Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedna neopatrná výhrůžka rozpoutá válku. Tommy dostane zaplaceno dost zvláštním způsobem, ale jeho šéfové ho udrží pod kontrolou. Polly si nechá namalovat svůj portrét. (Netflix)

Recenze (13)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ruská smyčka, kněz, Italové. Bude toho hodně s čím se gang cigošů bude muset tentokrát vypořádat. Této epizodě kraluje nezapomenutelná scéna s urážkou mafiánského bosse, pro kterého divák chtě nechtě musí mít určité cítění a sympatie. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já fakt nevím, co si o tom mám myslet, měl jsem dojem, jakoby druhou epizodu točil úplně jiný tým (počínaje scénáristou). Tentokrát jsem zase viděl Peaky Blinders, na které jsem byl zvyklý z první sezóny, Díl nepostrádal kvalitní atmosféru, napětí i akci, takže ve mně opět vzbudil naději v kvalitu dalších pokračování. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Thomas Shellby rozbieha obchod s rusmi, ktorým má dodať 27 tankov, aby podporili revolúciu v Gruzínsku. Bratia John a Arthur sú na stretnutí, kde majú udobriť spor s talianmi z Birminghamu, to sa však vaka Johnovi nepodarí a namiesto toho rozutajú vzájomnú vojnu, ktorá má tragické následky. Thomas venuje Grace zafír, ktorý však, ako sa neskôr dozvie prekliala cigánka. Ten mu venuje ruský veľvslanec. Tak, ako bol úvod tretej série nudný tak druhá epizóda naopak prekypuje akciou a výbornými nápadmi. 90%. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parada. Treti sezona se mi zatim libi vic nez dve predchozi. Po prvnim hodne jinem dile to nabira na obratkach zavratnym tempem, Tommy je spravny ruthless bastard a proste se mu musi fandit. Zase tu, jako v predeslych seriich, mame zvrat, ktery jsem cekal tak o tri dily pozdeji, tleskam. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem, že k tomu dojde, ale ne tak brzy. Tommy si zahrával s ohněm a musel vědět, co riskuje. Jen mě mrzí, že tato epizoda jedním tahem vymaže všechno krásné, co tak pečlivě budovala první řada a ucelila druhá. Náhle je to všechno pryč a obávám se, že ten příšerný pocit prázdnoty mě bude provázet po zbytek této i dalších sérií ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Grace, this is fucking Birmingham. Good taste is for people who can't afford sapphires.” John sa správa ako sa od jeho postavy očakáva, zato Thomas bez snahy o racionálnejšie urovnanie situácie s Talianmi nepôsobí príliš autenticky. Záver epizódy ukázal, že tomu bolo tak pre potrebu scenára. Vojna s Talianmi plus opletačky s Rusmi budú ťažiskom tejto série, ktorá už od druhej časti naberá slušné grády… ()

Reklama

Reklama