Reklama

Reklama

Obsahy(1)

One Piece Film Z je dvanásty film zo série One Piece.   Príbeh sa sústredí na bývalého námorného admirála Zephyra s prezývkou Z, ktorého cieľom je zničiť celý nový svet a zbaviť sa spodiny známej ako piráti. Na dosiahnutie svojho diabolského plánu sa chystá použiť starovekú zbraň, známu ako Morský kameň Dyna. Ak sú tieto kamene vytiahnuté z mora a vystavené vzduchu, majú schopnosť zničiť celé ostrovy. Podarí sa Luffovi a zvyšku jeho posádky v slamených klobúkoch prekaziť Zephyrove plány a zachrániť pred nimi svet? (figliar)

(více)

Recenze (7)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Co se zpočátku jevilo jako nepřehledná debilita s nezajímavými bitkami a uřvanými postavami ála "Pokémon", se po půl hodině, když už konečně bylo jasno, kdo je proti komu a kdo je s kým a kdo je vlastně kdo, mi to začalo i trochu líbit. Kdybych byl desetileté dítě z východu, nejspíš po projekci skáču nadšením, jelikož jsem jen průměrný Evropan, sem jen nezpruzen tou divností postav a pitomoučkým dějem. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Boha to byla blbost :-D Ze začátku jsem se bavil, jinak se to seriálu absolutně nevyrovná. A ty nelogičnosti. Proč neútočili. Proč nezachraňovali. Proč umírali? Jen tak mimochodem - posádka slaměných klobouků v tomto filmu (nevím, zda si toho někdo všiml) zabila asi nejvíce lidí :-D Hlavně teda Mariňáků, ale i tak... Boha! To bylo mrtvých a oni se radují, smějí a putují dále :-D Hrdinové. A když by mohli zachránit svět, tak Mugiwara jen vezme klobouk a řekne "aaaale, já si přišel jen pro klobouk, to je všechno, měj se" :-D Konečně se chovaj jako normální krvedychtící piráti, jen to nedávaj moc znát :-D Za to ty 2 hvězdy. Za ty desítky až stovky mrtvých, nabodnutých, seškvařených, prostřelených, rozsekaných, roztavených, vybuchlých a spálených Mariňáků :-D (Jo a za vizáž Nami a Robin). Sexy 35% ()

CarnTheNunya 

všechny recenze uživatele

Příběh je typicky klišé, ale to jsem schopný odpustit, protože tohle je zatím nejlepší One Piece film, který jsem viděl. Film mě dovedl zabavit až do konce bez toho, aniž bych měl jakýkoliv problém. Jak jsem psal, tak ten příběh není ani trochu nový a něčím zvláštní, prostě zápletka je úplně typická snad i nejen pro One Piece a přesto mi to nijak zvlášť nevadí, protože od One Piece bych ani nemohl čekat nic jiného, takže jsem vlastně celkem spokojený. Hodně jsem si zde užil nádhernou animaci a hudbu, ale hlavně u té animace jsem se divil, jak se celovečerní filmy vizuálně liší od seriálu, který zrovna moc dobré technické provedení nemá, když nebudu počítat nějaké výjimečně dobře zpracované momenty a Wano Arc, u kterého se údajně aspoň po vizuální stránce o hodně kvalita zlepšila. Na druhou stranu však musím uznat, že nevím zda by mě tenhle celovečerák bavil, kdybych v sobě neměl ten alkohol, který jsem si dal v naději, že se budu popadat za břicho u House of the Dead, které jsem zkoušel sledovat ve stejný den jako tady One Piece Film: Z, kterému tedy raději nechám jen čtyři hvězdy. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Už jedenáctý celovečerní film ze světa One Piece a zároveň první film z Nového světa. Celkově hodně slušný, protivník je borec, Nami je tady kawaii holčička, dozvíme se i pár věcí, který nebyly řečeny v anime a zrovna Aokijiho mám rád, takže jsem velice spokojen. Animace pěkná a hudba taky, obzvlášť ty písničky v závěrečných titulkách :-) 85% ()

George3110 

všechny recenze uživatele

Aj keď čím ďalej tým viacej používajú u filmov a aj u anime One Piece počítačovú grafiku u tohto filmu to nevadí. Proste sa necháte strhnúť dejom a tým čo sa pred vami deje či už na obrazovke alebo na plátne. Pre fanúšikov One Piece must see a pre ostatných ak máte radi akciu a napätie v anime pozrite si to a neoľutujete. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Následuje po 576. epizodě. Z počátku mi film připadal trochu jako bondovka. Padouch, bývalý klaďas, se zbraní hromadného ničení. Pak se to přehouplo částečně ke klasickému OP, ale nikdy se to na něj nedotáhlo úplně. Tento film prohlubuje znalosti o světě OP více, než kterýkoli jiný předchozí díl. Setkáváme se zde se spoustou známých tváří, což zapříčiňuje až přesycení postavami. Kladně musím hodnotit začlenění Aokijiho a schopnosti mládnutí. Hodnocení je nižší, poněvadž se nemůžu zbavit pocitu, že si autoři vzali až příliš velké sousto. Film chce být příliš megalomanským, což se jim moc nepovedlo a i když měl film 108 minut, nudil jsem se trochu více, než u Strong Worldu. ()

Mikuko 

všechny recenze uživatele

Ze zvyku, že v anime jsou boje velmi dlouhé a napínavé, jsem asi čekala mnohem víc, ale co se dá u tak krátkého filmu dělat :D Rozhodně jsem ocenila představení nové postavy, bývalého mariňáckého admirála Zephyra, malá Nami a mladá Robin byly fajn zpříjemněním a ty jejich nové obleky jsou prostě super. Líbilo se mi zakončení souboje mezi Luffym a Zephyrem a ráda jsem po dlouhé době viděla Aokijiho, nad kterým mám podvědomě stále jeden velký otazník. A ta mariňácká písnička je prostě bezva. Dávám 4*, protože to furt nemělo tolik epičnosti jako anime, ale je to rozhodně fajn film. :) ()

Reklama

Reklama