Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Je rok 1924, dva roky po Epsomském derby. Tommy navenek pořádá dostihy a prodává auta. Tajně pracuje pro Winstona Churchilla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Říká se, že do třetice všeho dobrého, ale popravdě řečeno, tak mi třetí řada přišla doposud nejslabší. Tím nechci naznačovat, že by byla slabá, to vůbec ne, ale v porovnání je to kvalitativní propad dolů. Líbilo se mi, že autoři nasadili rychlejší nárůst gradace samotné příběhové linky, ale celkově mě téma revoluce neuchvátilo, nedokázal jsem si po dobu šesti dílů k té zápletce vybudovat pořádný vztah, který by dokázal vypomoct hodnocení a vyšvihnout ho o pár procentuálních příček vzhůru. Herecké obsazení opět špička, vždy mě nadchne výběr záporáka (Considine v roli kněze zazářil, škoda, že nedostal větší prostor). Seriál opět táhne Cillian Murphy, který svůj výkon pořád zlepšuje, ačkoliv mi přijde, že se již nedá dál posouvat. Atmosféra opět drtivá, k Birminghamu si díky tomuto seriálu člověk vytvoří pouto, neboť dobově je zde vše tak realisticky podáno, že vám přijde, že problémy hrdinů se stávají i problémy týkající se vás. Závěr mě neshodil ze židle, jako tomu bylo doposud. Sečteno podtrženo, pokles směrem dolů, co se týče příběhu, doufejme, že se ve čtvrté sérii nedočkáme dál klesající tendence. To si tento seriál nezaslouží. Za mě dostává třetí řada 74 % ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně silný díl, co se emocí týká, ale příběhově je silnější než druhá série. Líbí se mi zapojení Rusů do příběhu, všechny ty intriky, podvody a pletichaření. O tomhle celý seriál je a je fajn pozorovat Tommyho jak se díl od dílu snaží všechny přechytračit. Nejlépe hodnotím poslední díl, hlavně konec, kdy nejen mě ale i ostatní rodinné příslušníky Tommy dostal. To co se stalo jsem vážně nečekala. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marná snaha, tenhle seriál mi k srdci nepřirostl a to jsem se vážně snažil Dal jsem mu třikrát šanci a stále nic. A to se mi stává málokdy, většinou to hned zabalím, ale tady jsem vydržel až do konce třetí série, která byla asi definitivně poslední. Ale to jsem po prvních dvou říkal taky a zase jsem se mým druhým já nechal ukecat. Nevím, co by se muselo stát, abych pokračoval. Předelat scénář a výpravu a hlavně místo Murphyho dosadit do hlavní role Hardyho, kvůli jehož vedlejší roličce jsem večer uvažoval i trojce. Za prvé to v případě Tomova vyřízení asi nehrozí a za druhé mě to smělé hodnocení ráno zase hned přešlo. ()

kri.tino 

všechny recenze uživatele

Pre zatiaľ najlepšie čo Peaky Blinders ponúkli. Nepochybne najdramatickejšia séria, v ktorej zároveň vidieť najkrajšiu kresbu postáv, ich rastu a prerodu. Śtýlovosť ustúpila o krôčik do úzadia, v popredí sa naplno prejavila kvalita scenára. Tom Hardy bezchybný. Celkovo by som hodnotil za štyri, záverečný diel zdvihol latku. Teším sa na ďalšiu sériu. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrčí tým to má zase o kus pevněji v ruce, ubylo béčkové kvality i nesrovnalostí v logice a dějově nabíráme na síle - nechybí velký zvraty ani divoká karta v podobě prohnilých ruských aristokratů (svůdná Petrovna je skvělá postava). Žádný med pro nikoho z hlavních aktérů a už se těším, jak víc je to ještě hezky semele. 85% ♪♫ ()

Galerie (195)

Zajímavosti (8)

  • Když si Thomas (Cillian Murphy) sedne v 9. minutě ke stolu, tak si vytáhne cigaretu. V dalším střihu už ale pije ze sklenice a kouří. (Duoscop)

Reklama

Reklama