Reklama

Reklama

The Grinder

(seriál)
  • Slovensko Podvodník
Trailer
USA, (2015–2016), 7 h 55 min (Minutáž: 21–23 min)

Kamera:

Rhet Bear

Hudba:

Jeff Cardoni

Hrají:

Rob Lowe, Fred Savage, Mary Elizabeth Ellis, Hana Hayes, Connor Kalopsis, William Devane, Natalie Morales, Ervin Ross, Juan Carlos Cantu, David Bloom (více)
(další profese)

Epizody(22)

Dean Sanderson je národom milovaný televízny právnik, ktorý na obrazovkách zastupuje nevinných a bezmocných. Keď sa jedného dňa nakrúcanie seriálu skončí, Dean si uvedomí, že sa ocitol na rázcestí a nevie, kam má nasmerovať svoj život. Rozhodne sa presťahovať späť do svojho rodného mestečka Boise v Idahu, kde má jeho brat Stewart právnickú kanceláriu. Myslí si, že televízny seriál mu dal toľko právnických skúseností, že bude schopný prevziať rodinnú advokátsku prax a stať sa bratovým partnerom. (TV JOJ)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (5)

Davies182 

všechny recenze uživatele

PILOT: Famózní Loweova herecká sebeparodie, satirické rýpání do moderních sitcomů a vztyčený prostředník všem hnidopichům, strefujícím se do ostře sledovaných životů hollywoodské smetánky. Zatím zdaleka nejvtipnější komedie televizního podzimu a veliké překvapení! ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Grinder je podle mě nejlepší letošní novinkou mezi komediemi, která se představila na stanicích Velké pětky. Jenže tenhle názor bohužel nesdílí dostatek fanoušků a pro se stanice FOX rozhodla tenhle klenot po jedné řad ukončit. A pro je to další z těch ukončení, která budu kousat těžko a dlouho mi poleží v žaludku. Ale proč to vlastně bylo tak dobrý? Protože Rob Lowe je v roli televizního právníka boží a Fred Savage v roli skutečného právníka je mu více než dobrým spoluhráčem. Úmyslně přehnané utahovaní z televizního světa je jednou z věcí, které se musíte okamžitě zamilovat. Skvělá jednohubka, perfektně pobavila. Třeba takového hostování Timothyho Olyphanta nemá chybu. Navíc Rob Lowe byl za roli dokonce nominovaný na Zlatý Glóbus a přesto to nestačilo k prodloužení. FOX má očividně připravené ještě lepší komedie na příští rok a může si to dovolit zahodit do koše. No, to ještě uvidíme... ()

matushsvk 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie po 15. epizódach: Ale jo, Lowe nesklamal. Kvalitných nekáblových komdiálnych seriálov je ako šafránu (čítaj málo) a preto som viac než rád, že Rob Lowe si po skvelom Parks & Recreation našiel ďalšiu strelenú rolu, ktorá mu sadla ako uliata. ()

Galerie (257)

Reklama

Reklama