Reklama

Reklama

Pacific Rim: Povstání

  • USA Pacific Rim: Uprising (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Poprvé jsme je dokázali zastavit. Jenže to, co mimozemští tvorové Kaiju napáchali na Zemi v prvním díle akčního sci-fi Pacific Rim byla jen předehra k tomu, co si pro lidstvo připravili teď. Hvězda Star Wars John Boyega a Scott EastwoodRychle a zběsile vedou tým, který je poslední nadějí na přežití planety. Členy tohoto týmu jsou piloti ovládající Jaegery, obří roboty, kteří jsou svou velikostí a vybavením schopní konkurovat stejně vybaveným Kaiju. Jake Pentecost (John Boyega) k nim dlouhou patřil, jenže pak se vykašlal na svůj talent i na odkaz svého otce, jenž v boji proti Kaiju obětoval vlastní život. Raději přežívá v ilegalitě a na živobytí si vydělává nejrůznějšími aktivitami za hranou zákona. Při jedné takové akci narazí na patnáctiletou Amaru, která dokázala ukrást a rozchodit původně k likvidaci určeného Jaegera. Než se tihle dva stačí pořádně seznámit, mají v patách Zákon. Aby unikli trestu, začlení se do programu výcviku nových pilotů Jaegerů. Jake po boku svého bývalého parťáka Lamberta (Scott Eastwood) jako instruktor a Amara jako nadějná pilotka. Všichni doufají, že si tréninkové schopnosti nikdy nebudou muset vyzkoušet v reálné válce. Jenže ta přichází. Dřív, než si všichni přáli, a ze směru, odkud ji nikdo nečekal. (CinemArt)

(více)

Recenze (477)

Damarus 

všechny recenze uživatele

Nechápejte mě špatně. Mé hodnocení k tomuto filmu není naprosto vůbec objektivní. Pravdou je, že je to nebetyčná píčovina, která je přinejmenšim na padesát "odpadů!", ale já se báječně bavil tou (zřejmě nezamýšlenou) úsměvností některých scén, dialogů a zápletky (dá-li se tomu tak říkat), že tomu prostě ty čtyři hvězdy dám. Už dlouho jsem se takhle neodreagoval a nevypnul. Guilty pleasure nevyčíslitelnejch rozměrů. ()

raptorrr 

všechny recenze uživatele

Chybí tomu Idris Elba a hlavně Ron Perlman. Ale jinak je tam všecko, co bych očekával od pokračování filmu o tom, jak se obří roboti řežou s obříma monstrama mezi mrakodrapama. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Krátký čas na sepsání scénáře se zde podepsal více než um všech, kteří se na něm podíleli.Filmu tak prvních 80 minut vévodí genderově vyrovnaná plejáda hereckých dřev, žádná akce a až v posledních minutách se rozpoutá to, na co všichni 5 let čekali. I tak je to ale absolutní zbytečnost a jen lízačka čínských ánusů. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Protože je to druhej filmek ,musim hvězdu ubrat.na obranu deKnighta nutno podotknout,že s tim sem do toho šel,a očekával sem to.Taková bezduchá dětská legrácka bez napětí.40%. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Akčně zajímavé, ne tak tupé jak jsem čekal, ale velice hloupě postavené v rámci logiky prvního filmu. Vážně, s tím jak nyní zde je realita vykreslena, tak v prvním díle již monstra mohla mít celou zemi šestkrát zničenou a nebo naopak lidé mohli mít již šestkrát zničenou celou planetu Kaijů. Postavy jsou slušně vybrány a hrají přesně to co mají. Tedy role jako vystřižené z Hvězdné pěchoty. Roboti vypadají stále COOL a jakmile dojde na akci, je stále na co se koukat. Takže mírný palec nahoru za vidění téhož co u jedničky a nechte už Pacific Rim spát. 65% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nebavila mě jednotka a tady se to nezměnilo také. Až příliš mě to připomíná Transformers . Obří roboti co se masakrují , prostě přetrikovaná záležitost. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Logiky a pravděpodobnosti je v tom jako v Bibli a Koránu dohromady, ale já prostě na tyhle tupé jednoduché výplachy koukám stokrát raději než na umělecké rádoby hluboké debilní sračky, u kterých se člověk může akorát tak posrat nudou. Tohle byla sice hloupoučká píčovina, ale bavila mě, takže v pořádku. 50% ()

