Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mafie se snaží nalákat někoho z rodiny do pasti. Za Tommym se zastaví jedna stará láska. Lizzie dostane nečekané zprávy. (Netflix)

Recenze (13)

-OverLord- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minulý díl vypadal jako nenápadné ticho před bouří, čehož se současné dění do jisté míry chytá. To vydrží solidních asi 20 minut, načež začíná tempo opět polevovat a děj se soustředí hlavně na postavy. Na scéně se již plnohodnotně objevuje Charlotte "Hardyová" Riley, která ale rázem zjišťuje, že muž, kterého hledá, neexistuje. Její přítomnost trochu potrápí zamilovanou Lizzie, která si ovšem od Polly nechává číst z čajových lístků a dozvídá se zásadní věc. Aidan Gillen coby Aberama Gold si po krátké jednodílné přestávce opět zabíjí pár taliánů. Tommy se z dlouhé chvíle rozhodne pálit gin a do seriálu se nevrací nikdo jiný než Tom Hardy, aby s ním pořešil boxerský byznys, a snad se nějakou dobu zdrží. Nemůžu se však ubránit pocitu, že v seriálu silně chybí postava Johna a tahle mezera se nedaří nijak vyplnit, takže to celé působí trochu prázdně. Tak či onak, čtvrtý díl končí doslova v tom nejdůležitějším a něco mi říká, že Tommy je jako vždy o krok před ostatními a že věci naberou rychlý spád, protože už zbývají jenom dva díly! "Who the fuck are you?" - "Who the fuck am I?" ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byla ale divná epizoda. Tolik pastí jsem snad v jednom dílu nějakého seriálu ještě neviděl (past na Arthura, past na Italy, past na Michaela a znovu past na Italy). Děj se rozjel v rychlém tempu, pak ho zpomalil poněkud zbytečný příjezd May, takže jsem uvažoval o čtyřech hvězdičkách, ale za "bad ass" Adu jsem musel jednu přihodit. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arthur akceptuje pozvanie na obed, ktoré dostane od ženy, ktorej zabil v ringu syna. Thomas a zvyšok rodiny podniknú všetky kroky, aby ho počas cesty na stretnutie ochránili. Zistia však, že opäť podcenili Lucu Changrettu. Ten Polly pripomenie ich vzájomnú dohodu a dozvie sa o nej aj Michael. Thomas prostredníctvom Ady rokuje so šéfkou odborov Jessie Edenovou a dohodne boxerský zápasmládeho Golda so šampiónom Alfieho Salomona. Pri vzájomnom stretnutí Alfieho varuje pred tým, že sicílčanom sa v Birminghama páči čoraz viac a že ak odstránia Shellbyho pravdepodobne budú pokračovať s ďalšími gangami. Opäť výborne zvládnutá časť, aj keď pasáž keď Goldov gang strieľal na Lucu Changrettu mohla byť spracovaná trochu lepšie. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oceňuju, že se tvůrci snaží věnovat všem postavám a není většinu času vidět jen Tommy. Návrat Hardyho beru všema deseti, je super, jak člověk nedostane jedinou šanci mu s jistotou věřit či dokonce fandit. ()

Torpid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobří herci v sebeparodickém příběhu. Největší mafiáni Itálie střílejí mimo a nebo rytířsky odpouštějí. Všichni s ultracool pózou, hlasem co nejhlubším ve zpomalených záběrech za zvuku písní Cashe a Cavea. Pitomost zápletek v tomhle díle vyvrcholila k trvalému opuštění nadhodnoceného seriálu. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V epizodě se v podstatě nic moc nestalo a tempo bylo dost pomalé (možná i díky zbytečnému zakomponování May). Aspoň se na scéně zase objevil Alfie a rovnou se potkal s Goldem, což bylo mým přáním od začátku série. Příště by to chtělo přidat. ()

Reklama

Reklama