Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po vraždě irského disidenta Tommy nemá na výběr a musí se stát pěšákem ve zrádné politické hře inspektora Campbella. (Netflix)

Recenze (21)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tom Hardy na scéně a stojí to za to. Hraje neodolatelného podivína, který bude mít jistě velký dopad na celý příběh "dvojky". Zatím ne příliš důležitá, přesto emocionálně silná je příběhová rovina Polly a jejího syna. ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Decentná epizóda plná predstavovania dôležitých postáv. Konečne sa na scéne objavil Alfie Solomons a okrem si do Shellbyovic klanu pomaly našliapol aj stratený syn Polly, Michael. Sabini je v tomto bode už komiksový záporák, pri ktorom sa tvorcovia miestami až kŕčovito snažia, aby ho diváci čo najviac neznášali. V podobnom duchu sa dá hovoriť aj o Campbellovi, ktorý sa mi ako postava viac pozdával v úplnom úvode seriálu, keď ani zďaleka nepôsobil tak emocionálne ako teraz... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře, první epizodu jsem bral jako úvod, ale od druhého dílu jsem už očekával něco víc, než upravenou verzi Pošty pro tebe říznutou realitní agenturou. Nijak zvlášť jsem se nebavil, dokud se neobjevil Tom Hardy jako šéf židovského gangu, takže to bylo celkem zklamání. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Thomasa Shellbyho, ktorý po konfrontácii s predchádzajúceho dielu skončil v nemocnici navštívi inšpektor Campbell. Vyzerá to, že opäť budú, napriek vzájomnej nevraživosti, spolupracovať. Vďaka svojim kontaktom a úplatkom pomôže Polly zistiť informácie o jej deťoch, ktoré jej boli odobraté zo starostlivosti. Thomas Shellby sa začína zaoberať aj nehnuteľnosťami. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V čase 45:52 natáhne Polly Gray (Helen McCrory) kohoutek své zbraně, ale v čase 46:27 má kohoutek opět nenatažený. (dc125)
  • Když sedí Arthur (Paul Anderson) ve 47. minutě u krbu, tak v některých záběrech drží sklenici v ruce a v jiných ne. (Duoscop)
  • Během plavby lodí hraje píseň „When Under Ether“ od PJ Harvey. (Duoscop)

Reklama

Reklama