Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aberama míří do Glasgow, kde se chce pomstít. Mosley vydírá Tommyho, který to ale promění ve výhodu. Arthur zoufale hledá Lindu a ztrácí nad sebou kontrolu. (Netflix)

Recenze (13)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To v další příhodě už to zdaleka tak dobře podané není. Hlavní záporák baví tentokrát mnohem méně. Jako by nedokázal vyvolat potřebné emoce, které zvládl vyvolat Sabini, Kimber, či Changretta. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizodu bych hodnotil čtyřmi hvězdičkami, protože atmosféra byla opět dokonalá, jen na ději se dalo možná zapracovat trochu víc. Přesto to cinklo i popáté, musel jsem přece ocenit hned úvodní scénu v sirotčinci. Když někdo nakope zadek pokryteckým pánbíčkářům, nevyhnutelně mě tím potěší. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál je prostě orgasmus! Prostě pravý umění kinematografie, nemám co vytknout, tady je všechno perfektní. Skvěle vymyšlený postavy, každej má svůj příběh a každej se podle něj chová, nikdo nedělá pičoviny, který by šly absolutně proti jeho charakteru. Ani po čtyřech sériích neklesá kvalita, joo to ráda vidím. Navíc tam tak pěkně zapasovali tu politiku. :) Hodnocení: 10/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tommy Shelby vyšle Polly za Abermanom Goldom, aby mu oznámila že má plán ako pomstiť jeho syna Bennieho. Sám Tommy navonok spolupracuje s Mosleyom, ktorý vybaví zastavenie vyšetrovania vraždy novinára yačo chce od Tommyho aby sa stal podpredsedom jeho fašistickej strany, ktorú chce založiť. Arthur dostane za úlohu vyhľadať Abermana, ktorý sa rozhodol konať na vlastnú päsť, avšak chce od Tommyho aby mu prezradil, kde sa ukrýva jeho manželka Linda. Arthur potom ako sa dozvie, u koho sa zdržiava jej kamaráta zabije a potom vyráža do Škótska, kde spolu s Abermanom Goldom rozpútajú vojnu medzi Peaky Blinders a Billy Boys...Rozhovor dieťaťa pri šachu s černochom o židoch a černochoch, kresťanský sirotinec a fašizmus nesmeli chýbať, politická korektnosť, avšak začiatok konfliktu medzi gangami sľubuje zaujímavé pokračovanie. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“There is God, and there are the Peaky Blinders. This is Sparkhill, we're in Small Heath. We're much, much closer at hand than God.” Prvú polovicu série uzatvára vcelku premierná epizóda. Pár štipľavých dialógov sa samozrejme našlo, ale dej sa príliš neposunul. Ústredné postavy navyše postavené mimo, ak neberieme do úvahy scénu, kde sa z Arthura opäť stal psychoš… ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těší mě, že si série zatím drží konstantní kvalitu, a není to nahoru dolů jako ve všech předchozích. Velice se mi líbí postava Michaela, z nové "verze" jeho charakteru by tvůrci mohli vykřesat víc. Vůbec bych se nezlobil, kdyby byl jeden z hlavních článků ve finální fázi. Na jakékoliv straně. ()

Pan_Au 

všechny recenze uživatele

Ano, tak to je, když se vtělíte do hlavních hrdinů, když vám sednou herci, kteří je ztělesňují, když vám sedne kamera, hudba i celkové provedení a těšíte se na každý další díl.  To je poprvé co se další a další série zdokonalovala až nekřesťansky hříšně. Neúnavně, po malých dávkách jsem si naordinoval každý díl a bylo hned jasné, že se tento seriál zařadí do horních míst mé TOP desítky. ()

Reklama

Reklama