Reklama

Reklama

Nejdrsnější kamioňáci světa

(seriál)
  • Velká Británie World's Toughest Trucker
Velká Británie, 2012, 8x45 min

Obsahy(1)

Myslí si, že už viděli a projeli všechno. Avšak osm ostřílených řidičů kamionů v tomto zábavném seriálu absolvuje dlouhou řadu úkolů, které je doženou k zoufalství. Napínavé, vysilující a zničující cesty po celém světě je s jejich výkonnými vozidly zavedou na místa, kam nikdy netušili, že se dostanou. Zažijí leccos – od přepravy divokého dobytka v Austrálii, přes dobrodružství v Amazonii až po jízdu úzkými serpentinami v Himaláji. Po cestě budou muset řídit, nakládat, zvedat, vyklápět, orientovat se, opravovat, tankovat, čistit a vykládat, to vše pod extrémním tlakem, aby se utkali o titul „nejdrsnějšího kamioňáka světa“ a velkou peněžitou výhru. Mají na to? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem (vzhledem k britskému původu) změnu oproti blbostem, jakými jsou Kdo přežije nebo ty nejrůznější závody. Naneštěstí americká hloupost a nutnost udělat ze všeho co největší šou pro co nejprimitivnější publikum už dorazila i sem. Drsný je na této kravině jen její název. Ti blbci, co se toho zúčastnili, mají k drsňákům velmi daleko. Neoholená huba z nikoho borce neudělá a mimo to jsou to obyčejní tupci projíždějící se v cizích zemích. Porušují zákony, pořvávají na místní, přestože sami by neměli mít řidičák ani na tříkolku. Když se něco rozbije, hurá pro ty místní šikulky, na které předtím nadávali, a sedneme si do škarpy, než to bude hotové. Zlaté "Trucky na ledě". Měl bych dát alespoň jednu hvězdu za to, že kecy těch "řidičů" vcelku (oproti jiným rádobysoutěžím) omezili a velká část stopáže jsou poměrně dobré záběry, ale nechce se mi. I tak jsou většinou nesympatičtí - hlavně nikdy nepřiznat chybu a každý proslov zakončit: "..já to nakonec vyhraju". ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál z prostřední kamionové dopravy. Líbí se mi obměna přepravovaného zboží, prostředí, ale největší + dávám i za obměnu soutěžících dvojic. Tento aspekt hodně prospívá napínavosti a originálnosti, stejně tak jako koncept sbírání bodů. Proto 1* navíc. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto, že sú "Najdrsnejší kamioňáci sveta"? Leda tak hovno. Láďa, o ktorom spievajú Tři sestry, to je najdrsnejší kamioňák. Pozorne počúvajte, vy anglo-americké mrdky, kto je highway king: "Na highway číslo jedna vyjetejma kolejema, v prachu na pět svíček brachu, jezděj traky beze strachu. Možná potkáš cestou Láďu, jak žene svůj dravej vůz, svojí starou rychlou káru, který říká autobus. V Průhonicích vezme plnou, na padesátým spláchne kolou rybu, kterou snědl celou, smaženou jen trochu leklou. U Humpolce v příkrym kopci, často bouraj politici. Láďa vždycky zapálí si camelku jak dobrodruzi. U Křížů si koupí žvejku, velkej stejk a pěknou holku. Na cestě je chlapům smutno, zvlášť když nemaj rychlou ruku. Každej řidič má svůj příběh. Někdo zdrhá před osudem, jinej ztratil prachy s vírou, nebo ňákou holku s dírou. Láďa nosí ve svém srdci příběh černej jako krtci. Plnej zrady, krve, pěstí, závisti a nenávisti. Jeho příběh je tak krutej, že je ze všech nejkrutější, že ho Láďa nosí v sobě a zemře s ním ve svym hrobě. Highway číslo jedna a po ní jede king!". ** ()

RichardLev 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdu navíc za Kanadu a Himaláje. Já mám hory prostě rád a ty cesty tam byly fakt pekelné. Kamioňáci jsou sympaťáci a dostávají se do různých šlamastyk. Nečekejte žádná super dobrodružství - není to film, je to realita. Ani tak však napětí nechybí. Jestli bude druhá série, s chutí se zase podívám. Kde jinde můžete vidět Buddhistického mnicha, jak dává americkému redneck kamioňákovi požehnání na cestu? :-D ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama