Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Je rok 1924, dva roky po Epsomském derby. Tommy navenek pořádá dostihy a prodává auta. Tajně pracuje pro Winstona Churchilla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série - (8/10). Tak to prozatím vypadá, že druhá série obhájila prozatímní pozici nejlepší série. Minulá série byla opravdu impozantní a tato za ní mírně zaostává. Byl jsem prostě asi moc rozmlsaný z předchozí série, takže když se v některém díle nestal nějaký zvrat, tak jsem to automaticky považoval za nedostatek. V tomhle jsem Peaky Blinders prostě nekompromisní. Trochu mě mrzí, že to má prostě celkem 6 sérii, takže se až tak moc nemusím bát o osud hlavních postav, protože s nimi tak trochu počítám až do konce seriálu. Ne vždy to však musí být pravidlem a tato série mě v tom utvrdila. Musím říct, že herci do toho dávají naprosté maximum a nenašel jsem v rodině Shelby jediný slabý herecký článek. Možná menším mínusem oproti minulé sérii, tak to bude hlavní záporná postava. Sam Neill nastavil neskutečně vysokou laťku, kterou se ani hvězdě Rodu draka nepodařilo překonat. Paddy Considine je výborný herec, ale z jeho kněze jsem nebyl ani z poloviny znechucen, jako tomu bylo u irského policisty. Možná je to tím, že Sam Neill měl dvě série na to, aby se dostal divákovi a postavám pořádně pod kůži. Co však funguje stejně skvěle jako v minulé sérii, tak to je Tom Hardy. Jako postava mě baví strašně moc a jeho židovská povaha se nedá zapřít. Poslední věcí, která mi posunula třetí sérii na pětihvězdičkovou hranici, byla hudba od skupiny Radiohead. Chovám tuto skupinu v lásce a když se v prvním díle rozezněla jejich melodie, tak jsem byl v sedmém nebi. Nejlepší epizoda: Episode 6 (S03E06) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna se mi jako celek líbila víc, než ta předchozí, a to i přes otřesnou úvodní epizodu. Musel jsem si sice chvíli zvykat na změnu prostředí, ale zvládl jsem to, vzhledem k tomu, že všichni zůstali i nadále pěknými šmejdy. Jednotlivé díly mi přišly proti druhé řadě vyrovnanější, hlavním padouchem byl kněz, což mě nadchlo, a přestože mi v závěru lezly ženy v rodině Shelbyových na nervy, je pravda, že pěkně zahýbaly vztahy mezi bratry. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, že jsem jeden z mála, kdo je se třetí sérií Peaky Blinderů spokojenější než s tou předchozí. Ve dvojce mi už poměrně iritoval inspektor Campbell a netrpělivě jsem očekával jeho odchod. Ve trojce se sice neobjeví nijak pamětihodný záporák, veškeré pletichy s ruskými konkurenty jsou ale poutavé a nenajde se díl, který by mě nezaujal. Je to ale pořád jen předzvěst té geniální čtvrté sezóny. [viděno na Netflixu] ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozdávání vyšších karet rodině Shelby očividně prospívá a stoupání v potravinovém řetězci jakbysmet. Přirozený růst v technické kvalitě díky diváckému úspěchu předešlých epizod je samozřejmostí a tak se dočkáváme ve třetí sérii vpravdě famózní gangsterky, podané na seriálové poměry ve velkém stylu. Bude velmi zajímavé sledovat kam dál. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(kinda spoiler incoming, just to be sure) Ten konec byl opravdu libový. Slast pohledět. Hlavně Tommy, jak jen tak stojí a všemu jen přihlíží. :) Tato série hodně potemněla, ale za to jsem i ráda..nějak jsem Tommymu nežrala jeho radost z nového života. Nějak mi to k němu nesedělo. A taky mi Grace nikdy nepřirostla k srdci, takže mi její odstranění ze seriálu moc nevadilo. Ale nástup ruské rádoby carevny? Meh... by the orders of Peaky Blinders! nechte Rusáky spát :D ta jejich angličtina je hnus prostě. I ta směšná orgie party, co tam měli. Co se týče kněze - jo, to už jsme tady párkrát viděli (ale na Tommyho se nesahá! >:) nebo to vrací i s úroky na deset let dopředu), ale Michael mě překvapil. Hezký vývoj z jeho strany (jak přítomnosti, tak i minulosti..jak to všechno do sebe zapadá, že jo). Moje hodnocení by bylo asi nejlépe 4,5*, ale ten konec byl fakt úžasný, takže se přikloním k 5*. Aneb jak krásně všechny zase doje*at, ale ve velkém stylu tentokrát! Tleskám Tommymu, ten konec se mu povedl překrásně. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (8)

  • Když Michael (Finn Cole) najde kněze, tak mu míří revolverem na levé oko. V dalším záběru mu ale míří mezi oči. (Duoscop)
  • Když odchází Johnny (Packy Lee) ve 13. minutě z kuchyně, tak nemá nasazenou čepici a ani ji nedrží v ruce. V dalším záběru už ale čepici má nasazenou. (Duoscop)

Reklama

Reklama