Reklama

Reklama

Pacific Rim: Povstání

  • USA Pacific Rim: Uprising (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Poprvé jsme je dokázali zastavit. Jenže to, co mimozemští tvorové Kaiju napáchali na Zemi v prvním díle akčního sci-fi Pacific Rim byla jen předehra k tomu, co si pro lidstvo připravili teď. Hvězda Star Wars John Boyega a Scott EastwoodRychle a zběsile vedou tým, který je poslední nadějí na přežití planety. Členy tohoto týmu jsou piloti ovládající Jaegery, obří roboty, kteří jsou svou velikostí a vybavením schopní konkurovat stejně vybaveným Kaiju. Jake Pentecost (John Boyega) k nim dlouhou patřil, jenže pak se vykašlal na svůj talent i na odkaz svého otce, jenž v boji proti Kaiju obětoval vlastní život. Raději přežívá v ilegalitě a na živobytí si vydělává nejrůznějšími aktivitami za hranou zákona. Při jedné takové akci narazí na patnáctiletou Amaru, která dokázala ukrást a rozchodit původně k likvidaci určeného Jaegera. Než se tihle dva stačí pořádně seznámit, mají v patách Zákon. Aby unikli trestu, začlení se do programu výcviku nových pilotů Jaegerů. Jake po boku svého bývalého parťáka Lamberta (Scott Eastwood) jako instruktor a Amara jako nadějná pilotka. Všichni doufají, že si tréninkové schopnosti nikdy nebudou muset vyzkoušet v reálné válce. Jenže ta přichází. Dřív, než si všichni přáli, a ze směru, odkud ji nikdo nečekal. (CinemArt)

(více)

Recenze (477)

Etora 

všechny recenze uživatele

Po uvedení prvního dílu jsem s nadšením očekávala (jako jeden z mála diváků) pokračování příběhu z „mecha“ prostředí, ale to, čeho jsem byla svědkem, mělo zůstat skryto. Pomalý, nezajímavý rozjezd, vtipy častokrát nucené a umělé. Ač je Scott Eastwood pohledný a charismatický muž, v této roli mi vyloženě nesedl. Ruku na srdce, DeKnight si s touto náloží poradit nedokázal a tak tento film upadne v zapomnění rychleji, než Amara dokáže sestavit nového Jaegera. ()

SpeedyCZ 

všechny recenze uživatele

Bohužel se jedná o rychlokvašku s velmi slabým scénářem, castingem a opravdu trapným záporákem. Akční sekvence celkem ujdou, ale co z toho máte, když ten film nemá hlavu patu. Eastwoodovi tohle nepřeju. A divím se, že se Del Toro pod to nechal podepsat... ()

P.J.2 

všechny recenze uživatele

Hodně čistý a poctivý 3 hvězdy, stopáž nepřepálená a vše v klidu ubíhalo. Nic víc nic míň. PS: Když nad tím přemýšlím tak Boyegovi by slušela nějaká komediální role. Tady mi nevadil tak jako v SW. ()

loki5 

všechny recenze uživatele

Čistá zábava.Je to hrozná blbost. Ale funguje to. Člověk u toho má takový ten přihlouplý úsměv a čeká co se bude dít dál. 75% ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jak je to blbé, tak je to docela zábavné ... kupodivu dost sympatičtí herci/čky v sympatických rolích - to jsem nečekal ... ()

Folky 

všechny recenze uživatele

Vlastně lepší než jsem čekal. Bavilo mě to dokonce prvních patnáct minut, než se projevil stupidní scénář a mizerná režie! Pokus o rozšíření mytologie působí neuvěřitelně zbytečně, zvraty jedno velké wtf a postavy se vyvíjejí ze scény na scénu. Opravdu tu debilitu nešlo pochytat najednou. Největší trauma mi ale způsobovaly nucené a klišé hlášky a nudná digitální akce ve stylu Transformers. Mám rád jedničku, protože je nenucená a scény jsou opravdu wow. Proč se ale u filmu, který potěšil málokoho a podle toho i vydělal, někdo rozhodl točit pokračování opravdu nepochopím. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s prvým dielom, až na zvláštne efekty a PC techniku, žiadny krok dopredu. Z hereckej stránky suchý, aj S. Eastwood bez výraznejšiu zásahu. Tretia hviezda za to, že to nebol zbytočne extra dlhý a za ten záverečný „fight“. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvápko a po letech nudy s transkami opravdu film, kde je radost se kochat masovou destrukcí, tady konkrétně Tokya. Příběh je sice blbost, ale na ten tady přece tlačit nechceme a nebudeme. Na hercích se taky spoustu dolárků ušetřilo, což je sice znatelně cítit na charismatu celého ansámblů, ze kterého jen Boyega umí svojí roli v rámci svých možností prodat, nicméně nám jde v první řadě o efektní souboje přemechanizovaných robotů a gigantických monster a tady kvalita válcuje diváka od začátku do konce. Chybí sice vyloženě lahůdkový top notch okamžik, který by vám svěsil bradu, přesto oceňuju přehlednost a nářezovost toho, co se na plátně děje. Na to, že DeKnight naskočil rovnýma nohama z televize, fakt dobrá práce a hlavně zábava. 80% ()

strikeman 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč tady všichni srážejí hodnocení při srovnání s jedničkou - jako by první díl byl bůhvíjaký zázrak. Za mě vyjdou oba filmy nastejno (viz můj komentář k jedničce) - samozřejmě vzhledem k 5 letům odstupu je toto trikově vyspělejší, ale to je tak celý rozdíl ... 60% ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavné. Čekal jsem to daleko horší. Je to takový typický letní blockbuster se vším všudy. A o dost lepší než většina dílů Transformers. A je to asi poprvé co mě nějací obří roboti celkem bavili. 70% ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Hmm,jednotka sa mi pacila viac ako toto pokracovanie,ale opat ten isty problem ako v prvom filme,strasne je to umele,digitalne,citit z toho chlad,jednoducho ako keby som pozeral na pocitacovu hru a k tomu vsetkemu je to viac-menej o tom istom,napadnu ich,bojuju proti nim a zachrania svet a the end...:-) ()

Qeo 

všechny recenze uživatele

Bohužel vybočili ze žánru guilty pleasure a už je to jen další béčková ukecaná a ubrečená nuda. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Další z řady hollywoodských filmů financovaných čínskou společností Wanda objednaných pro čínský trh. Už jednička Pacific Rim byla béčkovější verze Transformerů a ačkoliv dvojka pracuje s motivem zrady, nepřináší nic, co bychom neviděli v jedničce. Boyega a číňanka jsou asi jedinými světlými momenty tohoto blockbusteru. Mladý Eastwood nepřesvědčivý. Zbytek filmu je ultimátní digibordel. V USA film podle očekávání byl diváky téměř ignorován a čínské tržby film dostatečně nepotahaly, tudíž trojka nejšpíš nebude. První kasovní fail Universalu v roce 2018. 2* ()

animario 

všechny recenze uživatele

Charakter design robotů a monster perfektní/vizuál super,ale scénář ještě infantilnější než jednotka.K monster žánru to v podstatě patří,ale u mě to nvm proč nefunguje,s PR sérií se míjim na vzdálenost ocasu kaijua kategorie 5. Všudypřítomnej teenage prvek v podobě ambiciózních hereckých snaživek už mě taky sere(v trojce poletěj do trhliny batolata v synchronizovaných jägerplínách,ne?). ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele

On to nebyl vskutku špatný nápad. Chápejte mysl vědátora ovládnou ti a oni! A ano, posedlý vědátor dokáže řádně zatopit. Ten moment kdy fetoval Kajdžuovský mozek! Mohlo z toho být sakra temná sci-fi akční režba, která by se mohla obejít i bez happy endu s koulovačkou na konci a zadělat si na nervy drásající: "Už nemusí oni chodit k nám! My si příjdeme pro ně!" Ale tvůrci se na to všechno vysrali, udělali z toho teenage spektákl (kurva proč??) pocukrovali to a poslali do prdele! No, tak doufám, že se dočkám nejakýho toho rebootu, který naplní má očekávání. ()

Eduardo 

všechny recenze uživatele

Prvý Pacific Rim som videl minimálne 5x a určite si ho ešte z času na čas zopárkrát pozriem. Jednoduchý ale strašne cool vypni-mozgový blockbuster, ktorý má všetko to, čo filmy takéhoto druhu potrebujú. Jednoduchý ale funkčný scenár, kopec postáv, ktoré si človek hneď obľúby aj keď za celý film povedia možno dve vety (ruské duo), super testosterónová hudba a samozrejme cool akčné scény kde mechovia prefackávajú monštrá tankermi. No a v dvojke nič z toho nie je. Polovicu postáv tvoria deti čo čerstvo absolvovali základnú školu, jediná dobrá skladba čo za celý film zahrala bola main theme z jednotky a akčným scénam zúfalo chýbal čo i len náznak napätia. Už z traileru som si hovoril, že to vyzerá skôr ako Power Rangers, než ako Pacific Rim a po pravde, ešte aj pri tých nových Power Rangeroch som sa bavil o niečo viac ako tu. 2* a aj to s odretými ušami. ()

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Eastwood v Pacific Rim 2?

Eastwood v Pacific Rim 2?

01.07.2016

Obří roboti už naverbovali Johna Boyegu (Star Wars: Síla se probouzí) a teď házejí očkem po Scottu Eastwoodovi. Syn filmové legendy hraje posledních 10 let, až nyní ale přechází do blockbusterového… (více)

Pacific Rim 2 potvrzen

Pacific Rim 2 potvrzen

25.02.2016

Po třech letech máme konečně jasno v tom, jestli bude Pacific Rim 2. Guillermo del Toro ho původně chystal na léto 2017, nakonec to ale neklaplo a film zmizel z kalendáře premiér. Del Toro i přesto… (více)

Guillermo del Toro a Fantastická cesta?

Guillermo del Toro a Fantastická cesta?

08.01.2016

Remake slavné sci-fi z roku 1966, na který producentsky dohlíží samotný James Cameron, už se pokusila natočit kupa režisérů. K Fantastické cestě se dostali Roland Emmerich (Den nezávislosti), Paul… (více)

Reklama

Reklama