Reklama

Reklama

Middletonská romance

  • USA At Middleton (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vera Farmiga a Andy Garcia ztvárnili hlavní role dvou osamocených rodičů, kteří se do sebe v průběhu jediného dne zamilují, zatímco vybírají vysokou školu pro své děti. Edith je volnomyšlenkářská úspěšná podnikatelka se silnou vůlí, která se svojí osmnáctiletou dcerou Audrey vyráží na obhlídku potenciálních vysokých škol. Dívka si má vybrat univerzitu, na kterou po maturitě nastoupí. George je oproti tomu zamlklý srdeční chirurg, který se svým osmnáctiletým synem Conradem podstupuje stejné martyrium. Jejich cesty se zkříží na Middleton College, jež se nachází v malebné části Connecticutu. I když by se na počátku mohlo zdát, že se jedná o příběh Audrey a Conrada, záhy vyjde najevo, že jsou hlavními hrdiny filmu právě jejich rodiče. Snímek At Middleton vypráví příběh dvou lidí, kteří jsou díky pozoruhodným a neočekávaným souvislostem schopni odhalit potenciál, jež skýtá opravdová láska. Edith i George si nakonec uvědomí, že právě prožili nejúžasnější den svého života. Jakkoli veselé i srdcervoucí jejich dobrodružství bylo. (HBO Europe)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (60)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"Ballsack is life." Sorry, ale tohle se nikam nehýbalo.. a ani tou konverzací. Chválím konec.. za ten je ostatně jedna hvězda navíc, takže celkově se dostává u mě snímek na 2*. Bylo to strašně dlouhé, strnulé, nepřirozené konverzace, ten smích Edith byl otřesný, osobnost Audrey jakbysmet. Americký úsměv a totální flegmatismus Conrada ani nekomentuju.. jediný, kdo tam stál za něco byl George a Kaštánek. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Za ne-tak-úplně-legální stahování, popř. sdílení tohoto filmu mi bylo na týden zablokováno připojení k internetu, pro mě naprostá katastrofa, ale jsem rád, že za to stál. Obě generace Farmigovic krásek filmu, který vypadá jako typická romanťárna, dodaly hned ze začátku maximální sympatie na to, abych mu byl otevřený. Skvělá jednodenní, nekonvenční a téměř bez-polibková romance, která pak mezi oběma nesourodými, život hledajícími rodiči vzniká si mě proto získala. Sice se nakonec nemůžu zbavit dojmu, že by spíš vynikl jako hodinová epizoda nějaké romantické minisérie (třeba něco na způsob True Love), protože v poslední půlhodince už hodně ztrácí na svižnosti, ale i tak jsem z Middletonu odjížděl s nečekaně hřejivým pocitem a bezvýhradní spokojeností. ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Middletonská romance je sice taková groteska a vážně se brát moc nedá. Jako romantika to moc nefunguje (až na pár scén), jako komedie se zasmějete také jen poskvornu, ale jako celek film docela funguje. Není špatný, i když velmi podivný. To co ho dělá ovšem výjimečným je výborný výkon Very Farmigy a pitvořícího se Andy Garcii. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Zde u mne zavládly velice smíšené pocity. Začátek velice dobrý a zábavný. Když ale spolu rodiče zažili jedno dopoledne a kus odpoledne a mysleli si, že to je něco víc než jejich manželství, tak tam jsem zapochyboval. Chápu, že když člověk na chvíli vypadne z manželské šedi a zažije s jiným člověkem něco, co je podobné románku, může se mu na chvíli zatočit svět. Ale aby si myslel, že toto je vlastně ten člověk, kterého celý život hledá a tudíž jeho manželství je omyl, pak musím opravdu zbystřit a celý tento sen ověnčit dvěma hvězdami. Protože toto je téma na hlubší psychologický snímek, nikoli na odpolední jednohubku, kteroužto celá komediální část byla naprosto pohřbena. ()

tempus 

všechny recenze uživatele

Proč se mi to tolik líbilo? Pravděpodobně proto, že mi to silně připomnělo Příští rok ve stejnou dobu jen s četnými drobnými změnami. Nejprve je změna v období, které zahrnuje. Tady je to jeden den a tam pár desítek let, ale sblíží se stejně. Nebo pocity postav jsem věřil obdobně, jen zde je to zásluha lepších hereckých výkonů (výstup na dramaťáku - wau) a tam lepšího scénáře (ale i v Příštím roce... jsou výkony na obstojné úrovni). Koření v ději před 35 lety byl kulturně-politický sestřin a před pár lety to bylo počínající kamarádství dětí ústřední dvojice. Už se těším při správném naladění na druhou projekci. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v červenci 2012 ve státě Washington, na univerzitách Gonzaga University (Spokane) a Washington State University (Pullman). (Hal_Moore)
  • Hudební skupina "Snatches of Pink", která je zmíněna v knihovně, je ve skutečnosti populární skupinou v místě, kde se film natáčel. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama