Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mosley přednáší svůj projev. Ben Younger čelí neočekávaným následkům za to, že nahlásil Tommyho informace o fašistech. Tommy navštíví pacienta v blázinci. (Netflix)

Recenze (17)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní fašistický proslov má grády, ale od exploze důkazů to teprve nabere obrátky. Pašované pytle s moukou, návštěva v blázinci a fantastická scéna s taťkou. A zmínka o panu Solomonsovi? Dočkáme se třeba flashbacku? Peaky Blinders v nejlepší formě. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý fašistický feeling (a fenomenální proslov) a tradičně výborné kostýmy a výprava v příběhu, kde postupně ztrácíte jakékoliv emocionální pojivo téměř ke všem charakterům, včetně toho hlavního. Takže už se jen čeká kdo komu dá na držku, nebo rovnou sejme. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál má oproti jiným velkou výhodu v tom, že má každá jeho sezóna jen šest epizod. Příběh si díky tomu udržuje svižné tempo, protože tvůrci nemusí děj vyplňovat zbytečnou vatou. I tento díl proto nenudil, nepřešlapovalo se na místě, a ještě jsem mohl vidět místního Hitlera v akci. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Linda už se konečně uráčila vypadnout, což mě velmi těší, i když její smrt by mě těšila snad ještě víc, protože stále je tady nebezpečí, že se vrátí a bude mě znova srát, tak jako před tím. :D Jinak samozřejmě i tenhle díl naprosto perfektní - hned na úvod pěkně dávka trochy fašismu, Arthur opět dokázal že byl taky zasraně dobrej voják, a blázinec ve 30tejch letech byl kurva děsivej (ne že by nebyl teď děsivej..). Sakra nemůžu uvěřit, že příští epizoda je už poslední. Hodnocení: 10/10 ()

italka63 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád si lámu hlavu, s jakou diagnózou by měli hospitalizovat Arthura. Ale co udělat s člověkem, který zažil hrůzy války, je psycho a dokáže plakat zrovna tak, jako někoho zabít? ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Linda zásah od Polly prežije a Arthura navždy opustí. Oswald Mosley predstaví víziu svojej strany na večierku u Tommyho. Tommyho pokus zdiskreditovať Mosleyho za pomoci Bena Youngera sa nevydarí, nakoľko pred Tommyho kanceláriou vybuchne s Benom nálož ukrytá v jeho aute. Arthur má prevziať ópium v Limehouse, ale nezaobíde sa to bez problémov, keď na nich zaútočí írsky gang Tonics Boys. Tommy navštívi v blázinci priateľa z frontu a ponúkne mu prácu. Po doručení tovaru sa Jimmy McCavern snaží zastrašiť Arthura...Na jednej strane skvelý výkon a prejav Oswalda Mousleyho, na strane druhej sa vytratil Finn a jeho manipulovanie futbalových zápasov či Michael, chýbalo vyobrazenie oslobodenia ostreľovača z ústavu pre choromyseľných a tvorcovia trochu mlátili prázdnu slamu, ale atentát a prepadnutie Arthura so zvyškom gangu stálo zato. ()

johny89 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série zatím úplně o ničem a potenciál zůstává nevyužitý. Při čtení ostatních komentářů se neubráním pochybnostem, zda koukáme na stejný seriál. Nejlepší na čtvrté sérii zatím stále zůstává skotský (nebo ruský?) přízvuk Jimmyho McCaverna. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sam Claflin si mě získal spoustou rolí až opravdu mírných klaďasů (Hunger Games, S láskou, Rosie...), až jsem si ho asi nikdy nedokázal představit v té záporné. Jeho Oswald Mosley ale velmi těsně dýchá na záda Brodyho Changrettovi a každý jeho moment je balzámem na duši. ()

rodik 

všechny recenze uživatele

Doufám, že Sam Claflin dostane brzy nějakou roli záporáka v nějakém velkofilmu. Jeho ztvárnění Mosleyho je dechberoucí a jeho postava táhne pátou řadu na vyšší úroveň. Marně vzpomínám, kdy naposledy jsem viděl tak dobře zahraného záporáka. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I had more complicated strategies in mind for Mr. Mosley. Then he spoke badly to my wife." V tomto bode je Mosley jednoznačne najlepší záporák seriálu doteraz. Sam Claflin si piatu sezónu kradne postupne každou časťou viac a viac pre seba. Na rozdiel od predchádzajúcej sezóny zatiaľ umierajú len vedľajšie postavy, ktoré na dej nemali až tak zásadný dopad. Predfinálna časť tak pripravila pôdu na plánovaný frontálny útok na Mosleyho, sama o sebe však neponúkla nič, z čoho by divákovi padla sánka... ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající epizoda s několika úchvatnými momenty. Od fašistického proslovu (kde Mosley ukázal, co mu jde nejlíp) přes kopání do autíčka až po děsivý dialog v blázinci (skoro jako z Mindhuntera). Na začátku jsem se trošku lekl návratu Lindy, ale zdá se, že dobro zvítězilo nad zlem. A že bylo sakra načase. ()

Reklama

Reklama