Reklama

Reklama

Pacific Rim: Povstání

  • USA Pacific Rim: Uprising (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Poprvé jsme je dokázali zastavit. Jenže to, co mimozemští tvorové Kaiju napáchali na Zemi v prvním díle akčního sci-fi Pacific Rim byla jen předehra k tomu, co si pro lidstvo připravili teď. Hvězda Star Wars John Boyega a Scott EastwoodRychle a zběsile vedou tým, který je poslední nadějí na přežití planety. Členy tohoto týmu jsou piloti ovládající Jaegery, obří roboty, kteří jsou svou velikostí a vybavením schopní konkurovat stejně vybaveným Kaiju. Jake Pentecost (John Boyega) k nim dlouhou patřil, jenže pak se vykašlal na svůj talent i na odkaz svého otce, jenž v boji proti Kaiju obětoval vlastní život. Raději přežívá v ilegalitě a na živobytí si vydělává nejrůznějšími aktivitami za hranou zákona. Při jedné takové akci narazí na patnáctiletou Amaru, která dokázala ukrást a rozchodit původně k likvidaci určeného Jaegera. Než se tihle dva stačí pořádně seznámit, mají v patách Zákon. Aby unikli trestu, začlení se do programu výcviku nových pilotů Jaegerů. Jake po boku svého bývalého parťáka Lamberta (Scott Eastwood) jako instruktor a Amara jako nadějná pilotka. Všichni doufají, že si tréninkové schopnosti nikdy nebudou muset vyzkoušet v reálné válce. Jenže ta přichází. Dřív, než si všichni přáli, a ze směru, odkud ji nikdo nečekal. (CinemArt)

(více)

Recenze (477)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

U prvního dílu před pěti lety jsem byl shovívavý, ale tentokrát již si to dovolit nemohu. Ze začátku zajímavý nápad, že lidi žijou ve "slumech" v zdevastovaných městech a jejich víceméně jediná šance na přežití je krást. To mi přišlo fajn. Ale vydrželo to tak 10min a pak se to rozjelo, mega bitvy, mega zordy, mega godzili. Co se týče bitev, nemám co vytknout, bylo to prostě dobrý, jak v prvním díle. Ale vlastně to je tak jediné, co vás na to přiměje koukat, ten vizuál mě baví víc než u Transformerů. Bohužel, je všechno tak moc předvídatelné a sem tam fakt tupá chyba. Čekal jsem to vážně lepší. Twist Charlieho Daye to nezachrání... ()

ben666 

všechny recenze uživatele

No, já šel do kina na oddechovou akční popcornovou zábavu, a tu jsem taky dostal , takže dávám plnou palbu. Kdykoliv se na film podívám znovu. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Relativně příjemná akční jednohubka, která oproti prvnímu dílu ubírá na originalitě a zajímavosti, ale o to víc přidává na akci a efektech, takže všechno lítá vzduchem, vybuchuje a je to vlastně jako když se zhmotní dětská fantazie, kde proti sobě bojují roboti a monstra. Na podmračené nedělní odpoledne ideální náplň... ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Zcela souhlasím s uživatelem MrHlad, je to tak! A když je mi nad deset, baštím mladýho Eastwooda a koneckonců, vždyť ta technika je místy opravdu geniálně nápaditá. Pokud byl režisérův záměr natočit oddychovku, je to fajn, pokud ne, stejně to tak dopadlo. ()

kantis44 

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu chybělo všechno příběh, akce, někdy padl trapný vtip, zápletka ale co mě zklamalo nejvíc byl finální boj během pěti minut byl skoro konec a když nadejde boj jeden proti jednomu tak je ukončen jedním pádem z nebe 🤦 docela se divím že ze sálu nikdo neodešel. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Tragédia sa opäť konala. Ešte ta omáčka okolo toho bola vlastne celkom fajn ale tie boje, a záporák boli neskutočne nudné. Hrdinské deti sa síce snažili ale to bolo tiež celkom málo. Nebyť krásnej spotenej Tian Jing a toho černohora (za ktorého sa hanbím ked som si spomenul čo je za den) tak by to bol zabitý čas... ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný film se dočkal pokračování a opět to dopadlo tak, jak všichni čekali a to v úbytku kvality. Naštěstí zde úbytek filmařské kvality není tak znatelný jako u mnoha jiných děl. Největším problémem je absence charismatické postavy, jelikož současný ansámbl je charismatický jako moje ponožky. Také odklon o Kaiju směrem k Jaegerům je spíše ke škodě. Z celé letargie mě alespoň vytrhla závěrečná bitva, která dala vzpomenout na solidní první díl. Velký průměr a žádné doporučení, to je můj názor. ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

