Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Rok poté, kdy spor rozdělil Shelbyovy, se musí rodina sjednotit kvůli pomstě ze strany italské mafie a vyhledat pomoc nového pochybného spojence. (Netflix)

Recenze (75)

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavní hrdina upadá v ještě většího záporáka, železem v ohni tu je hezky mafiánsky okázalý A. Brody. Řada dějově uspokojivá, ale náležitý obrátky nabere až ve své poslední třetině. Už jsem si říkal, co to sakra bude Peaky Blinders bez Arthura... 80% ♪♫ ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flirtování s Kmotrem... italoameričané přijíždí provést vendettu a Tommy má konečně něco na práci. Určitě jedna z nejlepších sérií i díky fantasticky gradovanému finále. Tom Hardy boží. Alfie je jednoznačně nejlepší a nejnepředvídatelnější postava seriálu. Dokonalé zamyšlení nad slepotou. Why not? ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtyřku si bude stejně většina lidí pamatovat primárně kvůli souboji dvou ultracharizmatických borců. Na jedné straně chladného inteligentního podnikatele Shelbyho, na straně druhé poněkud namistrovaného cool mafiána Lucu v podání jako vždy stoprocentního Adriana Brodyho. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spolu s druhou jedna z nejlepších sérií seriálu. Peaky Blinders vsadili opět na dobře známá, ale i nová herecká esa, úžasný hudební doprovod a dokonalý scénář z pera Stevena Knighta okořeněný jako vždy několika nečekanými zvraty a silnými momenty. Kus poctivé filmařiny a v současnosti nejlepší britské televizní drama. "You don't fuck with the Peaky Blinders." ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[73%] Opět to byla za mě zábava; sledovat mé oblíbené postavy bylo super. Dějově to ale moc záživné není, především v prostřední části série. Je to takové umírněné, ale jinak si nemohu stěžovat. Cillian Murphy byl opět skvělý, stejně jako zbytek herců, pár slušných scén se zde našlo, včetně dobré finální epizody se slušnou pointou. Předešlé řady byly o chlup lepší, ale přesto jsem spokojen. Těším se na další … ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série s dvěma nejlépe napsanými, nejhvězdněji obsazenými a nejlépe zahranými postavami. Sledovat Toma Hardyho jako nevypočitatelného židovského šmejda a Adriena Brodyho jako ukázkového italo-amerického hardcore mafiána je neskutečný požitek. Proto je trochu škoda, že nedostali více prostoru, klidně na úkor Murphyho, jenž skoro nesleze z obrazovky, bohužel jeho postava Tommyho už působí poněkud jednotvárně a Cillian se příliš nenámáhá se změnami výrazu ve tváři, což je u tak dobrého a charismatického herce "docela" škoda. 80 % ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tahle serie odrovnala snad nejvíce, absolutní bomba od začátku až do konce. Broody válí, to jeho ožužlování párátka a celkový projev jsem žral s husí kůží až na prdeli a Hardy opět válí. Shelbiovic rodinka dostává konečně pořádně na prdel a jde do tuhého. Opravdu výborné, jeden z nejlepších seriálů u nás ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4 seria je sklamanie! A velke! Su to stale Peaky Blinders, ale zaroven je to nekonzistentne, akoby varenie z vody, miestami ozaj trapas (aspon tak mi prisiel cely Adrien Brody, akoze imitujuci Vita - skor karikatura). Este aj tie prestrelky su trapas na urovni, ktora ozaj nezodpoveda PB. Rovnako pribeh, konanie postav...vlastne, ked tak premyslam, tie *** su tak trochu kvoli sile nostalgie. Pozerat TOTO po Narcos 4 je ako pit Tuzemsky "rum" po tom najkvalitnejsom "zbozi". Piatej serie sa trochu zacinam bat... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna se mi jako celek velice líbila, přestože jsem měl k některým záležitostem silné výhrady. Každopádně patřila k tomu nejlepšímu, co mi zatím tvůrci Peaky Blinders nabídli. Adrien Brody byl skvělou volbou, i když jeho Luca Changretta u mě nedokázal překonat fantastického Alfieho Solomonse v podání Toma Hardyho. Závěr řady navíc otevřel možnost většího budoucího provázání s politikou, takže by se z Tommyho Shelbyho mohla stát s definitivní platností absolutní svině, a na to se těším. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I want you to be alive, after your entire family is dead. Because what my mother says, that is what hurts you the most." _____________ Bezkonkurenčne najlepšia séria celých Peaky Blinders! Presne toto som si už od samého začiatku prial v tomto seriáli vidieť – dynamické a napínavé prestrelky, nadupaná akcia takmer v každej časti, doposiaľ najprekvapivejšie zvraty (pri čom niektoré z nich boli pre mňa skutočné podpásovky) a hlavne nervydrásajúci a excelentný záporák (Adrien Brody predvádza naozaj mrazivo perfektný výkon)! Akčné scény v Peaky Blinders som doteraz považoval za prvotriedne, ale táto séria posunula latku ešte o poriadny kus vyššie – dokonca sa odvážim napísať to, že prestrelka v piatej epizóde je doposiaľ asi najlepšou scénou celého seriálu, dokázala ma úplne pohltiť a naplno si udržať moju pozornosť... V konečnom dôsledku ma vlastne celá štvrtá séria bavila zo všetkých najviac, naozaj nemala veľa slabých miest a aj jej príbeh mi prišiel spomedzi všetkých sérií úplne najprehľadnejší a najzaujímavejší... Príde mi naozaj parádne, že táto séria berie z prvých troch to najlepšie (a popritom po nich skoro vôbec nekopíruje!) a vytvára z nich skutočný skvost, ktorý si zaslúži aspoň 9,5 samopalov z 10... "Tell your boss what you saw here today. And tell him: You don't fuck with the Peaky Blinders." ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kluci z Birminghamu jsou zpět v té možná nejlepší formě, v nejlepší sérii z celého seriálu. Velkou roli v tom sehrál Adrien Brody a jeho variace na Dona Corleona. Jinak samozřejmě vynikající příběh, atmosféra i soundtrack, což je u tohoto seriálu tak nějak zvykem. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série mi fakticky vyrazila dech, po méně výrazné třetí se dostavil její další přírůstek, který mohu nasnadě označit jako nejpovedenější seriálový počin, co jsem za poslední dobu mohl vidět na vlastní oči. Herecké obsazení se zde dostavilo nejen výborné, ale přímo nadpozemské. Všemu kraloval opět Murphy, jenž se mohl pyšnit po svém boku Hardym a Brodym. Brody v roli italského mafiána z New Yorku neskutečně překvapil, zprvu mi přišel jeho akcent spíše vynucený než normálně nasazený, ale postupně mi docházelo, že takový chraplák se k takovému typu člověka prostě a jednoduše hodí. Když se objevil na obrazovce, tak bylo o zábavu postaráno. Tentokrát se Peakeři mohli pochlubit i vymazlenými akčními scénami, na které se doopravdy dobře dívalo, dále pak atmosférou (jak jinak, to už je tak trochu zvykem) a samozřejmě propracovanými dialogy, jež naháněly chvílemi pořádnou husí kůži. Hardy opět dostal malinkatý prostor, ale využil ho výborně. Závěrečný díl byl bez jakékoli chybičky, scéna Hardyho s Murphym na pláži neskutečně vypiplaná do posledního detailu. Já vám nevím, ale dlouho podle mě budu hledat seriál, který nastavil danou laťku a převážně ji udržel. Čtvrtá série si odnáší 95 % ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3.5* ty dejove twisty uz jsou moc prekroucene. S kazdym twistem cekam dalsi dva nejmene pravdepodobne... A ikdyz je neuhadnu, tak vite, ze budou. Co bylo v prvnich seriich wau, tak tady uz se mi to zda ukoukane, stale stejne.. Ale to bude tim, ze od shlednuti 1.dilu 1.serie a posledniho dilu 4.serie uplynul presne tyden. Cekat na kazdou serii 2 roky, tak to urcite vnimam jinak ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"By the the order of the Peaky Blinders!" Budu se sice opakovat, ale čtvrtá série prostě vzala všechno dobrý z prvních třech a vytvořila totální skvost od začátku do konce. Přestřelky krásně krvavé a realistické. Talián (nebo jak by to řekl Tom Hardy - Fucking WHOP Mate), je prozatím nejvíc badass charakter ze všech sérii. Již zmiňovaný Hardy svoje monology posunul opět o pár levelu dál a všechny neskutečně stírá. Jedná důležitá postava nečekaně zmizela a byl to teda obrovskej šok! Studování psychiky Thomase Shelbyho mne i nadále neskutečně baví, protože zde zažívá hodně silné breakdowny a tím se stává ještě silnějším vůdcem, který dokáže oblafnout kohokoli, kdo se mu postaví do cesty. Arthur je prostě Arthur, agresivní hovado, které ale musíte milovat. Nějakej ten snížek mu sem tam vletí do rypáku. Přibylo i pár nových postav a hned jsem si je zamiloval. Režie a scénář se hodně posunuly dopředu, a je zde vidět využitý rozpočet. Prostředí se ještě navíc od předešlé série o hodně rozšířilo, takže se krásně dá dívat na celej zaflusanej Birmingham. Spousta emocí, zvratů, hlavní i vedlejší postavy, všechno vesměs tvoří neskutečnej zážitek, od kterého se jen tak oči neodlepí. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá séria je najlepšou, akú Peaky Blinders ponúkli. Thomas či Arthur Shellby sú výborný, rovnako Luca Changretta a skvele im sekundujú aj Polly, Bonnie Gold či svojský Alfie Salomon. Prostredie Small Heath v Birminghame je tým najlepším v ktorom sa dej seriálu odohráva a to aký spád má dej v štvrtej sérii je úžasné. Štvrtá séria minimálne 95%. ()

johny89 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série je zatím jednoznačně nejlepší. Adrien Brody a jeho další kámoši s italskou gescí jsou konečně důstojným protivníkem. Samozřejmě by si seriál zasloužil kratší záběry na lidi když přemýšlí a méně zpomalených záběrů, ale chápu, že jsou lidi, kterým to přijde zajímavé. Taky doufám že už máme pokoj od Toma Hardyho, nerozumím proč ho všichni v tomto seriálu tak božsky obdivují. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Peaky Blinders pokračují v kvalitativní sinusoidě a po lehce slabší třetí řadě přichází s povedenou čtvrtou řadou.Cliffhanger z předchozí řady je vyřešen poměrně rychle díky příchodu Adriena Brodyho se svou vendetou a možná je to trochu škoda.Po vyřešení rodinných sporů se totiž jede po celkem očekáváné linii a i když tu není nouze o zvraty a smrti některých postav,vlastně tu není nic co by zásadně překvapilo.Na zábavnosti to ovšem neubírá...80% ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série, která si drží svou kvalitu a které bych i to maximální hodnocení udělil, když by konečně hlavní hrdinové a jeho rodina přestala být zcela nesmrtelná. Protože za ty roky se o hlavní hrdiny nemusím bát. Vše přežijí a maximálně vedlejší charaktery umírají. A to mě štve, že seriál u mě dávno ztratil tu auru, abych se o hlavní postavy bál. 80% ()

Reklama

Reklama