Reklama

Reklama

Pacific Rim: Povstání

  • USA Pacific Rim: Uprising (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Poprvé jsme je dokázali zastavit. Jenže to, co mimozemští tvorové Kaiju napáchali na Zemi v prvním díle akčního sci-fi Pacific Rim byla jen předehra k tomu, co si pro lidstvo připravili teď. Hvězda Star Wars John Boyega a Scott EastwoodRychle a zběsile vedou tým, který je poslední nadějí na přežití planety. Členy tohoto týmu jsou piloti ovládající Jaegery, obří roboty, kteří jsou svou velikostí a vybavením schopní konkurovat stejně vybaveným Kaiju. Jake Pentecost (John Boyega) k nim dlouhou patřil, jenže pak se vykašlal na svůj talent i na odkaz svého otce, jenž v boji proti Kaiju obětoval vlastní život. Raději přežívá v ilegalitě a na živobytí si vydělává nejrůznějšími aktivitami za hranou zákona. Při jedné takové akci narazí na patnáctiletou Amaru, která dokázala ukrást a rozchodit původně k likvidaci určeného Jaegera. Než se tihle dva stačí pořádně seznámit, mají v patách Zákon. Aby unikli trestu, začlení se do programu výcviku nových pilotů Jaegerů. Jake po boku svého bývalého parťáka Lamberta (Scott Eastwood) jako instruktor a Amara jako nadějná pilotka. Všichni doufají, že si tréninkové schopnosti nikdy nebudou muset vyzkoušet v reálné válce. Jenže ta přichází. Dřív, než si všichni přáli, a ze směru, odkud ji nikdo nečekal. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

KASUGI

KASUGI (hodnocení, recenze)

Prometheus69

První Transormeři vypadají reálněj a to je 11let starý film. Tady jsou ty efekty prostě odporné. To vrstvení kouře a lensflares, low poly budovy, odfláklý  mattepainting atd. Ten vizuál je příliš digitální, protože viditelně nekombinovali cgi s reálnými footages, ale tvořili kompletně cgi scény a je to znát. Je to krásně vidět u Hobbita: Bitva "pěti" armád a Pána prstenů.  Zatímco u PP je cgi dobrý sluha, u Hobita už je špatný pán.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

KASUGI

To mě zajímá.... Tak to mi teda prosím řekni... co je pro tebe příkladem Současné vizuální dokonalosti? 

Abych si udělal tak nějak představu o mém špatném vkusu. O_o 

na příspěvěk reagoval KASUGI

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Pod

Nezúfaj. Možno sa nájde niekto kto to preloží. Inak aj pre jedničkou vyšiel komiks. Tuším sa to volalo Year Zero alebo tak nejak. Kedysi som ho aj čítal a bolo to celkom zaujímavé pre doplnenie vedomostí o Jaegeroch a Kaiju a postavách vo filme.

na příspěvěk reagoval Pod

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Pro zajímavost vychází taky 2 prequelové komiksy a 1 knížka. Bohužel nic z toho v ČR.

na příspěvěk reagoval renegad

pop.z.pop

pop.z.pop (hodnocení, recenze)

:) v trailerech je už úplně celý film :) zbytečné chodit do kina, stejně je to jenom genderově vyvážená blbůstka natočená z židle v kanceláři za počítačem

na příspěvěk reagoval Schpekulant

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Ja to hovorím stále. Treba si stanoviť čo vlastne od filmu človek očakáva. Na hlboké filozofické analýzy problémov spoločnosti tu asi nedôjde. Na tento film treba ísť ak chce človek vidieť obrovských robotov ktorý sa mlátia s obrovskými príšerami. Dobrá story okolo toho je len príjemný bonus. Ale uznávam že stupňovanie deja v jedničke krívalo na oba nohy.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Podle prvních reakcí to bude docela bída. Ještě horší než jednička. Nebo možná pro toho, kdo čeká opravdu jen monumentální akční výplach, to bude lepší než jednička :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ocelotr

Ocelotr (hodnocení, recenze)

Prosim prosim prosim ať se z toho nestanou další sračkoidní TRANSFORMERS, kde nejde rozeznat co se děje na obrazovce. Prostě ať nejdou cestou, bigger, bigger, more. Trailer nasvědčuje, že hodlají přesně takovou cestou jít.

Co má znamenat ta scéna kde oranžovej Jaeger vytáhne dva meče a v rozběhu zkosí kvůli efektivnosti dva mrakodrapy ? Vždyť tyhle piloti maj ZEMI CHRÁNIT a né způsobovat další zbytečné škody. Efekty jsou lepší, ale logika zde dostává těžce na frak a nerad bych aby šel PACIFIC RIM cestou zmyňovaných TRANSFORMERS, kde je první díl skvělý a ostatní jsou totální srágory.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

to vypadá že se všechny Kajdžu spojí deo jednoho velkého... 8)

Sice ten vír na obrázku vypadá skutečně impozantně, ale nemyslím si že by se takový otesánek dokázal schovávat tak dlouho až nakonec filmu. 8)

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

ambron

Stále lepšie a lepšie. Ale aby sa nám nakoniec ešte oplatilo ísť do kina keď nám všetku akciu ukážu už trailery.

na příspěvěk reagoval Schpekulant

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Eastwood v Pacific Rim 2?

Eastwood v Pacific Rim 2?

01.07.2016

Obří roboti už naverbovali Johna Boyegu (Star Wars: Síla se probouzí) a teď házejí očkem po Scottu Eastwoodovi. Syn filmové legendy hraje posledních 10 let, až nyní ale přechází do blockbusterového… (více)

Pacific Rim 2 potvrzen

Pacific Rim 2 potvrzen

25.02.2016

Po třech letech máme konečně jasno v tom, jestli bude Pacific Rim 2. Guillermo del Toro ho původně chystal na léto 2017, nakonec to ale neklaplo a film zmizel z kalendáře premiér. Del Toro i přesto… (více)

Guillermo del Toro a Fantastická cesta?

Guillermo del Toro a Fantastická cesta?

08.01.2016

Remake slavné sci-fi z roku 1966, na který producentsky dohlíží samotný James Cameron, už se pokusila natočit kupa režisérů. K Fantastické cestě se dostali Roland Emmerich (Den nezávislosti), Paul… (více)

Reklama

Reklama