Reklama

Reklama

Recenze (3)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně nudný remake klasického snímku Zrůdy... V tomto kusu se nenachází praktický žádný šílenec, ani typický násilník, který by "zrůdy" šikanoval a urážel, jen jedna zhrzená a tak trochu vychcaná žena, která manipuluje muži, aby dosáhla svých cílů... A více k filmu ani nejde říct, protože ono se v něm prakticky nic neděje, nebohý divák jen sleduje různé cirkusové atrakce a nevěřícně kroutí hlavou... Jak již zmínil ve svém komentáři kobras5, nebýt posledních pár minut, v žádném případě by se nejednalo o horor, takhle se o něj alespoň okrajově film otře... Za mě naprostá ztráta času... ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Moooc hezké atrakce. Ehm. To je vše. Chvílemi jsem myslel, že se dívám na nějaký zvláštní dokument. Stavba stanu, zkoušky atrakcí, a děsná nuda. Tudíž jsem to pustil na rychlejší posun, takže jsem nepobral, proč došlo k té rvačce a kdo tomu mladíkovi probodl ruku. Abych řekl pravdu, stejně mi to bylo fuk. Ve filmu je spousta němých pasáží, kdy jen hraje hudba a střih pracuje jen s různými záběry. Není to špatný nápad, ale do hraného filmu se to nehodí. Do dokumentu klidně. ()

kobras5 odpad!

všechny recenze uživatele

V porovnání s filmem Zrůdy z roku 1932 zde bohužel divák nenalezne nic, co by stálo za řeč a dalo se hodnotit kladně. Myšlenku ani nápad kladně nelze hodnotit právě kvůli předchůdci, prostředí taktéž nezáživné - půl filmu se díváte jen na pouťové atrakce... a poutavého zde také nic není. Pokud bychom vystřihli poslední 3 minuty, tak můžeme zrušit i samotnou kategorii horor. Za sebe dávám odpad a pokud doporučit podívat na tento film, tak skutečně pouze na konec, v opačném případě se podívejte raději na onen snímek z 32. a nebo jděte na reálnou pouť - efekt bude stejný a třeba se navíc trochu pobavíte. 2%. ()

Reklama

Reklama