Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Shelbyové se po šokující ztrátě sejdou ve Small Heath, kde Tommy požádá členy rodiny o příměří, aby mohli zahájit útok na mafii. (Netflix)

Recenze (17)

-OverLord- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle emočně nabušené úvodní titulky jsem snad ještě neviděl - a krásně k nim hraje (jak už je zvykem) Nick Cave & The Bad Seeds, tentokrát se skladbou The Mercy Seat. Díl, který mi připomněl, proč tolik miluju Peaky Blinders - ryzí, dokonalá souhra emocí, hudby, hereckých výkonů, vypravěčského umu Stevena Knighta a dialogů, které by se daly zarámovat. Ačkoli působí tento díl oproti předešlému značně utahaně, celé je to jenom příprava na závěrečných 10 minut, bořících veškeré hranice, které má divák do té chvíle nastavené. A když samotný závěr zakončí sám Johnny Cash s Further On Up The Road, jedná se o naprostý vrchol. Stará parta je komplet zpátky a staří dobří Arthur i Polly jakbysmet. Ve velkém stylu se objevuje Aidan Gillen coby Aberama Gold a po dlouhé době také Charlotte Riley, současná manželka Toma Hardyho. To, co předvádí Adrien Brody, je vážně neskutečné - a spolu s Murphym v jedné scéně jde o úplné herecké orgie. "Welcome to Birmingham, Mr. Changretta." - "Grazie." ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem ledacos, ale že ohodnotím první dvě epizody čtvrté série plnou palbou, s tím jsem nepočítal. Jenomže nebylo zbytí, bavil jsem se tak dobře, že bych jinak hodnotit nemohl. Dialogy byly opět vynikající, závěrečná scéna s Adrienem Brodym byla skvělá a těším se na pokračování. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Johna Shellbyho zastrelili, Michael leží v nemocnici. Thomasove varovanie prišlo neskoro a tak Johnove miesto na rodinnom zasadnutí pripadne Finnovi.Shellbyovci uzavrú medzi sebou prímerie, aj keď medzi Thomasom a Polly to naďalej vrie. Thomas si na pomoc zavolá gang, ktorý mu má pomôcť vo vojne s Talianmi a svoje kvality predvedú hneď počas Johnovho pohrebu. Thomas s Arthurom odhalia potenciál skrytý v boxerských zápasoch najmä vďaka novému partnerovi a štrajk v Thomasovej továrni skončí nečakaným stretnutím. Plný počet, by the order of Peaky Blinders. Zatiaľ bezchybná séria so skvelým dejom. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smrt Johna jim odpouštím, protože tentokrát má Adrien Brody více prostoru a ten jeho accent je opět prostě *chef kiss*. Ten mafián mu prostě sekne. Peaky Blinders pojali vendettu za svou aneb oko za oko, zub za zub tady dostává krásný příklad, že má spíš znít "vy zabijete jednoho, my si vezmeme dva" :) John pochopitelně musel zemřít, protože "mladiství" se přece nebudou zabíjet a Tommy bude potřebovat další kopačku, aby se dostal postupně na dno a pohltila ho temnota. Potom teprve začne pravá řežba, když se bestie probudí :) ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Většinu epizody mnou cloumaly pocity, že tentokrát plný počet nenapálím, závěrečná scéna se všemocným Adrienem Brodym mě ale natolik uchvátila, že bych těch hvězd rozdal klidně deset. Tohle bude krutá válka! ()

Lepka6 

všechny recenze uživatele

Mohl bych se zeptat jestli by prosím šlo udělat výjimku jen pro tentokrát a možnost ohodnotit 6ti hvězdičkami. Předem děkuji za odpověď. Nástup nových herců řekněme pouze ve velkém stylu, aby nepřišlo přehnané očekávání. Díky můžu zkusit. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Thought you thought there was heaven." "No. More like hell for our John." "No, neither one. He's just not here anymore. It's like with Grace, Arthur... They're just gone, just fucking gone." Pokračovanie úvodnej časti sa nesie v znamení sentimentu a vendetty. Aidan Gillenn aj Adrien Brody sa predviedli vo veľkom štýle, ich postavy určite budú mať v štvrtej sérii čo v ponúknuť. Najmä v druhom menovanom získali Peaky Blidners konečne zdatného a charizmatického súpera... ()

Reklama

Reklama