila (už na FAREBNOM) Vláčiku ale mala som už dosť IQ na to aby som vedela, že ničenie si nervov za počítačom zamŕzajúcom v Norton Commanderi nie je moja budúcnosť. To make long story short- toto si zahrám a je mi jedno čo mi to s mozgom narobí. ()

Dvorka96 

všechny recenze uživatele

Zábavná reklama ke hře, která byla vydána ve zlaté době Ubisoftu (hry bez bugů a jiného svinstva). Podtržena hlavně výkony Vasse (Michael Mando), který se pro tuto roli narodil. Chápu, že se někomu jeho humor nemusí líbit, ale pro ty co hráli hru je tento webseriál jasná volba. ()

Kreveta.punk 

všechny recenze uživatele

Výbornej nápad jak upoutat pozornost na novou hru, ale především opravdu zábavnej seriál, kterej má (bohužel) málo dílů...5+bonusové díly mučení, u kterecjh jsem se smál opravdu celou dobu. Nikdy mně nenapadlo, že mučení lidí, především hlavního hrdiny může být až taková legrace. Podobnost Michaela Menda s herním Vaasem je opravdu neuvěřitelná a už dlouho jsem v žádným filmu neviděl tak sympatickýho psychopata. Chtěl bych aby byl Vaas můj kámoš, užili bysme si spoustu legrace :-D Jaká škoda, že se nikdo nerozhodl natočit to jako plnohodnotnej film a ne jen promo ke hře. ()

Denzen 

všechny recenze uživatele

S Far Cry Experience je to ako s Rambom 4. Človek si užíva všetko to násilie, krv a hlášky, no a potom to tak rýchlo skončí. Okrem dĺžky tohto dokumentu nemám inak absolútne žiadne výhrady, lebo Far Cry 3 som hral, a to, čo som chcel vidieť pri sledovaní, som dostal. Michael Mando ako Vaas bol perfektný a ja osobne ho považujem za najlepšieho záporáka, akého som kedy v hre videl. „ Did I ever tell you the definition of insanity? " ()

sk.Martin 

všechny recenze uživatele

Už jsem ti někdy říkal, jak definuju šílenství ? Mando jakožto Vaas je naprosto perfektní .. Kéž by z toho někdy byl celovečerák :) ()

Reklama

Reklama