Reklama

Reklama

Ples na Provázku

(pořad)
  • angličtina Provázek theatre's ball (festivalový název)

Obsahy(1)

Na hlavní scéně Divadla Husa na provázku probíhá předposlední den v roce speciální vydání improvizačního klání Jiří Kniha hledá autora ? účinkovat s ním budou herci DHNP. Sled zábavných skečů v duchu provázkovské poetiky a atmosféra všech divadelních prostor je doplněna slavnými písněmi Depeše, Dám dělovou ránu, Muchomůrky bílé, všechny v podání skvěle zpívajících herců divadla a skupin Meteor a Sex Beatles. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Zajímavě stylizovaný ples - zúčastnit se ho, asi se bavím (největší kápo byl ten s tmavejma brýlema, co furt hulil i na jevišti - i během zpěvu Muchomůrek, chch). Dělat z toho sestříhanou verzi pro TV? Hm, asi ne nejlepší nápad. Nemám nic proti hercům, kteří se tam objevili a 2 minuty na přípravu improvizace je fakt málo, ale pointy nebyly dobré. Na štěstí nás upozornili, že se pravděpodobně dočkáme i nějaké té trapnosti, takže moje chyba, že jsem na to koukal. Bohužel k improvizaci byly vybrány témata, která často obyčejnému divákovi nic neříkala - mělo se v nich parodovat nějaké osoby, které asi účastníci plesu znali, ale my koukající na tento sestřih ne. Blahopřání do nového roku celkem pobavilo u připitého hosta, který toho měl hodně co říct, i když pak už to bylo docela dlouhé... ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Úplně skvěle zazpívané to rozhodně nebylo, ale nejspíš se jednalo o záměr. Pravdou je, že herci neměli moc času na jednotlivé improvizace, tím spíš u tak složitých a nenápaditých témat, což se bohužel projevilo na výsledku. Ale pohled na pokračující generaci slavného divadla byl zajímavý i když pár herců z některých záznamů představení jsem přeci jen postrádal, takže se soubor asi trochu obměnil. Možná jako čestné hosty mohli pozvat Bolka Polívku a Miroslava Donutila. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama