Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Anonymní zprávy jsou stále děsivější. Michaelova věrnost je zpochybněna. Tommy dostává nabídku od Oswalda Mosleyho. (Netflix)

Recenze (13)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál je fucking masterpiece! Vrchol kinematografie pánové. Úvodní scéna na minovým poli a hned absolutní orgáč. Billy Boys taky vypadaj slibně, hned na úvod jak se pěkně ukázali, no jo starý dobrý ukřižování, to nikdy neomrzí. ;) Arthur je ještě větší cvok než předtím a to je kurva skvělý, navíc tenhle seriál je jeden z mála, kde mě baví i rodinný drama, který mě většinou tak akorát sere. No a atmosféra? Sakra ta je hustá jak krupicová kaše! Hodnocení: 10 Shelbyů z deseti. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úspěch v byznysu, ztráta motivace, únava, vyhoření. Shelby má nejen nové protivníky v podobě Billy Boys, ale zároveň nově bojuje v ponurejší epizodě i sám se sebou. Zatím trochu jiní Peaky Blinders, ale je to dobře. Scénáristé dobře zachytili přirozenou evoluci hlavních charakterů. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako 0verseerovi se ani mně nelíbil úvod epizody- už ten nápad byl dost hloupý, ale samotné provedení bylo ještě horší. Přesto jsem nakonec hodnotil pěti kousky, protože mi všechno, co následovalo, přineslo ty pravé Peaky Blinders. Tohle jsem si užil. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Peaky Blinders sa ocitnú v nebezpečenstve potom ako Tommy objaví výstrahu pred svojimi dverami. Do Birminghamu sa vracia Michael s manželskou, Blinders ich však nepríjmu s nadšením, pretože Tommy považuje Michaela za možného zradcu. Tommyho vypočúva polícia vôli vražde novinára, Arthur pomáha Finnovi s jeho novou úlohou v gangu - ovplyvňovaniu futbalových zápasov a cigánsky boxér Bonnie je zabitý a ukrižovaný konkurenčným gangom Billy Boys zo škótska. Gang pošle Tommymu odkaz, že ak sa nepodelí o nelegálne stávky, ďalším kto skončí na kríži bude on...V druhej epizóde sa to celkom slušne rozbehlo, až na tú emancipáciu a rovnosť žien, ktorá je nasilu vkladaná aj do tohto obdobia. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Finn, this girl you're trying to impress, tell me about her." "She likes the life." "She likes the life, eh? Well, find one that hates it." Zabili Bonnieho, pancharti... Aj keď mi prišlo trochu "out of character" ako málo sa bránil. V úvodnej scéne na mínovom poli ustúpila logika až moc na úkor efektu. Každopádne séria naberá správne tempo. Tommy bojuje so svojimi vnútornými démonmi a novými nepriateľmi - Billy Boys, ktorých má na špinavú prácu z pohodlia parlamentu na povel Oswald Mosley. Ten stelesňuje rafinovaného protivníka, ktorý udiera z pozadia a predstavuje pre Tommyho skutočnú výzvu. A konečne sa zdá, že si to Arthur upratal v hlave... ()

Reklama

Reklama