carly 

všechny recenze uživatele

Ten film bol tak krásne farebný. Ľudia, roboti, kulisy. Malo to tak akurát emócií, humoru aj prekvapení. Príbeh bol dobrý. Herecké obsadenie skvelé, postavy tak správne sympatické. Alebo naopak. Bola ot jazda. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Nějakou dobu jsem nic s mega-digi-potvorama neviděl, takže mi Pacific Rim: Povstání, náramně sedl do nálady. Vizuálem strčí hravě do kapsy nejen Transformery, ale i předchozí film del Tora. Velmi přehledná, žánrově čistá a trikově skvěle zvládnutá blockbusterová jednohubka, kde byla monstra až absurdně veliká, roboti impozantní a lidské obsazení natolik neškodné, že mě bavilo to sledovat. I přes nešvary, které k tomuto žánru patří. Není to umění, je to čiročirá zábava, na které se nepochybně podílely stovky talentovaných lidí. A protože právě to byl jistě záměr tvůrců, sluší se uznale připlácnout o hvězdu navíc za odvahu a chuť udělat ptákovinu o monstrech a robotech takhle dobře. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Pokračování průměrného akčňáku na čínskou objednávku, které snad ani jinak dopadnou nemohlo. Po shlédnutí dvojky Vám nezbude nic jiného než velebit jedničku, jak dobře je ještě zvládnutá. Pokračování neobsahuje kromě Boyegy a Daye žádná větší jména a nutno podotknout, že všichni jsou tragičtí nevyjímaje těchto dvou zmíněných pánů. O příběhu tu nemůže být ani řeč. Takovou lobotomii jsem už dlouho neviděl. Srovnatelná věc jako všechny céčkové braky ala Sharknado. Jenom tady je to tak nějak na vážno. Některé vedlejší postavy z prvního filmu dostávají více prostoru a vůbec jim to nesvědčí, nelogické kroky hlavních postav jsou více než úsměvné a celkově nevím, který aspekt filmu by mohl být ohodnocen alespoň jako průměrný. Snažím se vymyslet příležitost při které by sledování tohoto filmu nebylo ztrátou času, ale nic mě nenapadá. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Jednu za efekty. Jinak je to ze stejnýho ranku, jak Tranformátoři, jen levnější a ne tak naivní. První díl o něco lepší. 1* a.k.a 10% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Pacific Rim : Povstanie je super film. Je pravda že je dementní ,ale vôbec sa za to nehanbí. Oceňujem že súboje sú cez deň a nie ako prvej časti cez noc. 6/10 ()