První Pacific Rim měl díky svému jedinečnému stylu jisté kouzlo. Dvojka je bohužel již klasicky blockbusterová a zápletka není vůbec zajímavá. Co musím pochválit je John Boyega, který svou postavu zahrál opravdu bravurně, ostatní herci jsou na tom však daleko hůře. Návrat původních hrdinů mne velmi potěšil, ale zvrat s jednou z nich tvůrcům moc nevyšel. Zvrat tvůrci zaprvé nijak moc nepropracovali a kromě toho to působilo trapně. Na odreagování je film super, ale oproti prvnímu dílu se jedná o slabý odvar, který univerzum nikam neposouvá, spíše naopak. 65% ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Takový to, když léta zbrojíte a připravujete se na další útok mimozemšťanů, a když se to pak skutečně stane, nemáte vlastně ani piloty pro svoje roboty. Ale nevadí, je tu přece banda nedokojenejch teenagerů, kteří zachrání svět. Možná mi něco uniklo, ale ono je těžký udržet pozornost při té záplavě otupělosti, kterou tenhle film servíruje. Kdyby alespoň ta akce byla jakkoliv nadstandardní, ale tady je všehovšudy jen jeden super záběr, kde je navíc akce jen v pozadí. A taky by mě zajímalo, který ze scénáristů psal ty gagy, protože takhle žalostná snaha o hlášky nebyla k vidění ani ve Whedonově JL. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Blockubusterová jednohubka, kterou jeden den vidíte a docela vás to baví, ale druhý den už moc nevíte, o čem to vlastně bylo... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

první Pacific Rim je můj guilty pleasure a ten film mám hodně rád.Dvojka je dějově hodně podobná (rozuměno ne zrovna nejslinější),dialogově je o třídu slabší a to samé se dá říct i o obsazení,kde není snad jediná vyloženě sympatická postava jako byla v jedniččce.Na druhou stranu tu ale pořád jsou velcí roboti a nakonec ještě jeden ještě větší kaiju.Trochu škoda,že tvůrci nevyužili tohoto béčkového potenciálu naplno a to nejlepší a nejzajímavější přijde až v poslední třetině...70% ()

Meridius 

všechny recenze uživatele

Jednička je pro mě jeden z top guilty-pleasure filmů, tohle je bohužel levnější verze crossoveru Transformers a Power Rangers. Herci jsou super, o to větší je to škoda. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s prvým dielom sa tu nakopili nezmysli a scenár bol riadne deravý. Dúfam, že sa v niektorej hlave nezrodí myšlienka tretieho dielu. Riadne musím prižmúriť oči, aby som dal 3*, slabulinké hviezdičky. Na miesto toho, aby sa to s pribúdajúcim časom stupňovalo, tak sa z toho stávala väčšia stupidita. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jak jsem byl odvalenej z jedničky, která celkem i překvapila, nastalo to, co asi každej čekal. Těžký průměr, třeba i hůř. Herci nijací! Možná trochu křivdím novým "objevům", nicméně já né a né si zvyknout na nový ksichty! A zde to byla obzvlášť lacinost! Jinak se jedná o naprostej digitální výplach, jenž nadchne zřejmě asi jen mladší publikum či ochablejší skvadru plné ničeho a jednoduchosti! Slabota a tři dávám s lehce přimhouřeným okem! 50% ()

Giggo 

všechny recenze uživatele

Zbytečný díl, trošku jiní Transformers :) Začátek vypadá nadějně, pár soubojů je docela zábavných. Zbytek sou unilé řeči a slabý scénář. Boyega příjemně překvapuje. Rozhodně není jen stormtrooperem z SW. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Obrovské barevné hýbající se klišovité nic. Od začátku do konce je jasné, jak film nejen dopadne, ale také kam se bude vývoj ubírat, žádné překvapení se nekonalo. Bezduchá oddechovka, na níž je nejzajímavější, jak hluboko už šátrají Američané pro čínské peníze. ()

Darth Revan 

všechny recenze uživatele

Další variace na Transfery 5, ve které nemohla chybět čtrnáctiletá předčasně vyspělá buchta, hláškující černoch a německý vědec. Scotty Eastwood pak jde v otcových stopách a pokud stejně jako kdysi Clint po střetu s obřími monstry dostane šanci v úspěšném westernu, tak se zrodila nová legenda. Ideální odreagovačka. 3*. ()

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Eastwood v Pacific Rim 2?

Eastwood v Pacific Rim 2?

01.07.2016

Obří roboti už naverbovali Johna Boyegu (Star Wars: Síla se probouzí) a teď házejí očkem po Scottu Eastwoodovi. Syn filmové legendy hraje posledních 10 let, až nyní ale přechází do blockbusterového… (více)

Pacific Rim 2 potvrzen

Pacific Rim 2 potvrzen

25.02.2016

Po třech letech máme konečně jasno v tom, jestli bude Pacific Rim 2. Guillermo del Toro ho původně chystal na léto 2017, nakonec to ale neklaplo a film zmizel z kalendáře premiér. Del Toro i přesto… (více)

Guillermo del Toro a Fantastická cesta?

Guillermo del Toro a Fantastická cesta?

08.01.2016

Remake slavné sci-fi z roku 1966, na který producentsky dohlíží samotný James Cameron, už se pokusila natočit kupa režisérů. K Fantastické cestě se dostali Roland Emmerich (Den nezávislosti), Paul… (více)

Reklama

Reklama