Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Thomas má nyní platnou licenci k provozování sázkové kanceláře, a i když má podezření, že Grace není tím, kým se zdá být, zaměstná ji jako svou sekretářku. Mladší bratr John oznamuje, že chce dát svým dětem matku, a proto se znovu ožení, ale Thomas s jeho volbou nevěsty, prostitutkou Lizzie, nesouhlasí. Přestože Leeovci přepadnou a vyloupí dům Shelbyových, Thomas navrhuje příměří, aby se mohli spojit proti Kimberovi. V rámci dohody si John vezme dceru Leeových Esme a Thomas posílá Adě vzkaz, aby přišla na svatbu. Je ve vysokém stupni těhotensví a v domě Shelbyových ji přepadnou porodní bolesti. Vzkážou pro Freddieho, ale Campbell ho zatkne. (Filmbox)

(více)

Recenze (19)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poctivé a přesné budování zemitého, špinavého a dramatického, vlastně svým způsobem špiónského příběhu. Poslední dva díly mají zaděláno na pořádné inferno. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tommy domlouvá se sousedním gangem příměří, inspektor Campbell chce dál svoje zbraně a byznys se rozrůstá: rodina Shelbyových má svůj první legální dostihový sázkový pult. Tommy od Grace chce, aby mu vedla účetní knihy a dělala sekretářku. A evidentně i něco víc. Zároveň smete dvě mouchy jednou ranou, když mladšímu bratrovi Johnovi, který nezvládá péči o děti, přivede nevěstu ze znepřáteleného gangu, čímž navrhne příměří a stane se silnějším proti Kimberovi. Přidal bych napětí, zapracoval na tempu i atmosféře a ubral předlouhé monologové pasáže. Očekávání bylo, ale zatím… ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že už jsem to konečně pochopil, největším killerem je jednoznačně inspektor Campbell, který si na rozdíl od gangsterů připsal další zářez, zatímco Thomas Shelby se chová jako zkušený panovník podle vzorce rozděl a panuj a místo násilí volí raději strategicky výhodný sňatek. Bavím se stále víc, ale větší porci akce bych fakt přivítal. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Leeovci vrátia Shellbyovcom úder a vykradnú ich nelegálnu stávkovú kanceláriu. Thomas sa rozhodne za pomoci brata uzavrieť s cigánskou mafiánskou rodinou Leeovcov mier. Ani detektív Campbell s intrigami za Shellbyovcami nezaostáva a pomáha rozbiť rastúcu podporu komunistov. Za zmienku stojí fakt, že na revolúciu stačí Rusom poslať do británie 200 libier. Vďaka úvodu si užijeme aj trochu akcie, inak je časť opäť postavená na výborných dialógoch a rozhodnutiach postáv. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Rodina dostáva oficiálnu licenciu na dostihy. Johnny musí pomôcť rodine svadbou s tým správnym dievčaťom a tak sa spoja rodiny proti spoločnému nepriateľovi. Ada začína rodiť a budúci otec je zatknutý políciou. Prevedenie: Celkom emotívna časť. Aj tá skúška štetky na začiatku, potom veselý moment s vynútenou svadbou a nakoniec srdcervúca scéna kedy novorodenca trhajú otcovi z rúk a vezú ho do želiez. Emočne celkom vypäté. 89% ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál geniálne graduje a stále dokáže mimoriadne prekvapiť. Vrchol strieda krutý pád a až v nasledujúcich epizódach sa ukáže, či je Thomas Shelby naozaj taký frajer. Inšpektor, ktorý už vyzeral ustajnený a na odpis vstáva z popola. Seriál má nakročené na skvelé finále. 100% Netflix ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I think our friends are playing the game. Erasmus Lee was in France. When we gave up ground to the Germans we'd leave behind booby traps, set up with wires. And we'd leave wire cutters as part of the joke. Somewhere in here there's a hand grenade." ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se nám seriál rozběhl na plné pecky! Perfektně vybudovaná atmosféra a charakter postav nepřišel na zmar. Od samého začátku si divák není jistý vlastně vůbec ničím, a tím pádem ho překvapuje (i nemile) každý plot twist, kterých je, pouze v této epizodě, požehnaně. Bravo! ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Policejní brutalita ve "staré dobré Anglii" - účel světí prostředky. V seriálu vypadá, že uběhlo pár týdnů, ale vzhledem k porodu to muselo být několik měsíců, to by nebylo od věci, kdyby se to jenom neodhadovalo, ale přímo by to v seriálu bylo (jako v prvním díle rok 1919). Toť jediná výtka. ()

Reklama

Reklama