NiWi 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí filmu se nedivím, že na tohle byli potřeba hned čtyři scenáristi. První film považuju za jeden z nejlepších toho roku, i když se Del Toro o něco odklonil od své klasické tvorby, byla to jednoduchá a přímočará akční jízda, které však nechyběly elementy reálnosti. Uprising je vizuálně hezčí, barevnější, zato mu však skoro vůbec nic nevěříte. To, co dělalo z Kaiju tak realistické a zajímavé tvory, a z Jaegerů tak realistické výtvory, je ta tam. Na prvního pořádného kaiju si musíme počkat víceméně až do závěru, a stejně slouží jen jako prasata na porážku bez jakéhokoliv významu. Celkově film není špatný, a má světlé momenty a občas i herce (herečky), ale je to tak strašně průměrný, obyčejný, předvídatelný a neoriginální akčňák, že ho do týdne zapomenete. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Boyega překvapil, že umí uhrát i celkem sympatickou postavu. Nebylo to úplně špatný, by´t finální zápletka béčková a druhořadá. Ale odhalení hlavního padoucha byl příjemný twist. A konec ve stylu druhého Dne nezávislosti. A opět mi nejvíce vadila strategie soubojů. Proč pořád střílí nějaké náboje do těch monster? Nejúčinnější je přece sekat do nich obřími čepelemi. To věděli už v předchozím díle, tak proč ty jaegery nevybaví spostou mečů? ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Naozaj usilovne musím premýšľať, kedy som naposledy videl tak vedome a schválne ujebaný blockbuster. Čo vlastne iného sa ešte dá robiť s toľkými prevarenými hrdinskými, patetickými a katastrofickými motívmi, než v ich vlastnom sáčku sa im vysmievať? Žiadna snaha o štýl a atmosféru, s del Torovou robustnou, ale v podstate jemnou štylistikou toto nemá nič spoločné. Namiesto toho hrubozrnná zábava takmer až parodujúca rutinérske postupy veľkých príšeráckych a robotofilných megafilmov. Vždy keď som si už myslel, že ďalší otrepaný a neschopne spracovaný stereotyp neznesiem, prišiel nejaký takzvaný wtf moment, neverím tomu, že nechcený, a vrátil ma do hry. Ak za to môžu nejaké tie čínske financie a z nich vyplývajúci zvláštny východný zmysel pre humor, tak tu to vyšlo v zaujímavý výsledok. Neviem, či by s iným prístupom mohol byť lepší, ale ak sa produkcia vydala týmto smerom, tak dúfam, že trojku budú produkovať Indovia a z ničoho nič tam roboti Jégeri aj s Kajdžúami prerušia apokalypsu a spustia polhodinové tanečné číslo! Lepšiu projekciu som si na prvý apríl ani vybrať nemohol! ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Cílovka je jasná, asijské publikum a teenegeři. Jestliže byla jednička průměrná, tohle je ještě horší, nebo ne tak horší pokud jste zmíněná cílovka, ale vše je uděláno spíše pro děti. Většinu času se toho navíc moc neděje, pak když se v poslední několika minutovce jde na věc, tak jsou ty robotí souboje provedeny líp než v samotném Transformers. ()

otík

všechny recenze uživatele

Podle Saši Michailidise to je dementní film s palcem nahoru od Franty Fuky - tak tohle jednoho dne musím vidět. Zatím si ale počkám. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

negrik bavil..cely to bylo feelgood funny..4k zase nadhera oragsmy..ale je to hloupa sracka a celkove horsi nez jednicka..charlie day je otravnej skret! ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

A hrome je to v háji. Už od začátku byla potíž demence ovládání Jaegerů, což si s tím číňani dělají co chtějí. Už vůbec nejde o dokonalé spojení ale dyť proč výcvik když to zvládnou stejně. Pak přijde pointa, že jeden cvok 10 let pracuje na tom, aby se trhlina - trhliny opět otevřeli a ovládne všechny. K tomu všemu přijde banda stupidních nápadů a všichni mu vše žerou. Finální souboj je super na devastace města a mrakodrapů, ale jinak nenabízí nic než ještě horší závěr. Za mě // 50% a to jen pro to, že to nabízí luxusní devastaci, efekty a kamera to dobře bere. Scénář a příběh stojí za tím, co nám už nabídla bohatější jednička. ()

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Eastwood v Pacific Rim 2?

Eastwood v Pacific Rim 2?

01.07.2016

Obří roboti už naverbovali Johna Boyegu (Star Wars: Síla se probouzí) a teď házejí očkem po Scottu Eastwoodovi. Syn filmové legendy hraje posledních 10 let, až nyní ale přechází do blockbusterového… (více)

Pacific Rim 2 potvrzen

Pacific Rim 2 potvrzen

25.02.2016

Po třech letech máme konečně jasno v tom, jestli bude Pacific Rim 2. Guillermo del Toro ho původně chystal na léto 2017, nakonec to ale neklaplo a film zmizel z kalendáře premiér. Del Toro i přesto… (více)

Guillermo del Toro a Fantastická cesta?

Guillermo del Toro a Fantastická cesta?

08.01.2016

Remake slavné sci-fi z roku 1966, na který producentsky dohlíží samotný James Cameron, už se pokusila natočit kupa režisérů. K Fantastické cestě se dostali Roland Emmerich (Den nezávislosti), Paul… (více)

Reklama

Reklama