Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peaky Blinders jsou v ohrožení. Tommyho základna v Londýně je zničena a Arthur i Michael skončí ve vězení. (Netflix)

Recenze (18)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Twist podle očekávání těsně před finále. Učebnicově provedené, plně funkční, lehce očekávatelné. Stále ale zpracováním a tempem vyprávění na špici všech MAFIA seriálů. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Tento díl startuje způsobem, kterým většina jiných seriálů rovnou končí. Jedna nečekaná scéna za druhou, to vše v dynamicky strhujícím sledu, podpořeném muzikou ala filmy Guy Ritchieho. Na výtečný úvod ale navazuje nijak zajímavý děj propletený dvojicí románků a celkově průměrným tempem, což se u tohoto seriálu stalo již poněkud smutným pravidlem. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chester Campbell, zdá sa má Thomasa v hrsti. Arthura a Pollynho syna drží vo väzení. Práve v tomto pre Thomasa náročnom období sa do Anglicka vráti Grace. Nebol by to však Thomas Shellby, aby nenašiel spôsob ako sa z nadvlády majora Campbella vymaniť aj vďaka nepriamej pomoci Grace. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát se mě tvůrcům opravdu podařilo naštvat, epizoda začala v takovém stylu, že jsem počítal s tím, že si z ní sednu na zadek, ale pak přišla změna, děj se vytratil do nikam a větší část dílu byla nudná, protože mě řazení žen do Shelbyho harému jaksi nebralo. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama