Reklama

Reklama

Pacific Rim: Povstání

  • USA Pacific Rim: Uprising (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Poprvé jsme je dokázali zastavit. Jenže to, co mimozemští tvorové Kaiju napáchali na Zemi v prvním díle akčního sci-fi Pacific Rim byla jen předehra k tomu, co si pro lidstvo připravili teď. Hvězda Star Wars John Boyega a Scott EastwoodRychle a zběsile vedou tým, který je poslední nadějí na přežití planety. Členy tohoto týmu jsou piloti ovládající Jaegery, obří roboty, kteří jsou svou velikostí a vybavením schopní konkurovat stejně vybaveným Kaiju. Jake Pentecost (John Boyega) k nim dlouhou patřil, jenže pak se vykašlal na svůj talent i na odkaz svého otce, jenž v boji proti Kaiju obětoval vlastní život. Raději přežívá v ilegalitě a na živobytí si vydělává nejrůznějšími aktivitami za hranou zákona. Při jedné takové akci narazí na patnáctiletou Amaru, která dokázala ukrást a rozchodit původně k likvidaci určeného Jaegera. Než se tihle dva stačí pořádně seznámit, mají v patách Zákon. Aby unikli trestu, začlení se do programu výcviku nových pilotů Jaegerů. Jake po boku svého bývalého parťáka Lamberta (Scott Eastwood) jako instruktor a Amara jako nadějná pilotka. Všichni doufají, že si tréninkové schopnosti nikdy nebudou muset vyzkoušet v reálné válce. Jenže ta přichází. Dřív, než si všichni přáli, a ze směru, odkud ji nikdo nečekal. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Tak to bude průměr a bude to snesitelná jednohubka. Občas ke štěstí stačí. U těchto filmů není podstatné, kdo tam hraje. Stejně by ten prostor neměli dostat tak velký. Jen u Transformers mají víc prostor herci než Transformeři.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Pilda17

Tak promiň, ale pokud ta holka nemá ani žádný oblek a je jí tak 14-15... už tomu nepomůže ani slušná storka. 

Víz Transformers5... Tohle není žádný Loganuv klon! O.o

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

O herce ani tolik v tomto snímku nejde. Podstatné jsou jiné věci. Koho nasadíš do obleku, je jedno. Pokud to má být o ničem, tak tomu nepomůže žádný herec.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Vypadá to že se lidi budou bouřit.... Pač Jeageři stojí nemalé prachy a dělají spíše chaos a škodu.. než že by pomáhali. :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

renegad

Jop... ten co zařval spolu z Marchalem... Jestli si vzpomínáš tak on byl spíš taková mediální hvězda, tvář Ameriky... která prostě vyřeší všechno a proto by je ač se jedná o global unity federation... by jsme je prostě měli brát jako samostatný a nejsilnější národ. Tak mě napadlo... že by se to třeba nemuselo někomu líbit. Ano Zapoměl jsem že jeho tatík byl kopilot Jagera. Ale může mýt segru nebo tak... 

ani ne... jen jsem vycházel ze záběrů zasněžených oblastí kde si to asi nejspíš ve finální bitvě oba Jagerovci rozdajů... :D

Spíš mě napadlo to že nikdo bránu neotvoril.

Prostě si jen hráli ze zbytky Gadžu a pokusili se nějak využít. 

Proto ta rychlejší regenerace nebo tak... Vzhledem k tomu že bránu musí otevřít ve vodním prostředí... když vezme v potaz prostředí vetřelců... bylo by to už trochu klišé... vracet se zpátky pod vodu. :)

JimWalker007

JimWalker007 (hodnocení, recenze)

Už sú nudní, dokola točia to isté - toto bude čoskoro ako megalomanský guláš o transformeroch pre školákov. To isté - záplava komixových hrdinov donekonečna zachraňujúcich zem. Pritom existujú originálne knižné sci-fi príbehy, čo čakajú na spracovanie. Kopec military sci-fi a podobne. Aj taká Vyhlídka na večnosť od Kulhánka by stačila na trilógiu, z ktorej by pri kvalitnom R-kovom prevedení Američanom vypadli oči.

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Rozmýšľam nad tým ktorá z postáv sa odmietala v jedničke obetovať. 

 

Jediná vhodná postava je synáčik toho australana čo spolu pilotovali Striker Eureku. A (v tej dobe) jeho tatík nebol nijakým politikom (čo sa mohlo samozrejme medzi jedničkou a dvojkou zmeniť). Myslím toho namysleného sebavedomého haranta čo zahynul spolu s maršálom Pentecostom keď odpálili atómovku na pripevnenú na chrbte svojho jaegera. 

 

Je jasné že bránu niekto znovu otvoril. Pokiaľ si sledoval správy okolo dvojky tak najprv bolo naznačované že jeden z tých dvoch pošahaných vedcov svojím pokračujúcim štúdiom kaiju otvorí nejako počas nejakého svojho experimentu znova bránu medzi svetmi. Tak to malo byť pôvodne ale či to ostalo nezmenené je otázne. Kladiem si však otázku. Pokiaľ emzáci dokázali vytvoriť bránu na dne pacifiku tak čo im bráni vytvoriť novú bránu niekde inde keď im tú predošlú ľudstvo zničilo? Samozrejme by im to zabralo nejaký čas ale určite by to dokázali. Hoci aj na Aljaške (čo je domovská základňa pôvodnej Gipsy Danger). 

 

A budem sa opakovať aj ja :D :D :D 

Uvidíme ako to s tou zápletkou dopadne až film konečne vyjde :D 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

renegad

no já to typuji... a znovu se opakuji. :D

Co by se dalo tak ještě vyspoilerovat? :)
No co třeba záporáka? Otce nebo bráchu toho Amíka z jedničky co se tolik odmítat obětovat?
SPOILER! Táta byl asi Guverner... tak na tuhle mastnou pomstu měl prachy...
A ve stylu japonských anime.. tenhle Fallen Jeager otevře znovu bránu mezi světy, ale tentokrát někde v severní Americe, né li na Aljašce... SPOILER! XD

na příspěvěk reagoval renegad

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Uvidíme kto sa ukrýva v tom čiernom Jaegerovi. Ja to tipujem buď na nejaké kaiju udelátko, emzáka alebo na nejakú zlú frakciu jaegerov ktorá bojuje spolu s kaiju proti nám. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

renegad

Však, taky jsem si říkal... že tou Atomovkou nemohli zničit celí jejich svět... takhle jednoduše filmy tyhle filmy nefungujou. :D

Ale stejně si myslím že v tom černém Jagerovy je člověk né Gadžu... vycházím třeba z použitého arsenálu nebo pohybu Jagerov. Ty dva meče, rakety v rameni atd... 

a nebo tak, černá ovce to sedí... :D

 

Se týče prvního dílu.. viděl bych to stejně. Ale nakonec i příběh to mělo. 

a z toho je třeba i vycházet a dál ten děj rozvíjet. :)

No já nevim, já dinousaury neměl jen roboty... A ty vždycky bojovali ne proti sobě... ale proti malím lidem... :D

netýká se transformerů... tam byla úloha vždy jasná. :DDD

na příspěvěk reagoval renegad

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Pravda na toho ENEMY jaegera som zabudol. Ale možno ho tí mimozemšťania len okopčili podľa vzoru Gipsy ktorého trosky ostali v ich domovskom svete (síce ho zničil výbuch jadrového reaktora ale nesjaký oslí mostík sa tam možno nájde. Podľa logiky: Keď Kaiju nezaberajú tak okopčíme to čo nám ich zabíja plus pridáme vlastný UPRGADE (napríklad niečo na spôsob Kaiju mozgu do tela Jaegera - namiesto dvoch pilotov) tak by spolu s vypustením dvoch troch kaiju + jaeger zanmenalo dosť solídny prúser pre obrancov.  Ale načrtol si zaujímavý spôsob likvidácie :D :D :D 

 

Heh že by bol starý Pentecost až taký sukničkár??? Ale dajme tomu že by to tak mohlo byť. Určite sa nejakého vysvetlenia dočkáme (ešte je v hre varianta že syn bol čiernou ovcou rodiny a tak sa k nemu otecko nepriznával). 

 

Čo sa týka príbehu tak hlavne v jedničke mne osobne na príbehu až tak nezáležalo. Hlavne že som videl dobrý trikový film kde sa obrovský roboti mlátili s obrovskými monštrami. To je splnený sen každého kto mal v detstve hračku robota a hračku dinosaura (a že ten neborák dinosaurus dostal vždycky na prdel je hádam jasné :D :D :D ).

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

renegad

Myslel jsem toho obrněnýho Kadžu jako z hlediska filmu krok vedle... není to moc věruhodný. 

Aby asimilovali Jagerov. :)

Však říkám že to bylo vyvážený, noc a den... jen jsi mi to potvrdil. :P

Jinak suboj Cikánského nebezpečí, byla otvíračka... tam i zemře bratr jednoho z hrdinů. 

V pořadí to máš špatně... :D 

No ještě je tam ten Flash Back v Tokyju a ten taky je taky ve dne. 

ano, ale třeba nechce aby sním nějak spojován... jméno si můžeš přece jen změnit. 

Mohl ho mít z nějakou jinou.. prostě takový námořnický hříšek. Znáš to jak je to z těmi přístavy! :D

Může bejt prostě jeho Bastart... :)

Se týče ostatních postav tam je mi to jedno... tam nejspíš nezáleží na tom jestli jsou nějak pokrevně  spojeni z původními piloty Jagerov. Dvojice bláznivých vědců je naopak jasná... a možná se aj objeví Hellboy! :D

se týče regenerátora.... vždycky je cesta... třeba skrze srdce... vyrvat míchu a podobně. Pamatuješ na Underworld:A? 

Případně nějaký virus... nebo družice ve stylu Ikara Dnes neumírej ... když není co regenerovat, žádná regenerace. :D

Si vem scénu kdy Gadžu uprostřed jeho regenerace nějaký Jager narve ruku nebo dělo do prostřed jeho regenerující rány... a nechá si jí tam zarůst a přitom vystřelí nebo udělá Regenerategadžu v těle takový bordel... na jehož regenaraci bude potřebovat trochu víc času... :D

Však jsou obrněný jen z venku, né zevnitř... :)

na příspěvěk reagoval renegad

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Tak pokiaľ si dobre spomínam na jedničku (je to už nejaký ten piatok čo som si to naposledy pozrel) tak súboje boli cca v takomto poradí:
1. súboj ukážka ako prvý Kaiju napadol San Francisco a ako začala vojna s Kaiju - ten sa odohral cez deň (plus tam bol aj záber prvého súboja Kaiju s Jaegerom - tuším to bolo v Manille alebo niekde v Južnej Amerike - asi Čile)
2. súboj Gipsy Danger dostane "na prdel" pri pobreží Aljašky - odohral sa v noci
3.súboj Striker Eureka bráni Sydney proti Kaiju tesne pred tým než je presunutý do Hong Kongu - ten sa opäť odohral cez deň.
4. súboj sa odohral v Hong Kongu - ten sa odohral v noci
5. súboj bol pri trhline na dne Mariánskej priekopy - odohral sa cez deň (ale v takej hĺbke slnečné svetlo nemá šancu takže akoby sa to odohralo v noci)

