Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Za nepovedený atentát na Oswalda Mosleyho zaplatí Shelbyovi životem někoho z rodiny. Čtyři roky nato zamíří Tommy do Severní Ameriky, kde se blíží konec prohibice. (Netflix)

Recenze (16)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velkolepý návrat, který je esteticky šmrncovní, hudebním aranžmá opojný a zatraceně cool. Tak cool, až se začínájí vytrácet ty aspekty, pro které máme tenhle seriál o bohatých vidlácích vlastně tak moc rádi - například pořádná zápletka a emocionální zápřah. Tady to ještě nebyl takový problém, uvidíme, co bude v dalších epizodách. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po třech letech slideshow abych se dozvěděl na co jsem zapomněl a pak… hop o několik let a jedeme úplně nanovo bez jakéhokoliv odkazu na to co bylo minule. Chápu, že smrt jedné z klíčových postav hodila do původního scénáře vidle, nicméně nevěřím, že původní scénář byl s ohledem na předchozí řady nějaká perla. Nicméně. Hodně se mluví, hodně se hraje na umění a “styl” (zpomalené záběry, jedna písnička za druhou) a krom chaosu v tom co se děje není jasné, kam to vůbec směřuje. ()

Wally 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsou zpět! Tommy, Arthur, Lizzie, Ada, vzpomínka na Polly....jediný, kdo mi chyběl byl Solomon, ale snad se dočkám v příštích dílech. To čekání za to stálo... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já se musím s očekávaným návratem populárních Peaky "Fookin" Blinders trochu nespokojit, nechci příliš vyjmenovávat, co mě na úvodu do konečné šestky všecko vlastně nudilo, pořád doufám, že následující dění bude o dost lepší. Tenhle seriál na to má. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tommy si ide zase najlepsie a najvacsie kseftiky v okoli. Poly pochovali. Mal som zimomriavky pravdu poviem... Tvorcovia vedia co robia a serial ma svoju kvalitu aj ked sa jedna uz o 6tu seriu v poradi.  RIP Polly ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rodina Shelbyů nám tedy povážlivě řídně, tím spíš ale vynikají dříve opomíjená esa. Tommy si nechal off-screen narůst obří koule a stírá nám tu Michaela do ručníku jako ejakulát. Jestli k dosažení takového chadství stačí vyřadit whiskey z životosprávy, tak jsem od zítřka abstinentem :d ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek šesté řady to rozjíždí skvělým tempem a příběhem. Musím uznat, že jsem se trochu bál toho skoku o několik let, ale teď musím uznat, že to měli tvůrci opravdu promyšlené. Opravdu respekt, jak režie dokázala navázat na příběh, i když jeden z herců při natáčení zemřel a přitom totálně nezvorat příběh a zároveň uctít památku zesnulé. Doufám, že ostatní díly jsou stejně dobré, ale podle hodnocení, které je extrémně dobré si myslím, že to nejlepší mě ještě čeká. "Don't fuck with the PEAKY BLINDERS." ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna na Miquelon Island skvostná. Inak sú to tradiční Peaky Blinders so všetkými kladmi a neduhmi, ktoré mali aj predošlé série. Podľa očakávaní minimalistická rozlúčka s postavou Polly (RIP Helen McCrory) a taký klasický pomalší rozjazd finálnej série, ktorá sa zrejme bude niesť v znamení nepriateľstva medzi Tommym a Michaelom... ()

thekalli 

všechny recenze uživatele

SPOILERY!! Začátek je naprosto nevyvratelně boží, každý záběr za záběrem je materiál na vyvěšení na zdi vašeho pokoje. Úmrtí Polly jsem popravdě nečekal, i když to byl asi jediný logický krok, i tak jsem doufal, že se spíše ukážou scény které stihla natočit, abychom se se skvělou Hellen McCrory jako fanoušci mohli rozloučit po svém, samozřejmě i přesto je to velmi symbolické a chytne za srdíčko. Buďme k sobě upřímní, Peaky Blinders bez Polly už nebudou jako dřív. Zbytek dílu sleduje v podstatě jen abstinenta Tommyho a kníráče Michaela s pořád sexy Ginou, přičemž díl nabídne pár skvělých scén, akčních i dialogových, tak jak to známe, jen, jak už je zvykem, o level výš. Ale doufám, že ostatní epizody budou mít o něco málo pomalejší tempo. 9/10 ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tommy se po posledních událostech dal na poetiku a stal se z něj lepší člověk, který mění whiskey za vodu. To ovšem nemění nic na tom, že je to fuckin devil, který nikdy neměl své limity a pořád je o pět kroků popředu před možnými přáteli, ale i nepřáteli. Změnil se mu hlas a celková temnota se nedá jeho charakteru upřít a jde cítit jistá eskalace celkového příběhu rodiny Shelby. Vizuálně vyšperkované, jako vždy. Speciálně pasáž na francouzském ostrově. Pochovaní Polly bylo velice chladné, přesto mě to dostalo a cítil jsem z Michaelovo očí opravdovou nenávist a to po dobu celé epizody. Příprava na velkolepé finále jde cítit na každém kroku a to především díky jistým rozhodnutím hlavní postavy, na kterou se tvůrci soustředili vždycky. Ale mám pocit, že v této finální sérii si s ní projdeme opravdu všechny emoce a démony. ()

Reklama

Reklama