Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy si uvědomí, že na něho Rusové vyzráli, a tak požádá o pomoc jednoho bývalého obchodního partnera. Nový vztah Polly a Rubena začíná být víc než jen přátelství. (Netflix)

Recenze (18)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat z nemocnice, návštěva ruského bordelu a velmi podivná scéna se šperky s ještě větším podivínem Alfiem, kterého bezchybně hraje Tom Hardy. Trochu slabší díl z velmi silné a vyrovnané trojky, pořád ale nadstandartně hratelné. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby se tvůrci nenechali strhnout ruskými orgiemi, hodnotil bych klidně pěti kousky. Tahle pasáž byla ale hodně nudná a zbytečně dlouhá. Opět se na scéně objevil Alfie Solomons a znovu mě velice bavil. Všechny zápletky jsou před závěrečnou epizodou pěkně připravené. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Michael sa ponúkne Thomasovi, že kňaza zabije sám, nakoľko má naňho spomienky z detstva v čase, keď bol v opatere a čakal na adopciu. Potulný žid Alfie Salomon navštíví Thomasa, nakoľko ho otrebuje k tomu, aby mu pomohol ohodnodiť šperky, ktoré mu chcú jeho ruskí spoločníci ponúknuť za vykonanú prácu. Táto spolupráca Arthuovi príliš nevonia. Nakoniec sa však traja bratia vyberú k rezidencii rusov aby dohodli obchod ale hlavne aby si obzreli dom. Arthur zavolá na pomoc kamarátov zo zákopov z Francúzska, aby mu pomohli pri budovaní tunelu a Polly objaví guľku s menom kňaza v Michaelovom stole.Po ňom sa od Arthura dozvie, prečo je práve Michael tým, ktorý má kňaza zavraždiť. Slabá epizóda, ktorá pomohla sérii dovŕšiť obvyklých 6 častí, pretože 25 minút v dome rusov neprinieslo nič dôležité, aj keď natočené to bolo pomerne dobre, ale aj dobrá nuda je stále nudou. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Do you ever read the Bible, Mary? Do you ever read it out loud while standing naked, next to my bed? Cos when I take the morphine the doctor gave me, that's what you do. I'm wide awake but you are standing there naked, plain as day, reading from the Book Of Leviticus. Do you want to know what happens next? No neither do I. That's why I pour the medicine away." ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase se trochu zabředlo do nijakosti, i když ruské orgie měly něco do sebe. Na předfinálový build-up to ale mohlo mít větší drive. Scénu si pro sebe nicméně opět krade Polly, která ukazuje, proč je s každým dílem horším člověkem, a tentokrát vyhrožuje zničit celý rodinný podnik kvůli vlastním sobeckým zájmům. Tommy není dokonalý, John a Arthur mají své úlety, ale jestli někdy půjdou Peaky Blinders ke dnu, tak to bude kvůli této fůrii. Nemluvě o tom, že její linka o svádění malíře je vrchol nudy. Nevím, jestli tvůrci prostě nevěděli, co si s ní počít, ale po výborné první řadě úplně zničená postava. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Good morning, Mr. Solomons.” “Yeah, it is.” Najikonickejšia postava seriálu je späť a podľa očakávaní Alfie ponúkol najlepšie scény. Či už išlo o stretnutie s Arthurom alebo vyjednávanie o cene klenotov s Rusákmi, napätie sprevádza každú scénu, v ktorej sa objaví. Ťažiskom epizódy je samozrejme opulentná rusácka párty, kde na pozadí sexu a chľastu Thommas kompletizuje svoj plán. Pedo-kňaz nie je zrovna originálna charakterová zápletka, ale aspoň dostala Michaela do hry. Pred finále je to skvele rozohrané. ***soundtrack: Monkey 23 by The Kills*** Lazarus by David Bowie***Cherry Lips by Archie Bronson Outfit***Baby Did a Bad Bad Thing by Queen Kwong***You Want It Darker by Leonard Cohen*** ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mrdační epizoda, která nás ale vůbec neposunula v ději, naopak jsme mohli vidět, jak na to Polly KONEČNĚ hupsla s malířem (čímž nás ušetřili o několik dalších bezvýznamných hodin malování), a jak vznikly začátky ruského kvalitního pornoprůmyslu. Nadstandartními scénami byly v podstatě jen vybírání šperků s Alfiem a úplný závěr. Příště by to chtělo posun. ()

Reklama

Reklama