Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Polly jde ke zpovědi a spustí tak řetězec událostí, které odhalí past na jejich rodinu. Tommy plánuje skončit se špinavým byznysem. (Netflix)

Recenze (15)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejtemnějších dílů, Především postava Priesta je famózně vykreslená a stává se tak ultimátním protipólem všemu, co rodina Shelby budovala od začátku jejich příběhu. Zřejmě ještě nikdy by nedávalo zabítí takovou satisfakci, jako tentokrát. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnotil bych klidně o hvězdičku výš, kdyby se nevyskytlo několik záležitostí, které mě dost otravovaly. Poprvé jsem byl zklamán z tety Polly, svatá Linda je pro mě úplná pohroma (Dušíny nerad) a už zase se našla jedna, která Tommymu neodolala, ach jo, chudák, jako by už tak neměl dost starostí... Jinak jsem byl ale velmi spokojen, zápletka s dodávkou zbraní se mile komplikuje. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Thomas s bratmi vyrazia na poľovačku, kde im oznámi že obdržal list zo Spojených štátov, v ktorom mu oznámili, že ich otec umrel a že pred smrťou prosil synov o dopustenie. Viac ako ocova smrť však bratov zaujímal ulovený jeleň a plánovaná lúpež v továrni. Polly pri spovedi miestnemu kňzovi spomenie, že vie o plánovanej vražde kňaza a jej spovedník si toto spovedné tajomstvo nenechá pre seba. Shellbyové ženy sa zúčastnia protestov v Birminghame a tak Thomas poprosí Polly, aby sa už ďalších nezúčastňovali, aby tak neboli narušené plány na lúpež. Arthurova žena Linda prezradí Thomasovi svoje predstavy o ich živote po lúpeži a vyjedná u Thomasa vyšší podiel pre Arthura. Thomas sa zúčastní ďalšej "poľovačky", tentokrát však jeho obeť o jeho plánoch vie a je pripravená, čo Thomasa takmer stojí život. Preto sa musí pokúsiť nájsť spôsob, ako seba a svoju rodinu pred plánovanou lúpežou v prospech ruskej opozície ochrániť. Vynikajúca epizóda, aj keď sotva by sa Thomas Shellby sotva rozhodol spáchať vraždu kňaza sám, ale deju to určite prospelo. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"If you don't like something, you say stop and it stops. Hm? But you are afraid of it. You break the law, but you obey the rules. Why? Did you know that madness sets you free? Otherwise, we're just peasants obeying the law. There is madness inside your head, too. I can see that." ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ukazuje se, že nad třetí řadou ještě není radno lámat hůl. Polly se nadále chová nesnesitelně a kazí, co jen jde (kam se poděla ta vyspělá, rozumná matriarcha z první řady), Tommy nadále hazarduje se životem svým i ostatních a já se nepřestávám podivovat, jak může mít tak bohatá rodina tak mizernou ochranku. Konec je naprosto kulervoucí. Z Ady se stává moje oblíbená postava, tak běda, jestli se jí něco stane :) "I can't fucking see... except for you dad. I can see you." ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Did you know that madness sets you free? Otherwise, we're just peasants obeying the law.” Druhá polovica série s miernym zvratom v Tommyho prepracovanom pláne, ktorá v predvečer finále plánovanú veľkú lúpež znova mierne komplikuje a dramatizuje. Father Hughes je dôstojný antagonista, psychologická hra s pokáním  v závere stavia Tommyho do netradičnej úlohy, kedy aspoň na chvíľu stráca kontrolu nad udalosťami. (Ne)násilnú feministickú vsuvku, ktorá nemala z hľadiska deja žiaden zmysel, nateraz tvorcom odpustíme… ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi velká většina z nás se shodne na tom, že Polly je aktuálně nejvíc useless postava v seriálu. Stane se hlavní tváří feministického pochodu a ještě svou zpovědí rozpoutá sérii nepříjemných událostí (samozřejmě pro Tommyho). Jinak ale poprvé musím kladně hodnotit antagonistu, jehož postava je propracovaná natolik, že doufáte, že umře co nejdřív. U inspektora Campbella mi to bylo nějak jedno. ()

mickeyfun 

všechny recenze uživatele

Nejtemnější díl celého seriálu. Umírám. Dokonalé. Těhle 55 minut dosáhlo stejného vyvrcholení jako závěr druhé série. A to máme ještě dvě epizody do konce třetí série před sebou. Peaky Blinders překonávají samy sebe a nastavují novou laťku. Velká očekávání. Chybět mi slova. ()

Reklama

Reklama