Dúfam že som na nič nezabudol. Inak čo sa týka postáv tak z traileru je viac menej jasné že Boyega bude hrať syna (???) zosnulého maršála Pentecosta (všimni si menovku na jeho uniforme). Hoci v jedničke nikde maršál nespomína nejakého svojho potomka. A Pentecostova žena zahynula pri útoku Kaiju na San Francisco - slúžila v letectve ako stíhacia pilotka (jej smrť dokonca môžeme vidieť v záberoch z útoku na San Francisco na začiatku jedničky). Aj Rinko Kikuči som tam na krátky okamih zazrel. Scott Eastwood je záhadou a aj tá mladá dievčina (asi nejaká mechanička/inžinierka so svojím "šroťáckym" jaegerom vyzerá zaujímavo. Uvidíme aký príbeh sa z toho nakoniec vyvinie.

Obrnený kaiju je podľa mňa problém ktorý dokáže vyriešiť dostatočné množstvo výbušnín :D :D :D
Ale ako poraziť kaiju ktoré sa rýchlo regeneruje bude asi oveľa podstatnejší problém :D :D :D

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel renegad smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

renegad

To je fakt... proto aby Gadžu mohli šajnit... pak to vynmiklo. Ale dle mého byli souboje den a noc vyvážené. 

Z těch 4.. dva v noci a dva ve dne. Ten pátej je pod vodou v Pacifické propasti tam je to asi jedno .. jestli den a nebo noc. 

Ale třeba pro 3D je lepší noc než den... A vzhledem k tomu jak je trailer více či méně více prosvětlen... určitě si v tomhle ohledu přijdeme na své. Milovníci odlesků však asi Nikoly... :D

Na hudbu se těšim, mám rád změnu... určitě tam pár dobrých momentů taky bude. 

Epic dneska dělá kde kdo... v tomhle se to snad podělat nedá. 

Spíš mě zajímají postavy příběh. 

Jako obrněný Gadžu... no to by byl pěknej průser... O_o

na příspěvěk reagoval renegad, renegad

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Script

Tak o proti jedničce to asi sláva nebude, ale povyšovat nad to nějaký Avengers, kde zas jen bude chtít tuctovej záporák zničit svět (už po kolikátý..?)... To radši zajdu na ten Pacific.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Script

souhlas, ale já sem v tomhle ohledu hrozně naivní a furt se snažím sám sebe přesvědčit, že to bude dobrý, ale čím si v hlavě přehrávám jedničku, tak mi dochází, že asi ne. A jedničku považuji splněný vlhký sen, ale máš pravdu. Rád se bych také mýlil, ale trefil si to au :-( 

Script

Script (hodnocení, recenze)

K mému komentáři se vyjádřete jak chcete, ale podle traileru si myslím, že film bude stát za hovno. Přijde mi to jak Japonská kravina re-makeovaná Američany s nejhorším hereckým obsazením vůbec. Od toho projektu bych dal ruce pryč. John Boyega je příšerný herec a to už víme, protože jsme všichni viděli poslední epizodu Star Wars. Původní film mi přišel dobrý, tak bych ho nekazil pokračováním, a jelikož moc anglicky neumím, a díky tomu se nemůžu vyjádřit k Stevenovi S. DeKnightovi tak se aspoň vyjádřím sem. Být vámi na tento film bych do kina nechodil a radši bych si počkal na nejvíce očekávané Avengers. Kdyby tento film Pacific Rim aspoň pokračoval s původními herci tak neřeknu nic, ale tohle je příšerný. Kdy těm Holywoodským kreténům dojde, že nemůžou točit vše co se jim zlíbí? Nikdy jestli je v těchto kravinách budeme podporovat. Ano, pořád točí mnohem lépe v tomto století než my, ale efekty a skvělá hudba ve filmu neznamená super film. Jde o to aby vás to bavilo, aby vás ten film překvapil, a aby se netočil kolem jednoho a to samého příběhu. Vždyť teď zase budou bojovat proti kolonizátorům což bojovali i v předchozím díle. Konec, dost! V minulém díle vybuchla v jejich ústředí atomová bomba. Už to uzavřete a natočte něco lepšího než je tohle.

