Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy se žení a v den svatby jeho nový obchodní partner zařídí tajnou transakci. Arthur si našel zbožnou ženu a Polly pozná jednoho atraktivního muže. (Netflix)

Recenze (17)

Royaldell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se stalo? Já,jako naprostý milovník první a druhé série,jsem fakt zklamaná. Jo,po vizuální stránce je to krásné,ale děj se tentokrát trošku nepovedl. Prvních deset minut jsem byla nadšená,romantika jak má být,žejo. Pak začal hlavní plot s Ruskem,kdy teda ne že by mě nezajímal boj bolševiků s přívrženci cara (ba naopak!),ale prostě se mi to tam jaksi nehodí/nelíbí. Jestli boj v Rusku bude téma třetí série tak nevím nevím,čéče. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Působivý opening v podobě svatebního obřadu i byznysových plánů. Je vidět, že Shelby se posouvá na potravním řetězci nahoru a bude zajímavé sledovat, jak si scénáristé poradí s faktem, že street gang útočí na politická místa a bude muset řešit skutečné problémy bohatých jako peníze, moc, vliv. Nejen koho zmlátit, nebo komu vypálit hospodu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to byl tragický zážitek, úvodních sedm minut zabral jen svatební obřad, což byla příšerná nuda, ale ani pak nepřišlo žádné velké zlepšení. Měl jsem pocit, že se tvůrci rozhodli otestovat výdrž věrných diváků, no, snad nezašli příliš daleko. Zatím šlo o jasně nejhorší epizodu celého seriálu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej sa odohráva dva roky po druhej sérii. Celá epizóda je svadbou Thomasa Shellnyho s Grace s nudným dejom, nepodareným Arthurovým príhovorom, v znamení nevraživosti medzi anglickou jazdou a pechotou a východnými prísľubmi dúfajme že lepších častí. Shellbyovci mieria do vysokej politiky. Doteraz najslabšia časť Gangov z Birminghamu. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vida. Vypada to, ze dostaneme ve treti serii neco noveho. To je super! Zacatek je pomalejsi, hraje se spis na atmosferickou notu, nez dejovou. Ale to mi rozhodne nevadi, protoze cely dil pomalu ale jiste grady nabere. A to jak Thomas zongluje byznys s rusakama na vlastni svatbe, byl skvely obrazek jeho charakteru a celeho serialu. ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to takové zmatenější. Vytrhnutí dvou let nás nechává hádat o vývoji jednotlivých postav (hl. Artura). Rodina se ocitá v prostředí špionáže, na které sice schopnosti mají, ale jediný, kdo tam pasuje je Tommy... Zatím spíše zmatenost. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“No cocaine, no sport, no telling fortunes, no racing, no fucking sucking petrol out of their fucking cars, and the main thing is – no fighting.” Úvodná časť načrtne okolo čoho sa bude točiť celá séria. Malý Charlie je dôkazom toho, že od poslednej série a jej pokračovania nejaký ten mesiac uplynul, tvorcovia nadväzujú na stretnutie Tommyho a Grace zo záveru predchádzajúcej časti rovno svadbou. A aby to nebolo len o doťahovaní sa s kavalériou, začína sa aj nová príbehová línia s Rusmi, do ktorej sa Tommy kvôli Churchillovi namočil. Interiéry a atmosféra tradične pôsobivé, dialógy už ani tak nie, ale na rozjazd relatívne slušné… 3,5* ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že se celý děj odehrál v jednom prostředí, a že tu máme menší časový skok. Vyhnuli jsme se tak určitým patáliím v začátcích Arthurova vztahu a obligátní porodní scéně, která musí být skoro všude. ()

Reklama

Reklama