Reklama

Reklama

The Far Cry Experience

(seriál)

Obsahy(1)

Herní vývojář a vydavatel Ubisoft na podporu svého titulu "Far Cry 3" najal herce Christophera Mintz-Plasse, aby v epizodickém dokumentu divákům předvedl, jak přežít na tropickém ostrově. Odborník na slovo vzatý se s faunou a flórou víceméně vypořádá, v mrzuté situaci se ale ocitne ve chvíli, kdy narazí na tamní piráty a padne do rukou jejich psychopatického vůdce Vaase Monteneggra. (Raziel_cz)

(více)

Recenze (24)

Kreveta.punk 

všechny recenze uživatele

Výbornej nápad jak upoutat pozornost na novou hru, ale především opravdu zábavnej seriál, kterej má (bohužel) málo dílů...5+bonusové díly mučení, u kterecjh jsem se smál opravdu celou dobu. Nikdy mně nenapadlo, že mučení lidí, především hlavního hrdiny může být až taková legrace. Podobnost Michaela Menda s herním Vaasem je opravdu neuvěřitelná a už dlouho jsem v žádným filmu neviděl tak sympatickýho psychopata. Chtěl bych aby byl Vaas můj kámoš, užili bysme si spoustu legrace :-D Jaká škoda, že se nikdo nerozhodl natočit to jako plnohodnotnej film a ne jen promo ke hře. ()

Reklama

AngelG 

všechny recenze uživatele

Michael Mando.. to je talent, který se kurva jen tak nevidí..! Opravdu jsem už dlouho nebyla z nikoho tak unešená.. když jsem slyšela jeho dabování Vaase ve hře, tak jsem si málem pokaždý ucvrnkla.. ale když jsem pak zjistila, že ta celá postava je podle Michaela a pak si pustila tohle tak jsem byla naprosto ztracená v jeho geniálním herectví.. a Christopher Mintz-Plasse je prostě můj miláček, o něm jsem nikdy nepochybovala, že by někde neexceloval.. :D ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Držím se při zemi. Jako upoutávka na příchod hry Far Cry 3 obstojné, líbily se mi i dodatečné epizody, kde lidé mohli hlasovat o "osudu" Mintze-Plasse. Jinak samostatně je to takové ... no, dobré Michael Mando se v této roli opravdu našel a jeho postava Vaase je opravdu zajímavá, ten zbytek už za tolik nestojí. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní seriál. "Did I ever tell you, what the definition of insanity is?" Známá a velmi úspěšná počítačová hra Far Cry (3) v reálně natočeném provedení, které se velmi podařilo a udělalo na mě velký dojem. Jen škoda, že je "seriál" krátkometrážní. Myslím si, že natočení nějakého pěkného akčňáku, dle předlohy tohoto "seriálu", či rovnou inspirací počítačové hry Far Cry (3) by nemuselo být špatné. Mohlo by se jednat o dosti zajímavý akční film. Vím, že už se jistý film inspirován hrou Far Cry natočil (v roce 2008), ale to raději ani nestojí za řeč. O tom můžeme jen spekulovat, ale tento "seriál" se hrou inspiroval taktéž a dopadlo to na výbornou, ale je škoda, že je to jen krátkometrážní podívaná. | Průměr všech 5. epizod: 80% (4*) | ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • V závěrečné epizodě příjde za Vaasem (Michael Mando) jeden z jeho mužů s tím, že zrovna na ostrově přistálo 6 parašutistů, což je narážka na začátek hry „Far Cry 3“. (venca)
  • Postavu Vaase (Michael Mando), její charakter i chování vymyslel jeho představitel Michael Mando. (Alpachino)

Reklama

Reklama