Reklama

Reklama

Pacific Rim: Povstání

  • USA Pacific Rim: Uprising (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Poprvé jsme je dokázali zastavit. Jenže to, co mimozemští tvorové Kaiju napáchali na Zemi v prvním díle akčního sci-fi Pacific Rim byla jen předehra k tomu, co si pro lidstvo připravili teď. Hvězda Star Wars John Boyega a Scott EastwoodRychle a zběsile vedou tým, který je poslední nadějí na přežití planety. Členy tohoto týmu jsou piloti ovládající Jaegery, obří roboty, kteří jsou svou velikostí a vybavením schopní konkurovat stejně vybaveným Kaiju. Jake Pentecost (John Boyega) k nim dlouhou patřil, jenže pak se vykašlal na svůj talent i na odkaz svého otce, jenž v boji proti Kaiju obětoval vlastní život. Raději přežívá v ilegalitě a na živobytí si vydělává nejrůznějšími aktivitami za hranou zákona. Při jedné takové akci narazí na patnáctiletou Amaru, která dokázala ukrást a rozchodit původně k likvidaci určeného Jaegera. Než se tihle dva stačí pořádně seznámit, mají v patách Zákon. Aby unikli trestu, začlení se do programu výcviku nových pilotů Jaegerů. Jake po boku svého bývalého parťáka Lamberta (Scott Eastwood) jako instruktor a Amara jako nadějná pilotka. Všichni doufají, že si tréninkové schopnosti nikdy nebudou muset vyzkoušet v reálné válce. Jenže ta přichází. Dřív, než si všichni přáli, a ze směru, odkud ji nikdo nečekal. (CinemArt)

(více)

Diskuze

kaate00

kaate00 (hodnocení, recenze)

Nechápem čo máte skoro všetci s tým, že je to zlátanina Transformerov a Godzilly. To že tam sú veľké roboty a monštrá neznamená že opakujú po hentých filmoch. Ak by ste takto komentovali každý film tak by nemohli existovať napr. iné filmy s robotmi lebo by sa opičili po filme Ja, robot.

AxelWers

AxelWers (hodnocení, recenze)

Ja som na to celkom zvedavý :) Aj keď je to skôr nejaká zlátanina Godzilly a Transformers, no ale však uvidíme.

 (hodnocení, recenze)

2017? 4 roky po jednotke? trocha dost. ale stale nema na avatara. 8 rokov po jednotke. tam sa uz trati publikum. povodne odrasta a zaujima ho nieco ine a mlade dorasta a nema paru, co bolo take kuzelne na jednotke.. zeby sa cameron nepopalil..

Uživatel dodik2 smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Pod

hele já  měl velké obavy , jak ten film dopade , co herci , co efekty atd atd , o to velký překvapení bylo , že se mi to od začátku až do konce moc líbilo , navíc del Toro mně ještě nikdy nezklamal 

na příspěvěk reagoval Pod

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Mě celkem zklamalo, jak urychlili ten začátek a začali rovnou uprostřed děje. Takovéto filmy by se nejdříve měli k akci nějak probojovat a pokud možno dobře promyšleným příběhem/pátráním jako v Godzille. Na něčem stavět. Teď už samozřejmě na tom nezáleží, dvojka už rovnou zajede do starých kolejí, no i když se zase někde musí otevřít portál... I tak by to chtělo propracovanost děje. Kdyby jednička byla tak o 30 minut delší, neuškodilo by. Takto velkolepé filmy si zaslouží tučnou stopáž.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

A podle mě by to chtělo víc akce, nadupanější roboty a hezčí kaiju:-D Na Pacific Rim nebo Transformery se přece nechodí pro děj.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

ywo666

Tak to souhlasim. Hlavně by to chtělo více drama a hlavně příběhu, podobně jako v letošní Godzille.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ale to hovoříš spíše o svém subjektivním dojmu, než o obecném povědomí publika, kterému se to zřejmě stále dost líbí a já rozhodně patřím mezi ně...

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Jednotka bola dobrá, ale ešte to nebolo na 100% ono. Verím že na Toro dá lepšiu podívanú. Najprv si vyskúšal ao to bude vyzerať a teraz nech to vybalí naplno.

na příspěvěk reagoval Jakkob, Pod

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Jakkob

noooo damn epic , to asi ne hele , pač znám filmy ve kterých to taky bouchalo a ničilo se vše okolo , ale přesto si ty filmy zachovali svůj půvab , stylovost a neodnesl sem si z toho filmu , jen to ničení a boření , to sem bral jako bonus nebo třešničku na už tak dokonalém dortu 

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Míša Bayů je možná že jen přeborník na výbuchy a ničení, ale když už na to přijde, je to damn epic, takže proč ne? Ono zase tolik jiných přeborníků v tomhle ohledu není...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a co já s tím jako ? Bay umí jen ničit , Toro  umí tvořit a ničit to s galancí a stylovostí 

na příspěvěk reagoval Jakkob

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Pod

Esli mu to schvali... tak by uz konecne mohl dotocit i tochto Hellboy3 no ne? Protoze, pak uz mu schvali asi vsechno. :D PROSTE BY SVE USILY A UM MEL VENOVAT TOMU CEMU ROZUMI A CO MU JDE... NEZ SE SNAZIT NA UKOR DRUCHYCH A PENIZE JINYCH OBJEVOVAT NECO NOVEHO. to je jak kdyby topenar chtel delat kominika. B)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Eastwood v Pacific Rim 2?

Eastwood v Pacific Rim 2?

01.07.2016

Obří roboti už naverbovali Johna Boyegu (Star Wars: Síla se probouzí) a teď házejí očkem po Scottu Eastwoodovi. Syn filmové legendy hraje posledních 10 let, až nyní ale přechází do blockbusterového… (více)

Pacific Rim 2 potvrzen

Pacific Rim 2 potvrzen

25.02.2016

Po třech letech máme konečně jasno v tom, jestli bude Pacific Rim 2. Guillermo del Toro ho původně chystal na léto 2017, nakonec to ale neklaplo a film zmizel z kalendáře premiér. Del Toro i přesto… (více)

Guillermo del Toro a Fantastická cesta?

Guillermo del Toro a Fantastická cesta?

08.01.2016

Remake slavné sci-fi z roku 1966, na který producentsky dohlíží samotný James Cameron, už se pokusila natočit kupa režisérů. K Fantastické cestě se dostali Roland Emmerich (Den nezávislosti), Paul… (více)

Reklama

Reklama