Jak říkám. Reagujte si na tento komentář jak chcete. Negativně, pozitivně,... je mi to jedno.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Pod, Prometheus69

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Prometheus69

S tou podobnosťou s Power rangers mi to napadlo len tak náhodou. Ale zase na druhú stranu už samotný fakt že daný súboj sa odohráva cez deň je posunom oproti jedničke kedy sa všetky súboje odohrávali v noci alebo pod vodnou hladinou v (takmer) úplnej tme. Som celkom zvedavý ako to bude vyzerať a aký "look" bude film nakoniec mať keďže del Torove "farbičkovo-neónové" pojatie ktoré je vidieť hlavne v Hong Kongskej bitke v jedničke mi celkom sadlo. Ale tak na to si musíme počkať až film vyjde. 

 

Čo sa týka hudby tak nám ostáva len dúfať že to dopadne dobre.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

renegad , renegad

Ano, velmi mě taky mi to připomíná... taky. 

ale jsou tam vidět i ty prachy a to je dobře. :D

 

Ano já vim.. mě se taky Djawadiho tvorba zamlouvá mnohem víc... ale hold, na něčem se ušetřit muselo. :D

na příspěvěk reagoval renegad

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Och a takmer by som zabudol. Tá záverečná scéna z traileru kde skupinka Jaegerov pozerá na obrovského Kaiju pred tým než sa doňho pustia mi nejako pripomína scény zo seriálu Power Rangers :D :D :D 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Tak čo som pozeral jeho skladateľskú filmografiu tu na CSFD tak nič moc. Z tých známejších možno zaujme Doba Ľadová alebo séria Labyrint inak pre mňa totálne neznámy skladateľ. Ale tak je pravda že rôzny skladatelia = rôzny štýl. Lenže soundtrack od Djawadiho k jednotke sa mi náhodou páčil tak preto tie obavy ;) 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Tak čo sa týka soundtracku tak súhlasím. Aj keď nejaká tá obmedzená miera recyklácie nemusí byť zlá. Ale ako to dopadne s hudbou k filmu uvidíme asi až po premiére. Ale ako tak pozerám na toho uvedeného skladateľa tak začínam mať mierne obavy aby to neskončilo katastrofou.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

renegad

Ano, ale ten trailer se k tomu prostě hodí..., zapadá to tam i podle použitých dialogů.

Ale určitě né do filmu, i když ve východním stylu... nějaké to nakopnutí... by to mít mohlo. 

Mimo to i nějaký nový hudební motiv... v podobném stylu. 

Aby to pak nedopadlo jako Temný rytíř povstal... jen recyklace původního hudebního díla. :)

na příspěvěk reagoval renegad

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Eastwood v Pacific Rim 2?

Eastwood v Pacific Rim 2?

01.07.2016

Obří roboti už naverbovali Johna Boyegu (Star Wars: Síla se probouzí) a teď házejí očkem po Scottu Eastwoodovi. Syn filmové legendy hraje posledních 10 let, až nyní ale přechází do blockbusterového… (více)

Pacific Rim 2 potvrzen

Pacific Rim 2 potvrzen

25.02.2016

Po třech letech máme konečně jasno v tom, jestli bude Pacific Rim 2. Guillermo del Toro ho původně chystal na léto 2017, nakonec to ale neklaplo a film zmizel z kalendáře premiér. Del Toro i přesto… (více)

Guillermo del Toro a Fantastická cesta?

Guillermo del Toro a Fantastická cesta?

08.01.2016

Remake slavné sci-fi z roku 1966, na který producentsky dohlíží samotný James Cameron, už se pokusila natočit kupa režisérů. K Fantastické cestě se dostali Roland Emmerich (Den nezávislosti), Paul… (více)

Reklama

Reklama