Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Rok poté, kdy spor rozdělil Shelbyovy, se musí rodina sjednotit kvůli pomstě ze strany italské mafie a vyhledat pomoc nového pochybného spojence. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

jojinecko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4 seria je sklamanie! A velke! Su to stale Peaky Blinders, ale zaroven je to nekonzistentne, akoby varenie z vody, miestami ozaj trapas (aspon tak mi prisiel cely Adrien Brody, akoze imitujuci Vita - skor karikatura). Este aj tie prestrelky su trapas na urovni, ktora ozaj nezodpoveda PB. Rovnako pribeh, konanie postav...vlastne, ked tak premyslam, tie *** su tak trochu kvoli sile nostalgie. Pozerat TOTO po Narcos 4 je ako pit Tuzemsky "rum" po tom najkvalitnejsom "zbozi". Piatej serie sa trochu zacinam bat... ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spolu s druhou jedna z nejlepších sérií seriálu. Peaky Blinders vsadili opět na dobře známá, ale i nová herecká esa, úžasný hudební doprovod a dokonalý scénář z pera Stevena Knighta okořeněný jako vždy několika nečekanými zvraty a silnými momenty. Kus poctivé filmařiny a v současnosti nejlepší britské televizní drama. "You don't fuck with the Peaky Blinders." ()

Reklama

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čelist spadlou až na zem mám od druhé série a myslím, že tam ještě zůstane (i do budoucích sérií). Tohle je prostě něco velkolepého! Herecké koncerty nemalé skupinky herců vám zůstanou v mysli a podvědomí ještě dlouho, nejen díky skvělému Cillianu Murphymu (jehož hluboký hlas mě vzhledem k jeho výšce docela překvapuje), či chytře vtipnému Tomu Hardymu, nebo Adrienu Brodymu, kterému nelze kvůli jeho přízvuku (který sice hraje) skoro rozumnět. A to je na něm to perfektně děsivé, co z něj dělá jednoho z nejlepších záporáků. I další nové postavy jsou skvěle zahrané (to ale nic nemění na tom, jestli si je oblíbíte, či ne)  Příběh série je skvostně perfektní, promyšlený a celkově dobrý. Zajímavé, jak vlastně nyní skoro furt těží z minulých sérií, kde něco provedli a teď z toho mají problém.   Skvělá série!!!!     9,5/10  mimochodem, moje oblíbená postava je Kudrna :) ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná série, od začátku to šlape a s ničím se to nebabrá. Přijíždí italská mafie v čele s Adrianem Brodym a já si ho za tvrďáka nějak neumím představit, zdání klame a jeho párátko v hubě a uchraptěný nízký hlas dodávají jeho postavě ten správný šmrnc. Baví mě to díl od dílu více, ale když se tam zase objeví Alfie(TOM HARDY),všechny mé unešené pocity zmaří, protože tahle role mu tak neuvěřitelně sedla, že všechny okolo uzemní. Tenhle seriál se vážně povedl, kulisy,prostředí, herci, hudba, atmosféra, příběh, nápady a drží si tu svoji lajnu s přehledem. ()

johny89 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série je zatím jednoznačně nejlepší. Adrien Brody a jeho další kámoši s italskou gescí jsou konečně důstojným protivníkem. Samozřejmě by si seriál zasloužil kratší záběry na lidi když přemýšlí a méně zpomalených záběrů, ale chápu, že jsou lidi, kterým to přijde zajímavé. Taky doufám že už máme pokoj od Toma Hardyho, nerozumím proč ho všichni v tomto seriálu tak božsky obdivují. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku epizody při boxerském utkání je několik záběrů na chodbu, kde je zřetelně vidět plastové potrubí. V době příběhu ještě nemohlo existovat, začalo se vyrábět až po roce 1950. (e_Fox)
  • Když dostane Luca (Adrien Brody) láhev rumu od Alfreda (Tom Hardy), tak jí otevře a zase zavře. Později se z ní ale napije, aniž by jí znovu otevřel. (Duoscop)
  • Láhev rumu, kterou dostal Luca (Adrien Brody) od Alfreda (Tom Hardy), Luca otevřel a potom ji ve dvou záběrech po sobě zavřel. (Duoscop)

Reklama

Reklama