Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Je rok 1924, dva roky po Epsomském derby. Tommy navenek pořádá dostihy a prodává auta. Tajně pracuje pro Winstona Churchilla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až si říkám, jestli šest epizod (opět) nebylo málo na tu slotu, co se na Peaky Blinders navalila. Každý díl spolehlivě vtáhnul a emotivně sepral, ovšem v mezidobí děj docela skákal, přestože se jinak soustředěně držel nekalého obchodu s Rusy, jenže na doteky s vyšší politikou či dotažení psychických stavů hlavních (anti)hrdinů už mu prostor úplně nevystačil. Což nic nezměnilo na síle a kvalitách 3. série, která mě doposavad odpálila nejvíc. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně silný díl, co se emocí týká, ale příběhově je silnější než druhá série. Líbí se mi zapojení Rusů do příběhu, všechny ty intriky, podvody a pletichaření. O tomhle celý seriál je a je fajn pozorovat Tommyho jak se díl od dílu snaží všechny přechytračit. Nejlépe hodnotím poslední díl, hlavně konec, kdy nejen mě ale i ostatní rodinné příslušníky Tommy dostal. To co se stalo jsem vážně nečekala. ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím víc PB zasahují do vyšších kruhů, tím víc je seriál strhující. Zatím se tedy určitě jedná o nejlepší sérii. Rusové, Angláni, otec Hughes a jeho linka s Charliem, Arthur, Alfieho monolog v 6. dílu tnoucí do živého a závěrečné zúčtování. A skvělý Kilián. Opravdu nevím, co vyzdvihnout dřív. Jediné minus je absolutně nesympatická herečka Poll - nyní po botoxu, takže se z ní chce zvracet. Zato vývoj tě své kreténky zahrála perfektně, to je fakt. Čtvrtá série bude mít co dělat, aby se třetí alespoň vyrovnala. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní epizoda je slušným šokem, na jedné straně svatba, na té druhé jiné "dospělejší" postavy (nejvíce otázek vzbuzuje Arthur), ale také dospělejší obchody. Peaky Blinders míří výše, pryč jsou pouliční rvačky, více toho řeší dialog a když selže, potom je teprve čas na staré dobré praktiky. Zmatek první epizody nemá dlouhého trvání, děj se ustálí, ruské intriky si berou hlavní slovo a Tommy má co dělat, aby to ustál. Minimálně Tatiana Petrovna, do jejichž plánů dlouho (do poslední epizody) není vidět, mu hlavu zamotá řádně. Gaite Jansen ji hraje výborně, scény jako noční procházka po domě ozvláštněna ruskou ruletou nebo právě ta v poslední epizodě jsou nezapomenutelné. K nim nakonec patří i večeře, kde to vře mezi Tommym a knězem, v jehož roli je Paddy Considine fantastický, až zamrzí, že tu zrovna velký prostor nemá. Nakonec však atentát na něj, únos, nebo konfrontace s Michaelem, bohatě stačí. Závěrečná epizoda je prozatímním vrcholem seriálu, ke scénám z ní musím přidat ještě proslov Alfieho Solomonse, jenž sice je jedním z mnoha, ale tento má prostě vše. Dále také technicky (protože i tato stránka je na vyšší úrovni) parádní prostřih kněz, tunel, trať. A především závěrečné Tommyho zúčtování, zdaleka nejen finančního rázu. Rodina byla vždy na prvním místě... 90% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozdávání vyšších karet rodině Shelby očividně prospívá a stoupání v potravinovém řetězci jakbysmet. Přirozený růst v technické kvalitě díky diváckému úspěchu předešlých epizod je samozřejmostí a tak se dočkáváme ve třetí sérii vpravdě famózní gangsterky, podané na seriálové poměry ve velkém stylu. Bude velmi zajímavé sledovat kam dál. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (8)

  • Když si Thomas (Cillian Murphy) sedne v 9. minutě ke stolu, tak si vytáhne cigaretu. V dalším střihu už ale pije ze sklenice a kouří. (Duoscop)
  • Když Arthur (Paul Anderson) vyjde ze sprchy, tak se mu v různých záběrech mění účes. (Duoscop)
  • Když odchází Johnny (Packy Lee) ve 13. minutě z kuchyně, tak nemá nasazenou čepici a ani ji nedrží v ruce. V dalším záběru už ale čepici má nasazenou. (Duoscop)

Reklama

Reklama