Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Je rok 1924, dva roky po Epsomském derby. Tommy navenek pořádá dostihy a prodává auta. Tajně pracuje pro Winstona Churchilla. (Netflix)

Recenze (68)

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrčí tým to má zase o kus pevněji v ruce, ubylo béčkové kvality i nesrovnalostí v logice a dějově nabíráme na síle - nechybí velký zvraty ani divoká karta v podobě prohnilých ruských aristokratů (svůdná Petrovna je skvělá postava). Žádný med pro nikoho z hlavních aktérů a už se těším, jak víc je to ještě hezky semele. 85% ♪♫ ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozdávání vyšších karet rodině Shelby očividně prospívá a stoupání v potravinovém řetězci jakbysmet. Přirozený růst v technické kvalitě díky diváckému úspěchu předešlých epizod je samozřejmostí a tak se dočkáváme ve třetí sérii vpravdě famózní gangsterky, podané na seriálové poměry ve velkém stylu. Bude velmi zajímavé sledovat kam dál. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[90%] Tak zatím nejlepší série! První byla hodně vydařená, druhá také i když trochu zaostávala za první a tahle? Téměř bez zásadních výtek. Divák se zde ponoří do příběhu a už jen sleduje a sleduje. Postavy mě naprosto baví a to nejen Cillian Murphy. Víc napíši po viděné komplet seriálu … ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marná snaha, tenhle seriál mi k srdci nepřirostl a to jsem se vážně snažil Dal jsem mu třikrát šanci a stále nic. A to se mi stává málokdy, většinou to hned zabalím, ale tady jsem vydržel až do konce třetí série, která byla asi definitivně poslední. Ale to jsem po prvních dvou říkal taky a zase jsem se mým druhým já nechal ukecat. Nevím, co by se muselo stát, abych pokračoval. Předelat scénář a výpravu a hlavně místo Murphyho dosadit do hlavní role Hardyho, kvůli jehož vedlejší roličce jsem večer uvažoval i trojce. Za prvé to v případě Tomova vyřízení asi nehrozí a za druhé mě to smělé hodnocení ráno zase hned přešlo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna se mi jako celek líbila víc, než ta předchozí, a to i přes otřesnou úvodní epizodu. Musel jsem si sice chvíli zvykat na změnu prostředí, ale zvládl jsem to, vzhledem k tomu, že všichni zůstali i nadále pěknými šmejdy. Jednotlivé díly mi přišly proti druhé řadě vyrovnanější, hlavním padouchem byl kněz, což mě nadchlo, a přestože mi v závěru lezly ženy v rodině Shelbyových na nervy, je pravda, že pěkně zahýbaly vztahy mezi bratry. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"There you go ladies, made in fucking Birmingham!" _____________ Už prvá a druhá séria boli miestami celkom konverzačné a pomalé, ale o sérii č. 3 to zatiaľ platí asi úplne najviac... Mám pocit, že akcie miestami trošku ubudlo, ale inokedy sa zase vyšvihla na naozaj nevídanú a ohromne vysokú úroveň, ale aj mi príde, že jej v tejto sérii mohlo byť o niečo viac... Ak by sa počet akčných scén aspoň o trochu zvýšil, neprišla by mi táto séria úplne naťahovaná, avšak to sa nestalo a preto sa párkrát naozaj vliekla... Avšak vyzdvihnúť musím perfektnú kameru, ktorá je zo všetkých sérií zatiaľ najlepšia a myslím si, že práve tretia kapitola Peaky Blinders ponúka doposiaľ najdokonalejšiu audiovizuálnu kombináciu... A to je jedna z mála vecí, ktoré by som v tejto sérii nazval skutočne bezchybnými (herci a soundtrack sú stále rovnako vynikajúci) – prvýkrát sa dokonca stalo, že sme tu nemali ani žiadneho výraznejšieho záporáka. Rusi síce boli obstojní (a k tomu ešte aj poriadni úchyláci, tak ako to má byť, kto videl piatu epizódu, ten pochopí 😅😈), ale podľa mňa by to chcelo niečo viac... Som naozaj zvedavý na Adriena Brodyho v štvrtej sérii... Tejto sérii dávam 7,5 prekliatych zafírov z 10, verím, že latka teraz o poriadny kus stúpne... "What fucking line am I supposed to have crossed?!" ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osobně tuto sérii považuju za nejlepší. V podstatě o ní platí to samé, co o předchozích dvou (skvělí herci, atmosféra 20. let, moderní rocková hudba, která to celé posunuje ještě o trochu výš), ale tato má mnohem napínavější a dramatičtější příběh. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Říká se, že do třetice všeho dobrého, ale popravdě řečeno, tak mi třetí řada přišla doposud nejslabší. Tím nechci naznačovat, že by byla slabá, to vůbec ne, ale v porovnání je to kvalitativní propad dolů. Líbilo se mi, že autoři nasadili rychlejší nárůst gradace samotné příběhové linky, ale celkově mě téma revoluce neuchvátilo, nedokázal jsem si po dobu šesti dílů k té zápletce vybudovat pořádný vztah, který by dokázal vypomoct hodnocení a vyšvihnout ho o pár procentuálních příček vzhůru. Herecké obsazení opět špička, vždy mě nadchne výběr záporáka (Considine v roli kněze zazářil, škoda, že nedostal větší prostor). Seriál opět táhne Cillian Murphy, který svůj výkon pořád zlepšuje, ačkoliv mi přijde, že se již nedá dál posouvat. Atmosféra opět drtivá, k Birminghamu si díky tomuto seriálu člověk vytvoří pouto, neboť dobově je zde vše tak realisticky podáno, že vám přijde, že problémy hrdinů se stávají i problémy týkající se vás. Závěr mě neshodil ze židle, jako tomu bylo doposud. Sečteno podtrženo, pokles směrem dolů, co se týče příběhu, doufejme, že se ve čtvrté sérii nedočkáme dál klesající tendence. To si tento seriál nezaslouží. Za mě dostává třetí řada 74 % ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jesli jswm is myalela, ze 2.serie byla prekombinovana, tak to je nic proti 3.serii. Ale dala jsem tri serie za 5 dni, takze dobry. 😁 A zmenila jsme nazor na Cilliana, drive mi byl s tim svym charakteristickym pohledem neprijemny, ale konecne jsem mu prisla na chut. ()

italka63 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle se prakticky jinak než převahou pěti hvězd v jednotlivých dílech hodnotit nedá. Švih, napětí, láska, zklamání a přitom to jsou všichni šmejdi. Na Hardym coby postarším, zarostlém, stařecky mluvícím Židovi by jedna oko i ucho nechala.Geniální hudební doprovod to precizně jistí, skvělé. ()

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A když už si člověk myslí, že už to nemůže bejt ani o vous lepší, znova se objeví Hardyho Toulavej Žid, kterej to svýma výstupama rozmrdá do zlatova. Neskutečný, jak po skvělý první sérii a ještě lepší druhý, dokázali přijít s naprosto nejnámrdovější třetí. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série se táhne v podobném duchu, jako první dvě, akorát bez výrazného záporáka. První čtyři epizody jsou po většinu méně tragické a spíše se zaměřují na byznys a svatbu s Tommyho manželkou, kterou potká nečekaný osud. Ale to nic nemění na tom, že opravdu od Breaking Bad a Better Call Saul tu nic podobně napínavého a skvěle zahraného v seriálové distribuci nebylo, a to je fact, kterej nikdo nepopře. Třetí série totiž bere všechno, co je dobré z prvních dvou a zdvojnásobuje to třemi. Výborný střih při každé napínavé scéně k tomu přidá ještě další grády na víc. Studování psychiky Thomase Shelbyho mě pořád neskutečně baví, protože Cillian je pro jeho roli, jako stvořenej. Kostýmy, prostředí, bratři Shelbyovi a samozřejmě všemi oblíbený žid! Všichni tvoří neskutečně pohlcující zážitek. Přece ale jako celek se zde najdou nějaké mouchy, které mi malinko vadí, ale i tak třetí sérii dávám velmi silné čtyři hvězdy, které lížou pětku, a už teď vím, že čtvrtý dám plnej kotel, protože poslední díl předvedl opravdu něco neskutečného. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria a obchod s Rusmi sa odohráva ako na hojdačke. Slabé epizódy striedajú tie najlepšie, čo Peaky Blinders doteraz ponúkli. Dej je v tretej sérii oveľa viac zameraný na vykresľovanie povahových čŕt postáv a ich postupného prerodu ako na atmosféru Spojeného kráľovstva 20tych rokov. Vďaka poslednej epizóde som chcel dať hodnotenie 5 *, ale najmä úvodná epizóda a čas ktorí traja z bratov strávili v rezistencii ruského veľvyslanca ma presvedčil, že k dokonalosti Peaky Blinders ešte stále niečo chýba. ()

johny89 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na zajímavých pár momentů hrozně nudná série. Nechápu jak to někdo může považovat za nejlepší. Postavy se chovají opět dost nelogicky a pořád mi to přijde natočeno jako moc pro teenagery :D ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhá řada se mi líbila víc,nicméně stále je to lepší jak pro mě nevýrázná první řada.O zvraty není nouze a je docela škoda,že se některé postavy místy nechovají zrovna logicky a stejně tak je škoda,že tu není víc Hardyho...70% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně silný díl, co se emocí týká, ale příběhově je silnější než druhá série. Líbí se mi zapojení Rusů do příběhu, všechny ty intriky, podvody a pletichaření. O tomhle celý seriál je a je fajn pozorovat Tommyho jak se díl od dílu snaží všechny přechytračit. Nejlépe hodnotím poslední díl, hlavně konec, kdy nejen mě ale i ostatní rodinné příslušníky Tommy dostal. To co se stalo jsem vážně nečekala. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím víc PB zasahují do vyšších kruhů, tím víc je seriál strhující. Zatím se tedy určitě jedná o nejlepší sérii. Rusové, Angláni, otec Hughes a jeho linka s Charliem, Arthur, Alfieho monolog v 6. dílu tnoucí do živého a závěrečné zúčtování. A skvělý Kilián. Opravdu nevím, co vyzdvihnout dřív. Jediné minus je absolutně nesympatická herečka Poll - nyní po botoxu, takže se z ní chce zvracet. Zato vývoj tě své kreténky zahrála perfektně, to je fakt. Čtvrtá série bude mít co dělat, aby se třetí alespoň vyrovnala. ()

Reklama

Reklama