Reklama

Reklama

Nejdrsnější kamioňáci světa

(seriál)
  • Velká Británie World's Toughest Trucker
Velká Británie, 2012, 8x45 min

Obsahy(1)

Myslí si, že už viděli a projeli všechno. Avšak osm ostřílených řidičů kamionů v tomto zábavném seriálu absolvuje dlouhou řadu úkolů, které je doženou k zoufalství. Napínavé, vysilující a zničující cesty po celém světě je s jejich výkonnými vozidly zavedou na místa, kam nikdy netušili, že se dostanou. Zažijí leccos – od přepravy divokého dobytka v Austrálii, přes dobrodružství v Amazonii až po jízdu úzkými serpentinami v Himaláji. Po cestě budou muset řídit, nakládat, zvedat, vyklápět, orientovat se, opravovat, tankovat, čistit a vykládat, to vše pod extrémním tlakem, aby se utkali o titul „nejdrsnějšího kamioňáka světa“ a velkou peněžitou výhru. Mají na to? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto, že sú "Najdrsnejší kamioňáci sveta"? Leda tak hovno. Láďa, o ktorom spievajú Tři sestry, to je najdrsnejší kamioňák. Pozorne počúvajte, vy anglo-americké mrdky, kto je highway king: "Na highway číslo jedna vyjetejma kolejema, v prachu na pět svíček brachu, jezděj traky beze strachu. Možná potkáš cestou Láďu, jak žene svůj dravej vůz, svojí starou rychlou káru, který říká autobus. V Průhonicích vezme plnou, na padesátým spláchne kolou rybu, kterou snědl celou, smaženou jen trochu leklou. U Humpolce v příkrym kopci, často bouraj politici. Láďa vždycky zapálí si camelku jak dobrodruzi. U Křížů si koupí žvejku, velkej stejk a pěknou holku. Na cestě je chlapům smutno, zvlášť když nemaj rychlou ruku. Každej řidič má svůj příběh. Někdo zdrhá před osudem, jinej ztratil prachy s vírou, nebo ňákou holku s dírou. Láďa nosí ve svém srdci příběh černej jako krtci. Plnej zrady, krve, pěstí, závisti a nenávisti. Jeho příběh je tak krutej, že je ze všech nejkrutější, že ho Láďa nosí v sobě a zemře s ním ve svym hrobě. Highway číslo jedna a po ní jede king!". ** ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál z prostřední kamionové dopravy. Líbí se mi obměna přepravovaného zboží, prostředí, ale největší + dávám i za obměnu soutěžících dvojic. Tento aspekt hodně prospívá napínavosti a originálnosti, stejně tak jako koncept sbírání bodů. Proto 1* navíc. ()

RichardLev 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdu navíc za Kanadu a Himaláje. Já mám hory prostě rád a ty cesty tam byly fakt pekelné. Kamioňáci jsou sympaťáci a dostávají se do různých šlamastyk. Nečekejte žádná super dobrodružství - není to film, je to realita. Ani tak však napětí nechybí. Jestli bude druhá série, s chutí se zase podívám. Kde jinde můžete vidět Buddhistického mnicha, jak dává americkému redneck kamioňákovi požehnání na cestu? :-D ()

only_serials 

všechny recenze uživatele

První díl naprosté nadšení... postupem času ale docela stereotyp, navíc se mi zdá že spousta situací byla od autorů až moc uměle vykonstruovaná, kvůli snaze udržet nějakou zábavnost.. ()

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem (vzhledem k britskému původu) změnu oproti blbostem, jakými jsou Kdo přežije nebo ty nejrůznější závody. Naneštěstí americká hloupost a nutnost udělat ze všeho co největší šou pro co nejprimitivnější publikum už dorazila i sem. Drsný je na této kravině jen její název. Ti blbci, co se toho zúčastnili, mají k drsňákům velmi daleko. Neoholená huba z nikoho borce neudělá a mimo to jsou to obyčejní tupci projíždějící se v cizích zemích. Porušují zákony, pořvávají na místní, přestože sami by neměli mít řidičák ani na tříkolku. Když se něco rozbije, hurá pro ty místní šikulky, na které předtím nadávali, a sedneme si do škarpy, než to bude hotové. Zlaté "Trucky na ledě". Měl bych dát alespoň jednu hvězdu za to, že kecy těch "řidičů" vcelku (oproti jiným rádobysoutěžím) omezili a velká část stopáže jsou poměrně dobré záběry, ale nechce se mi. I tak jsou většinou nesympatičtí - hlavně nikdy nepřiznat chybu a každý proslov zakončit: "..já to nakonec vyhraju". ()

Reklama

Reklama