Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy hledá rozhřešení ve Walesu a objeví zrádce v Ekonomické lize. Michaela začnou zajímat zbraně. Arthur dostane dobré zprávy. (Netflix)

Recenze (14)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smuteční epizoda a zcela pochopitelně. Ruská smyčka se utahuje a vše korunuje nervydrásající scéna v přístav, která je ukázkově emocionálně vyšponovaná. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pohrebe Grace sa Thomas Shellby vyberie do Walesu, kde si dá u známej cigánky, ktorej verí potvrdiť, že zafír, ktorý daroval Grace bol prekliaty. Po jeho odchode narastá nepriateľstvo medzi Arthurom a Pollyiným Michealom. Thomas rovnako rozdelí úlohy bratom, aby objednávateľa vraždy Grace chytili aj s jeho ženou pri pokuse utiecť do New Yorku. Johnovi s Arthurom prikáže muža priviesť a ženu zabiť. Žena však bola kedysi ich učiteľkou a tak je bratia nechajú nažive.Muža pred Tommyho mučením v sklade zachráni výstrel s Arthurovej pištole. Rovnako sa komplikujú aj obchody s ruským veľvyslancom. Cesta Tommyho do Walesu je vlastne ospravedlnením seba samého a výborne zvládnutou je aj pasáž chytenia a vyrovnania si účtov v sklade s hlavou talianskej rodiny. ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"All Religion is a foolish answer to a foolish question." Tretia epizóda bola emocionálna a relatívne priamočiará. Z doterajších sa mi páčila jednoznačne najviac, možno aj s prihliadnutím na niekoľko podarených hlášok. Zlomený Tommy je o ešte poznanie nebezpečnejší.  "You can change what you do, but you can't change what you want." ()

albionlady 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tommy: "Who's he got travelling with him?" Arthur: "His wife." Tommy: "What?" Arthur: "His wife." Tommy: "So shoot her, and bring him to me." John: "Uh, Tommy, Mrs Changretta was a teacher at our school." Arthur: "She's a good woman, Tom, a good woman." Tommy: "Well, if she's a good woman, then she'll go to heaven, eh, Arthur?" BA DUM TSSSSS Toto bola jedna z najlepších. scén. celého. seriálu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I ve třetí epizodě se tvůrcům podařil celkem solidní výsledek, všechny zápletky byly zajímavé, jen Tommyho putování do Walesu mi přišlo trochu zbytečné. Mnohem víc mě zaujalo řešení případu "Changretta" i nátlak na předáka v továrně na automobily. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Když Arthur (Paul Anderson) vyjde ze sprchy, tak se mu v různých záběrech mění účes. (Duoscop)

Reklama

Reklama